Bye bye Ryan

Nu var det dags igen och det var som att komma hem när familjerna visade sig i rutan. Tack så mycket för hjälpen dagen före jul när jag inte kunde skriva, ni är så underbara =)
 
Gennie påpekade lite fint om att hon nekat en möjlig kund som ville ha massa varuprover men att hon nekat honom när han ville ha allt inslaget. Nikhil blir nöjd med det svaret. Då frågar hon Nikhil om de ska gå ut men han har massor med pappersarbete som måste göras.
 
Nästan alla damer och tjejer i byn dyker upp hos Marlon för att de ska fira babyn som kommer. Rhona är där men Marlon går till jobbet. Allt går bra och Rhona får massa presenter att ha till barnet. När hon sedan berättar att barnet har Downs syndrom så märker hon att ingen blir förvånad. Rhona får veta att de flesta redan visste det och vetat det ett tag. Hon blir jättesur och på dåligt humör.
 
Gennie förbereder sig på att Nicola, Rodney och Angelica ska flytta hem tiil henne och Brenda. Hon är inte så förtjust i tanken så hon frågar om hon får flytta hem till Katie igen och det får hon.
 
Cain vill ta en öl med Ryan innan flytten men Ryan tvekar. Tillslut går han ändå med på det. Ryan frågar Cain om det inte är jobbigt att alltid hamna i bråk och Cain svarar att det är som det är. Ryan ska sedan åka iväg och Gennie och Katie hinner säga farväl vid bilen. Katie vill att han hör av sig och det lovar han att göra.
 
John har pratat med konsumentverket och han är väldigt positiv till mötet och är säker på att det kommer att gå bra. Moira säger att han faktiskt inte ska planera så mycket innan allt är klart.
 
Ella kommer in i vardagsrummet på Home Farm och råkar avbryta Adam och Mia som hånglar i soffan. Hon tycker de kan vara lite mer diskreta så inte Declan får se dem. Adam säger då att han ska gå hem men Ella vill bjuda honom på middag men han avstår. Hon ger honom väldigt långa blickar.
 
Declan går runt på bondgården för att visa en ny eventuell köpare hur det ser ut där. De möter Andy och John som givetvis inte är så glada över besöket och att inte blivit förvarnade.
 
Marlon frågar Diane om han kan få annat schema när babyn är född för han vill ha mer tid med barnet. Diane säger att han måste prata med Chas först. Chas är helt emot det och vill inte alls ge honom ledigt flera kvällar i veckan men sedan får hon höra av Ashley om att barnet har DS och då går hon ut till Marlon och ber om ursäkt och säger att klart ska han få ledigt. Då vill inte Marlon att hon särbehandlar honom bara för att barnet är sjukt.
 
Kelly och Jimmy är på väg ut och de ser Nicola, Rodney och Angelica. Det gör att Jimmy får ett minne tillbaka om när de kom hem från BB med den nyfödda.
Han söker sedan upp Nicola för att fråga om han får umgås mer med dottern och han berättar om minnet men Nicola blir inte glad och säger åt honom att sluta spela offer och hon stänger dörren framför näsan på honom.
 
John frågar David om råd för han ska söka bygglov och vill veta vad han bör tänka på. Han lovar att bjuda på en öl och de bestämmer att de ska ses senare.
 
Hannah gör sig fin och John påpekar att hon ser ut som hon ska på fest. Även Victoria och Amy ifrågasätter Hannahs nya stil men Hannah säger bara att hon vill vara snygg. Tjejerna tror att Hannah försöker imponera på Alex men de tror inte hon har någon chans hos honom ändå.
De går in på puben och då säger John åt Hannah att hon ska hem och plugga istället för att hänga där. Alex erbjuder sig att följa henne hem. De går in i hans husvagn för att dricka en öl och spela Xbox. Hannah är inte så bra på det så hon vill göra annat. Det slutar med att de kysser varann och Alex börjar klä av sig.
 
Nikhil kommer fram till Katie i baren och han stammar fram att han vill bjuda ut henne. Katie blir förvånad men tackar ja. Hon går sedan och sätter sig hos Gennie och berättar vad som hänt. Gennie ser lite ledsen ut. (Har hon börjat få känslor för honom?)
 
Rhona pratar med Paddy om hur besviken hon är på Marlon som berättat för folk om barnets sjukdom. Hon säger sedan att hon inte kan dela barnet med Marlon utan hon vill ta hand om det själv i början.
Även om hon vet att det kommer att såra Marlon så berättar hon för honom om vad hon känner och att hon inte vill att barnet ska sova över hos honom utan vara hos henne hela tiden.
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Någon annan än jag som tror att det kommer hända något mellan Ella och Adam? Om det skulle vara så dröjer det nog men ändå.

2013-01-07 @ 20:22:50
Postat av: Jackson

Laddat mellan dem idag och från Ellas sida även vid ett tidigare tillfälle.

2013-01-07 @ 22:09:02
Postat av: Andrea

va något mellan de två neej absolut inte tror jag. men vi får väll se hihi. Ella tycker att Adam ska uppföra sig typ.

2013-01-07 @ 23:59:59
Postat av: SoP

Varför hasade Gennie omkring i alldeles för stora skor? Såg ju ut som om hon klätt ut sig i morsans skor som en femåring?

2013-01-08 @ 01:29:23
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Jonas

Ella verkar i alla fall förtjust i Adam. Kommer ihåg att Danny var i fuffenstagen med Valeri, ungefär samma åldersskillnad, så omöjligt är det väl inte i Emmerdale.

Har fortfarande otroligt svårt för Ella. Hon är aningen bättre än den förra häxan som bodde där, men bara aningen.

Ryan tillför inte serien särskilt mycket, så jag tror inte att jag kommer att sakna honom.

Gennie verkar väldigt intresserad av Nikhil.

2013-01-08 @ 08:55:19
Postat av: Stina

Tråkigt att Ryan försvinner. Tror också att något är på gång mellan Adam och Ella, fast det kan väl bara sluta i katastrof. Tycker egentligen inte att Adam och Mia passar så bra ihop, varför väljer han alltid rika flickor. Tyckte Rhona var orättvis mot Marlon , visst kan han vara jobbig. men han är ju ändå pappan. Varför kan inte barnet sova över hos Marlon ibland?

2013-01-08 @ 09:03:05
Postat av: Tina.

Var det meningen att babyn skulle sova hos Marlon från det att det var nyfött så tycker jag att barnet har det bättre hos Rhona. Sedan är ju inte allt svart eller vitt, efter amning(?)om nu det ska ammas och den är avvand, då är det lättare att dela på föräldraskapet.

2013-01-08 @ 13:37:18
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Andrea

Adam är ju själv fattig

2013-01-08 @ 14:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0