Allt för att slippa packa godis

Bob berättar för Kelly om Nicolas flirt med Marlon, så när Marlon kommer in i köket kan hon reta honom. Marlon säger då att hon missade även när Jimmy bönade och bad om att få Nicola tillbaka. Kelly blir givetvis inte lika glad när hon hör att det är sant. När Kelly sedan träffar Nicola i byn passar hon på att säga att det var bra gjort att flirta med Marlon och nobba Jimmy för det ger honom en skjuts i rätt riktning mot henne.
 
Nicola mår dåligt och är bakfull men kommer till jobbet ändå. Declan är inte glad när hon fräser åt en kund men Ella tröstar henne sedan. De två pratar med varann och efter det så är Nicola redo att prata med Jimmy när han kommer. Eller rättare sagt så säger hon att hon kommer över till honom efter jobbet.
Jimmy blir glad och börjar berätta om sina minnen och han ber så mycket om ursäkt eftersom han inte tänkt till när han hade minnesförlusten. Nicola säger att det är försent, hon vill ha skilsmässa.
 
Moira kommer körandes in i byn och ser när Cain pratar med Holly och Roz. Hon går fram till dem och undrar vad som står på. Tjejerna går därifrån och Moira säger till Cain att låta tjejerna vara ifred.
När Moira senare får veta att Cain hjälpt tjejerna att bogsera Roz bil som gått sönder och de var vid verkstaden för att betala honom för hjälpen fast han ville inte ens ha betalt så åker Moira tillbaka till verkstan för att be om ursäkt. Hon kan dock inte vara helt vänlig så både hon och Cain munhuggs lite. Moira åker därifrån med ett leende på läpparna.
 
Cameron pratar i telefon och Debbie märker att han inte gillar att hon hör vad han säger. När han pratat klart så säger han att exfrun behöver mer pengar till barnen. Debbie lånar honom pengarna han behöver. Sedan går Cameron till jobbet för en körning. Precis innan han sticker kommer Eve (hon jobbar inte ens för Kings) ut med en extrakörning till honom som han ska ta samtidigt med den första. Carl ser det och säger till Cameron att inte lita på henne och hennes flirtande.
 
Charity vill verkligen inte packa godis på fabriken så hon hittar hela tiden på ursäkter inför Jai. Hon går till puben och när hon ser Eric och får höra att Amy är tillbaka så erbjuder hon honom att köpa ett riktigt hem till dem och Amy. Eric vill inte köpa tillbaka något som han en gång ägt.
Jai frågar senare Charity igen om hon kan hjälpa till men då skyller hon på att hon lovat Chas att arbeta på puben.
 
Debbie får hämta hem Sarah från skolan för dottern har ont i magen. De möter Andy utanför huset och han blir orolig både för Sarah och Debbie som han märker inte mår så bra.
 
Jimmy söker desperat upp Rodney för att prata med honom om skilsmässan. Rodney blir förvånad eftersom han inget visste. Senare försöker både Rodney och Brenda att få Nicola att ändra sig men hon vägrar, alla är värda en andra chans utom Jimmy.
 
Ella fortsätter att flirta med Adam när de ses. När hon sedan ser honom och Mia på puben så sätter hon sig hos dem för Declan går fram till John för att prata affärer. Adam och Mia går iväg och Ella bestämmer sig för att gå hem. Declan förstår inte vad som händer och han blir irriterad när det sedan inte finns mat hemma. Declans far råder honom att inte se på Ella som en hemhjälp för då kommer hon att lämna honom igen.
 
Moira och John betalar Cain för hjälpen eftersom de inte vill stå i skuld till honom. Cain vill inte ta emot pengarna först men gör det sen ändå.
 
Chas vill pigga upp Debbie och bestämmer att de ska ha en tjejkväll på stan. Charity som skulle ha följt med får höra att det saknas personal i baren så hon erbjuder sig att jobba. Det passade väldigt bra eftersom hon sagt det till Jai redan.
Debbie är inte riktigt på humör för att festa. Carl kommer in på puben och han måste givetvis berätta för Debbie om att Eve flirtat med Cameron men hon tror honom inte. Carl fortsätter att pika Debbie och Chas så det slutar med att han får en öl kastad i ansiktet.
Chas, Charity och Debbie går till rummet bakom puben för att prata ut. Debbie är lite orolig för att hon egentligen inte känner Cameron och därmed vet inte om han verkligen flirtat med Eve. Hon tackar nej till vin och berättar för de andra två att hon är gravid med Camerons barn.

Kommentarer
Postat av: Tina.

Jag funderade lite på Sarah, det nämndes, fick jag för mig, att det var inte första gången som hon inte mådde bra. Det kan ju inte vara det optimala att bo så som hon gör, med en skräntocke till morfar och mammans nya mesige pojkvän.

2013-01-22 @ 17:26:26
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Tina V

Den där Cameron tycker jag verkar skum, jag fattar inte hur godtrogen Debbie är.
Stackars Eric som ska ha hand om Amy, jag har svårt för henne.

2013-01-23 @ 08:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0