Olycklig kärlek

Diane råkar höra att Eric och Jai har gjort upp en stor affär och hon lovar att inget säga men när de firar Amys födelsedag på puben så kan hon inte låta bli.
Val och Amy säger inget till Eric utan låtsas som inget hänt. Amy säger sedan att Jai bråkar med en man som blivit lurad i köpet av lägenhet i ladan eftersom det var byggfusk. Eric blir orolig och söker upp Jai och får då veta att det inte stämmer. Han inser att han blivit avslöjad.
Amy börjar planera en fest i nya huset utan Val och Erics vetskap.
 
Moira pratar med Mia och får veta att Adam gjort slut utan anledning. Hon säger att Mia ska ge honom tid efter allt som hänt med Jackson.
 
Nikhil bokar en Londonresa till sig och Chas men hon tror att han skojar så hon träffar tjejerna istället.
Gennie, Katie, Charity och Chas super till hemma. Katie får veta om Gennies känslor för Nikhil.
Chas råkar berätta att hon varit med Carl nyligen och då blir Gennie besviken på hur hon behandlar Nikhil. Tjejerna börjar bråka med varann och det utväxlas rätt hårda ord.
 
Aaron besöker Hazel men har svårt att vistas i huset. Han är orolig över att prata med henne eftersom hon kommer att bli tvungen att vittna. Hon vill ta på sig skulden så att de kan säga att det var hon som gjorde det. Aaron går inte med på det.
 
Chas träffar Nikhil och tillslut gör hon slut med honom. Han förstår inte varför för han vill ha henne. Hon svarar att det finns en annan som passar honom bättre.
 
Bob pratar med Gennie på puben och hon har precis fått veta att Chas dumpat Nikhil. Bob råder henne att gå fram till Nikhil och prata för han behöver en vän.
Gennie pratar med Nikhil som undrar varför han inte gör rätt och kan träffa en tjej. Det slutar med att Gennie berättar att hon älskar honom men han tror att det är ett skämt och rusar ut från puben.
Gennie följer efter och försöker få honom att förstå att det är sant. Nikhil säger att de är taskiga som driver med honom och att han aldrig skulle kunna vara med en så allldaglig tjej som Gennie. Hon blir givetvis ledsen och säger att hon trodde hon älskade honom men nu inser hon att han inte är värd det...

Kommentarer
Postat av: viktoria

Hoppas att det blir någon kärlek mellan Gennie och Nikil,tycker det är bra att Gennie sa till nikil hur hon kände för han.
Tyckte att det var modigt gjort utav Gennie.

2013-02-13 @ 18:00:37
Postat av: Jonas

Bra av Gennie att kritisera den sanslöst omogna Chas. Otur med timingen gällande kärleksförklaringen till Nikhil dock.

2013-02-13 @ 19:48:17
Postat av: Andrea

olika intron som funnits under åren..
Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dm_aHnieGXn4&h=kAQEfRfXo
Emmerdale 1972-present
Emmerdale 1972-2010=38 years

2013-02-13 @ 23:53:04
Postat av: finländskan

Ja, det var verkligen fel tillfälle för Gennie att berätta om sin kärlek för Nikhil. Men han såg i alla fall rätt fundersam ut där på slutet då han fattade att Gennie menade allvar, så få se hur det går med dendär saken.

2013-02-14 @ 06:11:44
Postat av: Kristina

Visst var det modigt av Gennie men inte fasiken säger man så till en människa som Nikhil gjorde!

2013-02-15 @ 15:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0