Låna ut pengar utan baktanke?

Amy planerar en fest i nya bostaden i Ladan. Hon måste bara se till att Val och Eric håller sig på B&B:t den kvällen. Victoria vill gärna vara med på festen men är lite orolig för sitt jobb. Ändå så påpekar hon att Amy måste se till att det finns lite alkohol att bjuda på när man har fest.
 
Leyla fortsätter planera för Jacob och hon säger till honom att han alltid kan vända sig till henne när han behöver hjälp i skolan. David tycker det är dumt av henne att säga så eftersom Jacob kanske flyttar till Spanien snart.
 
Holly börjar kasta blickar på Cain och för att få chans att träffa honom så ber hon om hjälp med att köpa en bil. Cain märker Moiras sura blickar när hon ser honom och Holly tillsammans och han kan inte låta bli att flirta med Holly.
 
Carl frågar Scarlett om hon kan låna honom pengar, 70 000£, för att betala en duktig advokat för Aaron. Hon gillar inte hans idé men går med på det.
 
Adam har fått en kallelse om att vittna mot Aaron och han mår dåligt över det och han är rädd för vad han måste säga. Mia erbjuder sig att lyssna och prata med honom men han inser att det inte går.
 
I fredagens avsnitt hade Charity nästan förstört en affär för Jai och Nikhil genom att bjuda ut sig men Nikhil hade sedan efter samtal med klienten lyckats ro affären i hamn. Jai är inte alls glad över Charitys sätt och han och brodern vill att hon håller sig borta från fabriken. Charity blir sur, mest på Nikhil så hon planerar att ge igen. Hon börjar med att säga till arbetarna på fabriken att Nikhil pratar skit om dem.
 
Carl frågar Chas om hon vill ha pengarna till advokaten för att få bättre chanser att fria Aaron.  Aarons nuvarande advokat har inte erfarenhet av "assisterat självmord" så Chas är orolig för att det kan göra det svårare för Aaron i rättegången. Chas vill inte ha med Carl att göra men tvekar ändå på om hon ska ta pengarna eller inte. Hon frågar Aaron om han vill byta advokat men givetvis säger han nej när han får höra varifrån pengarna kommer. Chas ber Hazel att prata med Aaron om saken.
 
Samson vill inte vara med när skolan har idrottsdag eftersom han alltid blir vald sist och inte får vara med så ofta. Han är sedan sur när han kommer hem från skolan och Lisa påpekar att han ska ha kvar kapuschongen på jackan och inte plocka bort den.
Lite roligt att Sam nämner att han en gång beställt, via en katalog, en radio som man ska sätta ihop själv men att den sedan bara spelar svenska psalmer =)
 
Steve och hans fru kommer till byn. Han försöker bli vän både med Hazel och Aaron när de ses. Han säger att han förstår varför de gjorde som de gjorde. Tyvärr ser hans fru inte lika glad ut.
 
Amy måste hjälpa Zak med att täta några fönster. När han sedan får betalt av Eric får hon också lite extra pengar. Hon tar en del och ger sedan resten till Eric för att betala tillbaka en del av det hon fick för att hålla sig borta.
 
Hazel försöker prata med Aaron om pengarna till advokaten. Han vägrar fortfarande och försvarar sig med att det borde räcka att de två vittnar plus att de har Jacksons video.
 
Chas är nyfiken på hur det gått för Hazel när hon pratat med Aaron. Hon går hem till Hazel som inte vill släppa in henne men Chas tvingar sig in ändå. Hazel har då tagit fram en massa foton på Jackson och en massa saker som han haft och lagt det på ett bord. Chas inser att Hazel inte mår bra så hon ber Aaron att prata med henne.
Aaron lovar att han och Hazel löser det på bästa sätt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0