Goodbye Yorkshire, Bonjour Spain ;)

Hazel ville inte släppa ifrån sig Jacksons saker men när Bob och Aaron pratade med henne insåg hon att det bara är saker och att de finns andra som behöver dem.
 
Charity och Jai ska ha en myskväll med god mat och vin när Ella knackar på dörren. Hon stormar in och tar vinflaskan, sedan sitter hon och beklagar sig över sin dumhet. Ella stannar kvar över natten till Charitys förtret.
 
Diane hälsar från Annie till Andy när han kommer in på puben. Alicia som hör det blir nyfiken. Hon blir förvånad över att han har en farmor som bor i Spanien. Genast vill hon att de åker dit på semester, eller varför inte flytta dit. Andy är inte så förtjust i tanken men semster kan han ändå tänka sig.
 
Adam vill hjälpa till på gården men John har inte behov av en till som kostar pengar iform av lön. Adam känner att han vill hjälpa till ändå men då säger Holly att han kan få hennes lön för hon kommer att söka jobb på fabriken eller annanstans.
 
Amy går över till Alex och försöker förföra honom. Först verkar han med på noterna men när hon ska kyssa honom så avslöjar han deras plan. Hon skyndar sig sedan till Victoria för att berätta vad som hänt.
Alex är sur på Vic eftersom hon inte litar på honom och gjort en fälla för att kolla upp om han är otrogen.
 
Mia vill träffa Ella fast Declan avråder henne. Hon åker i alla fall till Jai för att prata med sin mamma. Declan kommer dit och han och Ella går ut för att prata. Han säger åt henne att låta Mia vara men Ella bönar och ber om att han ska ta tillbaka henne. Han säger att han inte älskar henne, vill inte ha henne eller ens behöver henne. Ella blir frustrerad och slår till honom. Declan säger åt henne att åka iväg och aldrig komma tillbaka.
 
Ella kommer hem till Home Farm för att träffa Mia. Declan blir rasande och vill att hon går. Mia kommer dit och undrar vad som händer. Declan vägrar att ändra sig utan säger åt Ella att försvinna.
 
Declan söker upp John och Moira. Han gör klart för dem att samarbetet fortsätter så länge Adam inte har kontakt med Mia, dessutom vill han ha en första avbetalning. John hade trott att de skulle betala när allt kommit igång men inser att det är bara att göra som Declan vill.
 
Alicia blir eld och lågor när hon hör att Annies granne behöver hjälp av en bonde. Hon övertalar Andy att kontakta bonden.
 
Leyla och David har förlovningsfest på värdshuset. Alicia kan inte låta bli att berätta att de ska flytta till Spanien. Leyla blir förtvivlad, hur ska hon kunna vara utan Jacob?

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad Ella framstår som en patetisk, nersupen kärring. Det känns som att Mia snart kommer att få reda på hur det ligger till. Nu är hennes lilla cougarlek slut och hon avslöjas som en sorglig figur.

2013-02-16 @ 17:26:41
Postat av: Tina

Vad jag tycker att Alicia är jobbig, så ego och så korttänkt.

2013-02-17 @ 11:23:52
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: ELIZA

Men, nog måste väl Mia få reda på morsans svek!!Sen är det väl upp till henne hur hon vill reagera..Annars ser det konstigt ut,att Declan hindrar henne från att träffa sin mamma..För normalt sett har ju inte barnen med föräldrars skilmässor att göra..Ja Alicia kan ju dra till Spanien,men lämna Andy i byn..Han verkar ju inte speciellt intresserad av att låta henne flytta in i sitt hus,så hur kan han ens tänka på att FLYTTA så långt bort med henne?? Ella,ja, vad säger man? Som man bäddar får man ligga, kanske? Blir full av skratt när jag ser Brenda.. Har hon framställts så spånig hela tiden??I så fall har det blivit värre.. Ha ha ...

2013-02-17 @ 14:38:35
Postat av: Andrea

lätt som att Andy hoppas att Debbie ska säga nej till att han flyttar till spanien.

2013-02-18 @ 02:59:46
Postat av: finländskan

Så bra att Amy för en gång skull inte ljög om hur Alex reagerade. Jag hade lite väntat mig att hon skulle ljuga för Victoria om vem som nobbade.

2013-02-18 @ 07:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0