Flytt eller bara semester

Igår:
Alicia är eld och lågor över att flytta till Spanien och hon berättar för Jacob som verkar bli glad,
Andy berättar för Diane och Debbie och de tycker det är bra om han är säker på sina känslor för Alicia.
Leyla surar men David säger åt henne att de måste få göra som de vill utan att Leyla lägger sig i.
Holly får jobb på fabriken tack vare att Gennie övertalar Nikhil att ge henne en chans.
Charity får sparken från puben för att hon missköter sitt jobb, ordnar efterfest på puben och därför stänger tidigare och hon kommer inte i tid. Hon vill jobba med Jai och Nikhil men de skrattar bara åt henne.
Jimmy är frustrerad över att inte få träffa Angel som han vill.
Mia säger åt Declan att hon behöver båda sina föräldrar även om de inte bor ihop.
 
Idag:
Leyla fortsätter sura för att Alicia ska iväg med Jakob. Hon säger till honom att om han inte trivs i Spanien kan han alltid bo hos henne och David. David försöker stoppa henne men hon fortsätter att försöka övertala både på Alicia och Jacob. Hon hotar Alicia med att berätta för Justin om planerna men Alicia vill vänta.
Alicia pratar med skolan och de vill inte att Jakey ska resa bort mitt i terminen utan att de väntar till lovet som kommer snart men Alicia säger inte det till Leyla.
 
Nikhil försöker be Gennie om ursäkt och kommer med bakelser när hon har rast. Sedan vill han att hon följer med honom till stan och att kontorsarbetet kan vänta. Det visar sig att han köpt en ny bil.
Charity försöker hjälpa till på fabrikskontoret och lyckas tidigarelägga ett viktigt möte för Nikhil. Han blir irriterad och säger sedan till Jai att det blir förmycket med henne som försöker nästla in sig på företaget så Jai får välja vem av dem som kommer att vara kvar.
 
Rodney ska passa Angel på förmiddagen men får en viktigt körning så han behöver hjälp. Han frågar Brenda men hon måste sköta cafét. Jimmy hör det och erbjuder sig att passa dottern och Rodney går med på det bara Nicola inte får veta något.
 
Nicola får extra ledigt från kontoret för Declan ska på affärsmiddag och han tycker att hon borde vara med dottern och vila sig lite. Nicola kommer hem och Rodney ger henne pengar för att gå till frissan (fast jag tycker hon är jättefin i sin "svinrygg") och så hon kan shoppa lite, allt för att hon inte ska märka att Jimmy har Angelica.
 
Nicola äter lunch på cafét och får då höra av Brenda att Jimmy har Angel för att Rodney skulle jobba. Hon skyndar sig till puben för att skälla på sin far men precis då ringer Jimmy till honom så Nicola svarar.
Det visar sig att Angel ramlat när hon lekte i en klätterställning och har skrapat upp ett sår i pannan så nu är hon och Jimmy på sjukhuset för kontroll. Nicola åker direkt dit och hon är orolig för dottern och arg på Jimmy.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Nu tycker jag att Nicola är onödigt oresonlig. Hon borde ju kunna tänka på dotterns bästa, och inte bara gå efter sin sårade stolthet.

Gennie-Nikhil-situationen är rätt roande just nu.

Andy verkar vissa stunder vara väldigt ivrig angående flytten och andra stunder inte alls så intresserad av det hela. Om de flyttar så innebär det antagligen att de försvinner från serien, och även om Alicia är en rätt jobbig person så vill jag nog ändå gärna ha dem kvar.

2013-02-19 @ 16:30:03
Postat av: Carina

Tycker Andy verkar märkligt neutral kring hela Spaniengrejen - som om det inte riktigt hade med honom att göra. Att flytta till ett annat land har ju ändå stora konsekvenser för umgänget med sina barn och den familj/vänner man lämnar kvar. Andy är liksom - jaha då flyttar vi väl till Spanien då...
Tycker Alicia är hysteriskt jobbig, förstår hon vill ha en nystart men med tanke på sonens är det ju bra om inte allt sker huxflux, särskilt som Justin inte ens är informerad. Tycker hon är en ganska ego mamma. Hade varit bättre om leyla tog över moderskapet, för det är ju det hon egentligen verkar vilja. Hon verkar bry sig mer. Men som det är nu blir det bara konstigt. Hon "får" inte lägga sig i för att hon är formellt sett bara moster men egentligen ÄR hon ju hans mamma...

2013-02-19 @ 17:39:52
Postat av: Tina

Alicia kan ju sticka till Spanien själv och bli kvar där, jag skulle inte sakna henne.

Däremot fruktar jag att det kommer att bli en fnurra på tråden mellan Leyla och David, vilket jag inte vill, de är så söta ihop.

Undrar vad som är fel med Brenda, hon var ju mer virrig än vanligt.

2013-02-19 @ 18:13:36
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: viktoria

Tror att Nikil är interesserad utav Gennie, han kommer ju med kakor och förlåtelse mm men jag hoppas att det blir kärlek i byn snart.
Och detta med Nicola ,Jimmy det är fanimej hel galet, pappor har ochså rätten på sin sida.
Och Tror inte ens att den spanien resan blir av för det ser ut som om Andy inte ens är intereserad utav att åka någonstans....herregud alltså...
Det är mycket att göra som andra säger det är inte bara att hej nu ska man åka bort till soliga spanien...
Kan inte Leyla ta över ansvaret för Jacob?

2013-02-19 @ 18:33:21
Postat av: Carina

Gillar också att Gennie har tuffat till sig. Vad Nikhil vräkte ur sig var helt oförlåtligt så han kan gott pinas lite till, men hoppas de hittar varandra snart.
Nicola 0ch Jimmy, suck, bara jobbigt. Please Jimmy, skaffa en advokat och sätt ner foten.
Brenda - hon har varit allmänt osmart och virrig länge, ingen skillnad där inte.

2013-02-19 @ 22:59:08
Postat av: Stina

Tycker synd om skådespelaren som spelar Brenda det är ingen bra roll hon har fått. Undrar om Andy skall försvinna ur serien, han har ju varit med länge. Det är snart ingen kvar av den ursprungliga familjen Sugden. Håller med att det känns skönt att Gennie har tuffat till sig. Undrar hur mycket skådespelarna har att säga till om hur deras personer skall utvecklas?

2013-02-20 @ 10:06:31
Postat av: Linnéa

Justin, det är pojkens pappa eller hur? Var det inte han som inte gick till domstol om han fick träffa pojken regelbundet? Hur ska det fungera om han flyttar till Spanien?

2013-02-20 @ 17:57:27
Postat av: Jonas

Linnéa: det stämmer bra angående Justin. Han lär nog inte bli alltför glad om Alicia flyr till Spanien med Jake.

2013-02-21 @ 11:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0