Datastrul

Tyvärr så har min dator gått sönder och det innebär att jag inte kan uppdatera sidan varje dag =(
 
Igår var väl den stora händelsen att Ashley inte vill begrava Jackson eftersom han inte kunde acceptera vad Hazel gjort. Hon fick valet mellan att byta kyrka eller en annan präst. Aaron blev förbannad på Ashely när han fick höra det.
 
Nicola fortsätter att nonchalera Jimmy. Allt får gå via hennes advokat. Han får inte träffa Angel som han vill men han lyckas övertala Rodney om att få vara med dem en stund medan Rodney är barnvakt.
 
Jai är förbannad på Charity och vill att hon håller sig lugn och för att få bort de stulna tv-apparaterna så anlitar han Jimmy och Carl. De märker hans desperation så de lyckas trissa upp priset rejält.
 
Cain märker att Jai är förbannad på Charity och det tar inte lång tid innan han upptäcker varför. Han lyckas få med sig Cameron till att köra iväg apparaterna utan att Debbie får veta något.
 
Idag fick Charity veta att hon behövde leverera tv-apparaterna omgående och hon lyckas övertala, med löfte om mer pengar, Jimmy och Carl att hämta dem på en gång. När de kommer till ladan är polisen där. Det blir försent att vända så de måste prata med dem. Charity låtsas att hon inte har nycklar till ladan så de får ringa efter Jai. Polisen har fått tips om att det skulle finnas saker där men när de sedan kommer in så är det tomt. Charity anar på en gång vem det är som ligger bakom.
Jai är så sur på henne att han funderar på att göra slut.
 
Paddy oroar sig för Aaron och han pratar med Chas om saken. Rhona ser dem och hon blir orolig för Paddy.
Marlon är överlycklig över sonen och han kan inte låta bli att vara i närheten och gosa med barnet.
 
Ella är trött på att Declan bara jobbar så hon pratar med Jai om saken. Han råder henne att vara som hon var förr i tiden och flirta mer med sin man. När hon kommer hem försöker hon få Declans uppmärksamhet men han har inte riktigt tid. Mia och Dermot klagar på honom så han tänker ordna en överraskningsfest för att fira deras 20 åriga bröllopsdag (om det fortfarande hade varit gifta).
 
Jai ser Cain på puben och han säger att han vet vem som låg bakom stölden som räddade dem från polisen. Carl kommer sedan fram till Cain och säger att tack vare honom fick de bra betalt utan att behöva jobba. När Cain blir sur och är på väg ut stoppar Charity honom och säger att Jai förlorade visserligen pengarna men han har henne kvar ändå. Cain svarar inte utan går bara ut.
 
Jimmy vill träffa Angel men Nicola låter honom inte ens komma i närheten. Han försöker övertala Rodney igen men det går inte så bra. Jimmy anlitar en advokat som säger att det bästa vore att de hade delad vårdnad men Nicola vill inte gå med på det.
Carl försöker få med sig Jimmy ut på stan för att glömma alla fruntimmer men de åker med Rodney så det går inte så bra. Jimmy försöker övertala Rodney igen för att få träffa sin dotter.
 
Nicky flirtar med både Laurel och Rhona när han hälsar på för att titta på Leo.
 
Ella är i behov av sällskap och hon får med sig Adam till ett hotell. Hon har sagt till familjen att det är problem på salongen så hon måste åka dit.
Hemma på Home Farm har Declan ordnat med festen och gästerna har kommit. Mia försöker få tag på sin mamma men det går inte så bra. Hon ringer till salongen och får veta att Ella inte varit där på hela dagen.
 
Jai är sur på Charity och vill knappt prata med henne på festen. Nikhil märker den dåliga stämningen och han får tillslut reda på vad som hänt.
 
Adam ser att Mia ringt honom flera gånger och han får bråttom att börja klä på sig. Ella lyckas övertala honom att vara kvar för ingen kommer att sakna dem på hela natten.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Ingen kommer att sakna dom på hela natten! ? ! ? Ha ha ha , jag får absolut inte missa morgondagens avsnitt!! Ha ha ha

2013-02-06 @ 14:40:14
Postat av: Tina

Tänker på Ashley. Får han inte ha sina egna åsikter som kanske kolliderar med hans arbete, och han då fixar det på något sätt, är det fel?. Jag tycker inte det. Det måste väl ändå vara bättre om en annan präst begraver Jackson, än en motvillig Ashley.

2013-02-06 @ 18:40:42
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Andrea

ja, detta kan inte sluta bra för adam och ella.

2013-02-07 @ 01:06:42
Postat av: Andrea

stackars mia när hon får reda på det. Declan får skylla sig själv han har ju inte tid med Ella. Visst de är ändå fel att göra det som Ella gör. Declan har blivit så tråkig tycker jag.

2013-02-07 @ 01:08:42
Postat av: Tina V

Vad hade Ella väntat sig, hon tvingade sig på Declan trots att han sa att han inte ville ha henne.
Jai har också blivit tråkig han visste vad han gav sig in på när han valde Charity.
Vad håller Paddy på med, har han tröttnat på småbarnslivet?
Nicola är också jobbig, barn har rätt till båda sina föräldrar.
Usch, det känns som alla är jobbiga just nu.

2013-02-07 @ 08:23:06
Postat av: Jonas

Jag håller med Tina V. Declan visade ju väldigt tydligt att han inte ville ha Ella tillbaka. Med tanke på hur hon uppför sig är det inte svårt att förstå varför.

Jag begriper inte varför hon inte kan skaffa sig ett jobb eller en hobby. Hon beter sig som ett litet barn som vill ha uppmärksamhet hela tiden.

Håller även med om att Jai visste vad han gav sig in i med Charity. Hon har ju inte direkt genomgått en personlighetsförändring utan hon har ju hela tiden varit dum och kriminell.

2013-02-07 @ 09:16:34
Postat av: finländskan

Paddy känner sig nog utanför angående babyn, då Marlon är där och gosar och sköter hela tiden. Men det verkade ju väldigt positivt då han föreslog att Marlon skulle sköta babyn så att han och Rhona skulle gå ut tillsammans, Rhona såg väldigt glad ut då.

Ella och Adam .. jaaa .. vad skall man säga? Bäddat för en smärre uppståndelse minst sagt.

2013-02-07 @ 09:43:15
Postat av: Andrea

Men har inte Ella ett jobb. Som med företaget eller?

2013-02-07 @ 17:50:48
Postat av: Jonas

Andrea: det tror jag inte att hon har. Hon verkar i alla fall inte jobba.

För övrigt är Adam väldigt dum. Han har byns grannaste och vettigaste dam och ändå är han otrogen med hennes 30 år äldre mamma.

2013-02-07 @ 18:39:04
Postat av: ELIZA

Jaha,blev blåst på avslöjandet idag, men i morgon tror jag dom åker dit.. Spännande..Ella tror jag har en nagel..salong, eller vad det nu heter..Vi fick inte se mycket av igångsättandet av den..Hon verkar ha personal som sköter om den..Hon skulle nog ägna sej åt den så är hon trött på kvällarna och behöver inte hitta på så mycket dumheter..Paddy begriper jag mej inte på..Min favvo,men nu står han inte högt i kurs här..Vad håller han på med?? Jag skulle också tycka att det var jobbigt med Marlon där hela tiden, men nu har han väl bara pappa ledigt första dagarna..( Att Leo ser icke nyfödd ut är ju en annan femma )Sen ska väl han också jobba..Och dessutom kan ju Paddy PRATA med Rhona om saken..Och Charity, herregud, hon verkar tro att all skit hon hittar på, ska lösa sej i sängen när partnern blir arg...

2013-02-07 @ 21:48:17
Postat av: ELIZA

Glömde kalla Charity för Bimbo.. Jaaag skulle vara helnöjd med en sååå rik karl, att jag kunde sitta hemma och pilla naveln..Och "bjuda" på middag på puben...

2013-02-07 @ 21:53:12
Postat av: Jonas

ELIZA: det stämmer nog angående salongen. Det känns dock lite som ett låtsasjobb, eftersom hon aldrig är där.

2013-02-08 @ 07:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0