Att ångra det man gjort

Charity kommer in på kontoret på fabriken och märker att stämningen inte är på topp. Hon får veta att Chas gjort slut med Nikhil och han berättar vad Gennie sagt och att det är därför hon undviker dem på kontoret. Jai och Charity har rätt kul åt honom men råder honom att reda ut saker och ting med Gennie. När Nikhil försöker prata med henne vill hon helst glömma allt som sagts.
 
Victoria och Alex  kommer in i Leylas butik för att köpa bakad potatis. Alicia står där och Alex kan inte slita blicken från hennes urringning. Victoria blir rasande men han har fortfarande svårt att släppa blicken. De går ut ifrån butiken och Victoria är så arg att hon mosar potatisen i hans ansikte.
 
Chas och Aaron ses i nya cafét. De hinner inte prata så länge förrän Brenda frågar Aaron hur det är med Hazel eftersom Bob försökt få tag på henne men hon svarar inte. Aaron lovar att se efter hur hon mår så han går över och knackar på men ingen öppnar.
Senare kommer Hazel till verkstan och pratar med Aaron. Hon är säker på att Jackson inte velat att det skulle bli som det blev.
 
Ella vill ta med sig Mia för att shoppa så de åker iväg. Under tiden så pratar Declan med Adam. Han vill veta orsaken till varför det tog slut med Mia men Adam har ingen direkt förklaring. Declan blir så irriterad att han ger Adam sparken. Precis då kommer Ella hem, något onykter och hon säger åt Declan att tänka sig för.

Leyla har varit i stan för att ordna inför bröllopet. Hon kommer tillbaka och säger åt David att de måste åka för att boka en lokal hon hittat. Under tiden får Hannah ta hand om butiken. När David och Leyla återkommer så visar det sig att de bokat lokalen till allahjärtansdag (2012).
 
Victoria pratar med Amy om Alex som alltid kollar in andra tjejer. Amy tycker att de ska gillra en fälla för Alex genom att hon ska försöka förföra honom. På det viset får de veta om Alex är otrogen. Victoria tycker inte idén är så bra men efter ett tag går hon med på det. Amy lovar att inte hoppa i säng med Alex utan stoppa det innan det blir något.
 
Hazel kommer till cafét och pratar med Bob. Han är glad över att hon kommit ut en stund men precis då så ser hon att det kommer folk från sjukhuset (?) för att hämta tillbaka sängen, rullstolen och andra hjälpmedel som Jackson haft. Hazel får bråttom hem för att stoppa dem.
 
Ella är full och anklagar Declan för att inte se henne eller bry sig om henne så därför har hon haft en affär. Hon vill att Adam berättar allt men han låtsas inte förstå vad hon menar. Givetvis kommer det fram att de haft ihop det och Declan blir rasande och kastar ut Adam.
Mia hör deras bråk och kommer in på kontoret men får inte veta vad som hänt. Declan åker iväg för att prata med Adam igen och de ses ute på vägen. Han säger till Adam att om Mia någonsin får veta om sanningen så kommer John att förlora företaget och Adam kommer att bli jagad resten av livet.
 
Adam kommer hem och stör sina föräldrar som tänkt mysa lite. Han berättar tillslut en del av det som hänt och John är på väg för att prata med Declan men Moira stoppar honom. Adam berättar om förhållandet med Ella. John blir riktigt förbannad på sin son som äventyrar hela företaget genom sin dumhet.
 
Declan kommer hem och finner Mia ensam. Hon undrar vad som hänt och Declan erkänner att Ella haft en annan man i sitt liv. Precis då kommer Ella hem och hon försöker be om ursäkt och vill att allt ska bli bra igen, att de börjar om från början.
Declan blir så förbannad att han kastar ut henne ur huset.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Men herregud vilken röra!! Inte kan det väl gå mer än till i morrn innan Mia får reda på vad modern gjort..? Håller med Adam om att hon är ett fyllo, så det är väl lämpligt med några vinare då och sen tala om för dottern vad som hänt...Jag tycker hon är elak,konstigt känslokall..Vilka konstiga regler dom har i England,Hazel har BETALAT för rullstolen,men när den inte behövs längre så ska den gå vidare till nästa?!?! Undrar vilken månad det är i serien? David och Leylas giftermål, är det långt dit?

2013-02-14 @ 20:49:10
Postat av: Andrea

juni 2011 dog väll jackson. Ja, vilken såpa de har blivit mellan Adam, Mia, Declan och Ella.

Men de är ju Ella som är vuxen och Adam är bara en kåt liten kille. Fast han borde ju veta bättre.

2013-02-15 @ 01:27:38
Postat av: Andrea

hittade lite interssant fakta
List of longest serving Emmerdale actors (Top 10)Actor Character Duration
Richard Thorp Alan Turner 1982– (31 years)
Clive Hornby Jack Sugden 1980–2008 (28 years)
Chris Chittell Eric Pollard 1986– (27 years)
Stan Richards Seth Armstrong 1978–2004 (26 years)
Fraser Hines Joe Sugden 1972-1983,1984,1986-1995 (23 years)
Sheila Mercier Annie Sugden 1972–94,1995,1996,2009 (22 years)
Paula Tilbrook Betty Eagleton 1994– (19 years)
Ronald Magill Amos Brearly 1972-1991,1992,1993,1994,1995 (19 years)
Steve Halliwell Zak Dingle 1994-2002 2003- (19 years)
Arthur Pentelow Henry Wilks 1972-1991 (18 years)
Deena Payne Viv Hope 1993-2011 (18 years)
Malandra Burrows Kathy Glover 1985-2001, 2005 (16 years)
Leah Bracknell Zoe Tate 1989-2005 (16 years

2013-02-15 @ 01:43:33
Postat av: maria

Tycker de senaste avsnitten har hållit vanlig htgklass. Det var ju en dålig period med Jimmys minnesförlust (lågvattenmärke) och rhona-paddy-marlon-downsyndrom. Hazel och Adam är otroliga skådespelare och manusförfattarna (eller vilka det nu är) får verkligen fram alla olika känslor och vinklar. Sorg, ilska, kärlek, lojalitet, skuld, förakt, självgodhet osv. Tycker att en av de viktigaste ingredienserna i htg är att den är hyfsat verklighetstrogen och att man vågar visa att människor inte alltid är så goda och att folk kan vara avundsjuka, missunsamma, elaka, manipulativa. Se bara hur Ashley och Laurel betedde sig ang Jacksons begravning, Jag tycker Ashley var självgod och föraktfull. (är själv kristen). Samma sak med den andre som var rullstolsbunden och vars fru/tjej är gravid. Deras ilska berodde ju på att Jacksons död visade att deras lilla "lek" där de var gladare och lyckligare än andra par och patetiska skämt om rullstolar osv inte lyckades. Jackson gick inte på det. tycker även att de får fram bandet som hazel och aron har och att de faktiskt är starkare än vad det är med chas.

tillbaka är även de små historierna, vardagen, se bara brendas konstiga beteende på cafeet som är lite småroligt.

Tycker Amy är ett orosmoment och hennes löften hit och dit ang inflyttningsfest, testa victorias "pojkvän" ger mig dåliga vibbar. Hon är totalt opålitlig.

Konstigt att nicola, jimmy eller andra karaktärer inte syns till i bakgrunden på ex puben, affären, cafeet el liknande. Manusförfattarna brukar ju annars vara bra på att få det att se ut som de andra karaktärerna lever sina liv i byns trots att det inte handlar om dem just då.

Tycker tyvärr att kemin mellan declan-ella-mia-farfar saknas. Har aldrig köpt att de ska vara en familj. Har svårt för mias självbild där hon påstår att hon aldrig blivit dumpad (pratatde med moira) och att declan frågade ut adam varför han dumpade mia? SÅ otrolig är hon inte. Hon håller inte måttet som skådespelare heller. Hennes gråtscener de senaste programmen har bara varit jobbiga, det har mest känts krystat och pinsamt.

2013-02-15 @ 02:17:03
Postat av: Agneta

Ja Mia är verkligen en urusel skådespelerska. Retar mig på hennes fula frisyr också.

2013-02-15 @ 14:00:10
Postat av: Agneta

Förresten var har Alan Turner tagit vägen? Det var väl evigheter sedan man såg honom?

2013-02-15 @ 14:01:45
Postat av: maria

@ Agneta

Jag också :). Det sur ut som hon har en mopp på huvudet.

2013-02-15 @ 15:08:06
Postat av: finländskan

På tal om usla skådesspelare: Har ni sett dendär serien Holby City som kommer efter Hem till gården? Dendär som spelar dr Ric Griffin? Under alla avsnitt jag sett så har jag inte sett fler än två olika ansiktsuttryck hos honom.

2013-02-15 @ 16:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0