Assisterat självmord eller mord?

Adam ställer frågor till Aaron för att försöka förstå vad som hänt. Aaron berättar medan tårarna rinner. Adam försöker trösta men Aaron vill inte att han är snäll mot honom.
 
Paddy och Chas får sakta,genom frågor till Hazel, veta vad som verkligen hänt. De blir chockade över det de får höra. Paddy ringer ambulansen och Hazel ringer polisen.
Polisen kommer och börjar ställa frågor till Hazel och hon svarar sanningsenligt. Chas försöker få tag på Aaron eftersom hon är orolig för honom.
 
Alicia har berättat för Jacob att Leyla ska fria till David. Jacob har lite svårt för att inget säga men lyckas hålla tyst. När David kommer till puben när Alicia jobbar och Jacob sitter där så får de veta att David tänker fria till Leyla ikväll. Både Jacob och Alicia tittar på varann och fnittrar. David tar det som att de inte tror på honom och hans chanser.
 
Gennie har tagit ledigt från fabriken för att hjälpa Bob med det sista som ska ordnas i cafét. Brenda knackar på och det visar sig att hon gärna hjälper dem om det är ok. Bob blir glad över att hon ändrat sig.
 
Polisen arresterar Hazel och för iväg henne i polisbilen. Bob, Gennie och Brenda ser det och Hazel ser förtvivlad ut och ber Bob att ta hand om Jackson och inte lämna honom. Bob som inte vet vad som hänt försöker gå in i huset men får veta att det är avspärrat för det är en mordplats.
 
Aaron har gömt sig hos Debbie. Cain kommer hem och hittar honom. De pratar om vad som hänt och Cain erbjuder Aaron pengar och han talar om att han har kontakter som kan hjälpa Aaron att försvinna. Valet är hans.
 
Alla i byn är chockade över vad som hänt. Adam kommer till Home Farm efter att Ella skällt ut honom tidigare. Declan kommer in och berättar att han hört vad som hänt. Adam är ledsen och Mia tröstar honom. När de två går iväg för att prata blir de osams eftersom Mia inte kan förstå varför Aaron gjort som han gjort.
Ella ber sedan Adam om ursäkt för att hon skällt på honom och hon förstår att han mår dåligt nu.
 
Charity pratar med någon som ska tömma en lägenhet, det visar sig finnas massa stora platt-tvapparater där.
(Har jag missat något om det?)
 
Polisen förhör Hazel och hon erkänner allt om vad som hänt.
Paddy och Chas väntar på stationen och de försöker få tag på Aaron. Plötsligt kommer han in tillsammans med Cain. Chas blir förbannad men lugnar ner sig.
Aaron blir också förhörd av polisen och han berättar precis samma sak som Hazel.
Både Aaron och Hazel blir fria mot borgen.
 
Paddy börjar skälla på Hazel över det hon gjort. Aaron försvarar henne. Bråket fortsätter ute på parkeringen. Paddy erkänner att han älskar Aaron som en egen son och är orolig över att Aarons liv är förstört nu. Hazel försöker förklara att de kommer att klara sig eftersom Jackson spelat in allt och tänkt på allt som kan ställa till problem men Paddy litar inte på det.
Aaron säger att nu när Jackson är död så spelar det ingen roll vad som händer i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja, jag blev också förvånad när jag så alla tv-apparaterna, men kanske inte SÅ förvånad. Det är ju likt en Dingle att göra lite sidoinkomster också. Undrar var Jai säger om det, för jag är nog hundra på att han inte vet någonting.

2013-02-02 @ 11:39:43
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Andrea

nej,han vet inget om det. Ja, en typiskt dingle ja. Bra avsnitt i dag de var väll gjort och bra spelat av Aaron, Hazel,Paddy och vad snäll Cain var mot Aaron.

2013-02-03 @ 02:34:59
Postat av: Kristina

Jag förstår inte hur Hazel och Aaron trodde att de skulle ro iland med detta assisterande till självmord när Sam var på väg att åka in i fängelse för sin medhjälp till Alice död för några år sedan

2013-02-03 @ 13:55:34
Postat av: Andrea

de tror jag inte de har koll på. De var väll inte ens med i serien då? De gjorde väll det för att hjälpa Jackson som de älskar. Jackson ville ju dö och har ju sagt det på datorn med.

2013-02-04 @ 02:20:02
Postat av: Kristina

Det hjälper nog föga att Jackson berättade på datorn, det de gjorde är ju olagligt i England (och de flesta andra länder). Jag tycker väldigt synd om Hazel och Aaron om de nu riskerar fängelse för detta

2013-02-04 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0