Anklagad för stöld

Det går bra på sjukhuset med Angel och hon behöver bara plåstras om. Nicola är väldigt överseende med Jimmy och nästan förlåtande när han ber om ursäkt för händelsen men när de sedan kommer hem är hon lika sur och grinig som förut. Brenda råkar även idag försäga sig om att Jimmy fått träffa Angel en gång tidigare som inte Nicola visste om.
 
Nikhil gillar inte alls att Charity kommer till kontoret och hon gör sig lustig över honom så han säger åt Jai att säga ifrån. Jai säger till Charity som går därifrån.
Nikhil fortsätter att hålla ögonen på Holly som kommit försent första dagen och hon har även satt fel etiketter på några kartonger.
 
Leyla ringer Jacobs skola för att höra om Alicia tänkt på läxor till honom när han är i Spanien. Hon får då veta att han inte får åka för skolledningen och hon blir sur på sin syster.
 
Alicia pratar med Andy om saken och han säger att de kanske ska åka utan barnen eftersom de bör vara i skolan och att det inte blir roligt för dem när de ska titta på hus. Hon håller med honom och går till Leyla för att fråga om Jakey får vara hos Leyla och David medan de är borta. Leyla blir överlycklig.
Andy får förklara för Sarah att hon inte kan följa med denna gång men nästa gång ska det gå bra. Hon blir orolig för att han ska lämna henne och han lovar att inte göra det. Alicia tror då att han ångrar sig men han säger att det här är det bästa som hänt honom på länge.
 
Nicola går till Laurel för att få prata ut. Hon blir full och råkar säga att hon älskar Jimmy men när Laurel påpekar det sagda så säger hon att det var ett misstag.
 
Dagen efter när de är på fabriken så jobbar Holly över medan de andra går på rast. Laurel upptäcker att hennes plånbok är borta och när de kommer tillbaka till jobbet så får hon plånboken av Holly som hittat den på golvet. Tyvärr visar det sig att det fattas 20 £ men Laurel vill inte bråka om det. Nikhil kommer dit och får veta vad som hänt och han är snabb att gå ut till arbetarna för att fråga vem som är skyldig. Alla tittar på Holly som nekar. När Nikhil hittar 20 £ hos Holly så får hon sparken.
Holly kommer hem och hon är rasande, hon fortsätter att neka till att ha stulit pengarna.
 
Laurel träffar Nicola och de fortsätter att prata om Nicos känslor för Jimmy. Rodney hör det och råder henne att ge Jimmy en chans.  Nicola mjuknar och börjar fundera på om det kanske är det bästa ändå.
 
Jimmy och Gennie sitter på puben och super tillsammans eftersom de båda är singlar så kan de beklaga sin ensamhet för varann. Nikhil ser dem och ser sur ut men Jai retar honom och säger att folk träffas på en pub och har trevligt med varann.
Det slutar med att Gennie följer med honom på efterfest och han vill inte att hon går hem när det börjar bli sent.

Kommentarer
Postat av: Tina

Tycker att Lisa är fel av henne att peka ut någon Holly för stöld. Tydligen var det väldigt viktigt att denna stöld skulle uppmärksammas. När det gäller hennes egen familj då säger hon ingenting.

2013-02-20 @ 17:42:17
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja jag tycker också att Lisa hade kunnat vara tyst om detta, då ingen vet vem som tagit pengarna. Laurel sa att hon hade 20 pund när hon gav 5 pund till sin dotter, men tänk om pengarna ramlade ur hennes börs och ligger hemma någonstans.

2013-02-20 @ 19:21:22
Postat av: Anonym

För min del får gärna både Alicia och Leyla åka till Spanien och stanna där. Är så trött på deras hårda ton. De kan ju inte prata i en normal samtalston nån av dem.

2013-02-20 @ 19:50:50
Postat av: ELIZA

Och måtte nu inte Nicola komma på att hon ska prata med Jimmy nu medan Gennie är där!! Blir det fel igen...Den där Nicola,större egoist har väl sällan skådats..Ingen empati för någonting...Princess,, kyss mej där...Håller med Anonym här ovan..Och Brenda fortfarande som ett spån..Charity!!! Vilken djävla människa, vem tror hon att hon är?? Håller med Nikhil till 1000% ...Komma med alla dessa kommentarer, släng ut henne..Det är väl Nikhils hem också??

2013-02-20 @ 20:20:03
Postat av: Andrea

nicola kommer säkert när gennie är där

2013-02-21 @ 02:56:29
Postat av: AnnaS

Klart att Nicola kommer att dyka upp när Gennie är hos Jimmy. Men vad förväntar hon sig, hon har ju avvisat honom totalt. (Är det bara jag som tänker på Viv, Bob och Gennie här?)
Jag tycker att Charity och Jai är ett otroligt märkligt par. Det är ingen kemi mellan Debbie och Cameron, men det är ändå mindre mellan dom två, tycker jag.
Och Laurel kommer säkert att upptäcka att hon tappat/glömt sin sedel nånstans.
Men varför har Nikhil alltid för små skjortor?

2013-02-21 @ 05:14:22
Postat av: Jonas

Roligt att den gamla tjuven Lisa ville sätta dit Holly. Hon hade säkert stulit sedeln själv om hon hade sett den.

Jag tror dock att den inte alltför intelligenta Laurel har tappat bort sedeln själv.

2013-02-21 @ 15:04:01
Postat av: Maria

@ Anna haha du är för rolig! Tänker också på Bob, gennie och viv. Tyvärr tycker jag man tänker att gennie är lite lösaktig. Hon är ju inte byns slampa men det är nog det att hon inte är så söt, män inte vill fortsätta med henne och att hon verkar desperat. Och nu ger hon sig på Jimmy... På något sätt blir det alltid fel.

Håller med dig ang Jai och charity, men vissa par är ju sådär ytliga med varandra. Det enda jag tycker att de pratar om är pengar och vad de ska göra i sängkammaren. Värst är ju dock debbie och Cameron, där är ju kemin helt död.

Och ja, nikhil har alltid för små skjortor. Undrar varför. Han är ju inte tjock.

Tycker även de får fram människans mobbarmentalitet när Holly ska offras direkt och den så "goda" laurel, Lisa och nikhil kastar sig över henne som hyenor. Så svagt och ynkligt av dem, sparka på någon som redan ligger.

2013-02-21 @ 22:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0