Två ungdomar som delar badrum

Alicia vill berätta om giftemålet för Jacob men David tror inte att det är så bra för då kommer Justin att få reda på det. Alicia är även orolig för Jacob när de sedan separerar efter ett halvår. David säger att hon får göra som hon vill angående berättandet. Jacob får ledigt från skolan för att hon ska kunna prata med honom. Han blir jätteglad när han hör att hans mamma ska gifta sig med David och han tycker att de blir som en riktig familj då.
 
Adam säger till Moira att de borde anställa någon eftersom Holly inte är där. Moira vill inte det så hon berättar för honom att hon tänker sälja gården. Adam blir orolig eftersom det är det enda han kan, han har inte Hollys kreativa sida eller smart som Hannah.
 
Laurel ser hur Ruby hjälper Sandy med att stryka hans byxor. Hon pratar sedan med Ruby om den höga kostnaden det är att ha en sköterska hemma. Laurel vill betala Ruby direkt och inte via företaget men Ruby går inte med på det eftersom hon då kan få sparken.
 
Eric berättar för Amy om Davids planer. Hon går över till David för att fråga honom om vad som händer. Amy tror att Alicia är gravid men givetvis förnekar Alicia det. Amy träffar sedan Eric och Brenda på cafét. De diskuterar saken och Eric blir bara mer och mer upprörd. Tillslut får han nog och går över till David. Han försöker få David och Alicia att förstå att de inte borde gifta sig men de lyssnar inte på honom. Då hotar Eric med att berätta för Justin att det bara är ett spratt.
 
Moira är orolig för att Adam inte kommer att orka med gården och dess ansvar så hon vill inte binda honom vid det. Adam säger att han vill göra som hans pappa hade velat att han gör så han tänker inte ge upp. Adam lyckas tillslut att övertala Moira till att ha kvar gården.
 
Priya fortsätter att flirta lite med Cameron när Cain ser dem på puben. Chas säger åt sin bror att sluta bry sig och att han ska tänka på att inte göra sin dotter upprörd i onödan.
 
Gennie, Nikhil och Priya sitter och äter på puben. Gennie vill sedan gå hem till henne med Nikhil för att prata enskilt. Han tycker hon kan säga det nu men det vill hon inte. Nikhil fortsätter att påpeka om att kolhydrater är inte bra om man vill gå ner i vikt. Tillslut får Gennie nog och går hem ensam. Chas säger till Nikhil att vara lite känsligare och omtänksam när han är med Gennie.
 
Jacob kommer och gratulerar David för att han ska gifta sig med Alicia. David ber då Jacob att inte berätta något för Justin. För att göra allt mer verkligt ger David Alicia en ring, den ringen som Leyla hade. Hon ser lite besviken ut och inte blir hon gladare när David påpekar att han vill ha tillbaka den sen.
 
Moira säger åt Adam att duscha och byta om för han ska träffa några restaurrangägare och diskutera affärer. Hon ger honom mer ansvar nu så han kan visa att han vill satsa på gården.
 
Chas och Gennie kommer in på cafét och de ser hur Cameron och Debbie sitter och pussas. Cameron skyndar sig iväg när de båda tjejerna kommer in. Det gör att Chas inte har tid för att sitta och prata med Gennie just nu men Gennie övertalar henne till att stanna. Debbie blir nyfiken på vad de pratar om men Gennie vill inget säga på cafét eftersom Brenda kan höra.
 
David och Alicia kommer in hand i hand på cafét. De visar sin "kärlek" öppet och Alicia visar ringen. David berättar glatt att han friat och att hon sagt ja. Edna säger att "så går det när två ungdomar delar badrum".
Eric kommer in och han är inte alls glad över det han får höra. Han säger att det vilar en förbannelse över den ringen. Sedan säger han till David att han kommer att gå vidare med hotet om David fortsätter planerna med att gifta sig med henne.
 
Chas, Gennie och Debbie har gått hem till Debbie för att prata ut men Gennie säger inget om graviditeten. Gennie säger att alla har inte sådant förhållande som Debbie och Cameron där man inte kan hålla tassarna i från varann hela tiden. Debbie svarar att det i själva verket är Cameron som inte kan låta blir henne. Hon säger att hon är jättelycklig för Cameron hade sagt att det är som om de är kära på nytt, att det aldrig varit bättre än nu.
 
Chas går iväg till verkstan och skäller ut Cameron. Han får veta vad Debbie sagt och att Chas har ledsnat på hans lögner. Hon tycker det är jobbigt att hela tiden se hur lycklig Cameron gör Debbie. Chas säger att det får vara nog nu och vill han ha ett äventyr vid sidan om så får han välja någon annan.
Cameon säger att det inte alls är så. Han försvarar sig med att han måste försöka hålla masken hemma tills babyn är född och att det faktiskt var Chas val att vänta.  Han vill att de ses sen så Chas säger att de kan ses hemma hos Gennie eftersom hon har en extranyckel dit.
 
Gennie kommer försent till kontoret och då passar Charity på att reta henne och påpeka att hon borde få en varning. Nikhil hör det och han håller med Charity så han säger att Gennie är nu varnad officiellt. Charity går iväg för att låta Gennie och Nikhil prata ut i fred. Nikhil säger att han ordnat en överraskning till henne. Gennie får veta att han bokat tid på ett gym i två veckor så hon kan gå ner några kilon som hon lagt på sig. Det gör Gennie så ledsen att hon går därifrån.
 
Alicia och David står i butiken när Victoria kommer in. Victoria blir förvånad när hon hör om nyheten. Plötsligt kommer Justin in och han är rasande för att han har fått höra om giftemålet.
 
Charity frågar Chas vad det är med Gennie eftersom det är så tråkig stämning hemma mellan Gennie och Nikhil. Chas säger att hon inte kan säga något. Charity fortsätter att fråga om det är för att Gennie gått upp i vikt och då kan Chas inte hålla tyst utan hon säger att Gennie kommer att öka i vikt de närmaste sex månaderna. Charity inser direkt vad som är på gång och hon jublar skadeglatt.
 
Chas träffar Cameron hemma hos Gennie. Hon är trött på att han hela tiden visar sig så lycklig ihop med Debbie. Han svarar att han måste även om han inte vill eftersom det är Chas han älskar. Chas litar på honom och det slutar med att de hamnar i soffan kyssandes.
 
Debbie ser Gennie sitta på caféets uteservering. Hon märker att Gennie är ledsen och frågar om det är på grund av det som de inte pratade om tidigare idag. Gennie svarar att det är jobbigt just nu. Debbie erbjuder sig att prata med henne men Gennie vill inte prata där hennes mamma jobbar och kan höra dem. De bestämmer sig för att gå till Gennie så Debbie går iväg för att handla fika medan Gennie går hem. Hon blir något förvånad när hon ser att Chas och Cameron sitter och kysser varann i hennes soffa.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åhhhh, nu sprack bubblan för C & C!
Och jag som åker till Kanarieöarna i två veckor i morgon bitti. Nu får jag inte se hur det gick!
Himla tur att jag kommer att kunna få läsa ikapp här hos dig, Marie! Tack för det! :)

2013-12-03 @ 14:58:57
Postat av: ELIZA

Ooooh..Huuur spännande är det inte!!!! Tror Cameron är en lurifax..Han skulle mycket väl kunna göra slut med Debbie..Men tror inte han vill...(Kanske för att testa och reta Cain,vem vet..)Han har väl inget ansvar för den familjen..Och hon har ju Andy...

2013-12-03 @ 15:07:20
Postat av: Maria

Tror inte Cameron bryr sig ett dugg och chas. Tycker han pratar som att han inte bryr sig om henne längre. han verkar ha tröttnat nu när den gamla kärringen börjar ställa krav, då är det intelika roligt längre. Han tycker nog bara att det är roligt att leka med folk, deras liv och känslor. Tycker hans kommentar ang Sarah när cc pratade bakom puben visade att han inte planerar att lämna debbie när barnet är fött. Tycker synd om debbie men samtidigt var ju hon "den andra kvinnan" när Cameron var gift. Inte nog med det var han otrogen med ytterligare en annan efter att debbie lämnat Jersey.

Tror chas kommer att känna sig ännu äldre och bittrare när detta med c är över. Han bryr sig inte om någon annan än sig själv, alla runt honom blir förlorare

2013-12-03 @ 19:11:28
Postat av: JH

Måste säga att ibland blir jag irriterad på manusförfattarna. Hur kan inte ÄKTENSKAPSFÖRORD komma på tal när det gäller David och Alicia? Känns ibland som att de "blundar" för vissa saker för att på ett lite för enkelt sätt skapa drama. Skulle de skriva på ett sådant skulle Erics hot vara noll problem. Förstår att det inte blir en serie utan drama men ibland tar de lite för lätt utväg.

2013-12-03 @ 21:42:48
Postat av: ELIZA

JH: Hur ofta har jag inte tänkt i samma banor..Inte bara i HTG utan överhuvudtaget i alla produktioner..Hur länge har mobiltelefoner funnits i var mans hand? Men när någon är i kris, inlåst,kidnappad,vilse eller dyligt, då har dom ingen telefon!! ...Eller har, men noll täckning...Men skulle förstås inte bli en spännande film om allt löser sej på direkten... Ha ha ha ha ....

2013-12-04 @ 15:14:51
Postat av: Sippan

Tack för att du uppdaterar ❤️ Hoppas på o läsa vad som händer när jag är bortrest 😊

2013-12-04 @ 20:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0