Kaos i köket

Idag var det bara ett avsnitt eftersom det var skidor för hela slanten, fast jag tycker de kunde ha hoppat över Postkodlingon istället för ett avsnitt av HTG.
Ett tips är att kolla, om och när det är uppehåll, i fliken här uppe under "Uppehåll?" för där uppdaterar jag så fort jag får veta något.
 
 
 
Gennie är på cafét och hon berättar för sin mamma om graviditeten. Brenda blir glad men lite orolig när hon får veta att Gennie tackat nej till Nikhils frieri.
 
Nikhil är hemma och han berättar för Jai och Priya om barnet. De blir rätt förvånade och när Jai sedan får veta att Charity redan visste så blir han irriterad. Hon försvarar sig med att om hon varit gravid så hade han inte velat att Nikhil skulle få veta det före honom.
 
Rishi har sovit över på soffan hos Val. Han är väldigt bakfull och han blir förvånad över att han gett Val goda råd angående låta Amy vara. Rishi går sedan till cafét för att dricka kaffe men han hinner inte säga så mycket förrän Brenda skäller ut honom och hans söner som inte kan behandla kvinnor på bästa sätt. Han förstår inte vad hon menar.
 
Eric har köpt en bukett blommor till Amy för det är hennes födelsedag. Hon muttrar lite först men sedan säger hon att hon är glad eftersom Val inte ens tänkt på henne i sms:et hon skickat. Victoria säger sedan till Eric att han måste göra något speciellt för Amy.
 
Brenda och Rishi kommer hem till Nikhil. Hon skäller ut honom för att han är så taktlös att han inte kan visa att han vill ha Gennie utan bara barnet. Sedan får Nikhil höra både det ena och det andra av sin familj så han inser att han kanske måste skärpa sig.
 
Val kommer med en bukett blommor till Amy och sedan vill hon bjuda på en tjejlunch i stan. Amy tackar nej eftersom hon har annat för sig. Då kommer Eric med en taxi och tar med Amy till stan för lunch. Val försöker få följa med men Amy vill inte det.
 
Nikhil går till Gennie och han bankar på hennes dörr. Hon vill inte släppa in honom men han ger sig inte. Tillslut så öppnar hon dörren och skäller ut honom. Nikhil vill fortfarande komma in så hon släpper in honom.
 
Sam har kommit hem från Alices släktingar i Norfolk. Han och Belle lagar mat, pannkakor med pommes frites, så Lisa ska slippa när hon kommer hem från jobbet. Maten blir lite bränd men Lisa är glad ändå.
 
När Amy och Eric kommer tillbaka från lunchen i stan kommer Val åkandes på en moped. Hon åker runt och visar upp den för Amy. Amy blir inte imponerad. Val försöker att visa att den kommer att ge Amy frihet att göra vad hon vill och ta henne dit hon vill hur lätt som helst. Tyvärr så ser hon sig inte för utan råkar köra över Eric. Ambulansen tillkallas och Eric åker iväg med Amy. Val vill inte kontakta Brenda men Eric säger åt Victoria att göra det åt honom.
 
Gennie försöker få Nikhil att förstå att han inte ska vara en egoist och alla är inte som han och därför kan han inte ändra på henne. Nikhil försöker säga att han har ändrat sig men inser att det är inte helt så Gennie menar. Tillslut får han ett utbrott och blir helt galen så han letar fram allt möjligt onyttigt med kolhydrater ur hennes köksskåp, han vräker i sig massa mat och spiller på skjortan och rufsar om håret. Allt för att visa Gennie att han kan ändra sig.
När han lugnat ner sig så säger han att allt han vill är att få vara med Gennie och barnet eftersom han redan sett i fantasin om hur barnet är en pojke som ska börja skolan och vad Nikhil ska ha på sig på sonens examen. Gennie smälter och Nikhil tar fram ringen igen och friar med tårarna i ögonen. Gennie svarar ja och de kysser varann.

Kommentarer
Postat av: TinaV

Äntligen!
Han är ju så söt Nikhil, det var tom. så att mina tårar rann när han for runt i köket och bad att Gennie skulle säga ja.

2013-12-06 @ 18:09:29
Postat av: ELIZA

Nikhil..Klumpig,osäker typ.. Men idag var jag tvungen att tycka om honom..När han t o m offrar sej på kolhydrater..!!! Ha ha ha ...Önskar dom lycka till!! Det ordnar sej säkert..Däremot tycker jag hans bror är väldigt orättvis..Mot Charity.. Hade kanske varit en bra ide att tala igenom med varann ,om vad man har för drömmar och förväntningar i livet..Innan man gifter sej..Men känner vi Charity rätt hade hon väl sagt att hon ville ha flera barn,bara för att få honom till altaret..Var jag orättvis nu?? Skit att det bara var ett avsnitt!!!Händer mycket nu...

2013-12-06 @ 21:44:35
Postat av: Angelica T

Tårarna kom när Nikhil åt från brödskivan. För såg verkligen ut som att han fick kämpa för att äta från den. Bra spelat måste jag säga. Vet inte om det bara är jag men kändes det inte lite överdrivet att Eric åkte iväg med ambulans? Han blev väl inte medvetslös om jag inte missa det? Så dem kunde väl tagit sig till en läkare själva. I Sverige hade ambulansen inte kommit men sjukvården är kanske bättre där än här? Ska hur som helst bli kul att kolla nu. Precis när man börjar tröttna för att det bara tjatas om samma saker om och om igen så händer det något. Hoppas som många andra att C och C bubbla ska spricka för hela saken är tjatig när dem bara fummlar fram och tillbaka om hur dem ska göra.

2013-12-07 @ 00:22:38
Postat av: Linn

Eliza: Ja, skitdåligt att de sände bara ett avsnitt! Varför är idrott alltid så viktigt? TV4 har dessutom en särskild kanal, TV4 sport eller vad den heter, som är till för idrott och sånt.

Jag håller med om att Jai & Charity borde ha snackat igenom det där med barn osv innan de gifte sig. Man ska väl ha lärt känna varandra tillräckligt innan man kommer så långt som till bröllop!?! Men.... detta är ju en tv-serie, inte verkligheten, så då kan vad som helst hända....

Angelica T: Ja, det verkade inte som att Eric blev så svårt skadad.... men det visar sig nog i nästa avsnitt i så fall.
Vet inte riktigt hur sjukvården är i England (kanske någon av er andra vet mer?), men här i Sverige skickas sannolikt inte någon ambulans ens om patienten är döende!!!!! Speciellt inte ifall olyckan händer ute på landet, alltså om Erics olycka hade hänt i en likadan liten by i Sverige.
(Ursäkta att jag är så sur angående ambulanssjukvården, men jag har fått väldigt dåliga erfarenheter när det gäller sånt här. Tyvärr.....)

Ja, Nikhils kamp med att äta brödet var bra spelat.
Men rollfiguren Nikhil har väldigt dålig "social kompetens"; han tycks inte märka hur Gennie mår även när det är helt självklart att hon håller på att bryta ihop. Det blir hela tiden en massa missförstånd mellan dem.

Tycker synd om Gennie just nu. Dels har hon det där med C & C att fundera på och dels har hon sin graviditet och "krångliga Nikhil". Konstigt i alla fall, att hon kan vara i 5:e månaden utan att ha fattat förrän nu att hon var med barn!
Men som sagt: Det här är ju en tv-serie, inte verkligheten.

2013-12-07 @ 06:18:15
Postat av: Jonas

Jag vet inte hur väl Emmerdale speglar verkligheten, men jag skulle nog saga att sjukvården är betydligt bättre i England än i Sverige.

2013-12-08 @ 10:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0