Bröllop och sjukhusbesök samt en lånehaj eller två

Alicia kommer trots allt till vigseln. Hon är lite nervös och precis när vigselförrättaren frågar om någon har något att invända emot vigseln så kommer även Eric dit men han säger inget. Allt går bra men när det är dags för kyssen så ser David lite generad ut men de pussar varann sedan.
 
Lånehajen är inte nöjd med de 50£ han får av Lisa men hon har inget mer att ge honom. Sam kommer hem och lånehajen går därifrån. Sam tycker de ska berätta för Cain men Lisa vägrar, hon vill lösa detta själv.
 
Debbie kommer till sjukhuset och de undersöker henne. Hon får sy några stygn i huvudet men i övrigt mår hon bra. Trots det måste hon undersökas av en barnmorska men innan hon kommer dit så känner hon att något är på tok med babyn.
 
Chas väntar och väntar på att Cameron ska dyka upp men han svarar inte när hon ringer. Tillslut åker hon hem igen och får då reda på av Andy att Debbie var tvungen att åka till sjukhuset.
 
Bröllopsfesten hålls på puben. Det är väldigt glad stämning men Alicia ser orolig ut och Eric är sur. Victoria säger efter ett tag att brudparet måste dansa så David bjuder upp Alicia och de dansar men Alicia ser gråtfärdig ut.
 
Charity kommer hem till Lisa och hon undrar varför de inte gått till puben. Lisa berättar då om Zaks lån och att de måste betala tillbaka allt. Charity säger att de måste träffa männen i morgon.
 
Andy pratar med Diane i telefon och då hör Sarah att det är en fara för hennes lillebror. Hon säger att hon vill hjälpa honom om hon kan eftersom han ska hjälpa henne sen. (Även idag var trappan åt fel håll)
 
Chas kommer till sjukhuset och Cain blir väldigt förvånad över att se henne där. Hon säger att hon hört vad som hänt och att hon inte kunde åka på semester då. Sedan vill hon prata med någon som vet hur Debbie mår.
 
Laurel möter Marlon ute på gatan. Han frågar om hon kommer till festen på puben. Hon svarar att hon inte kan eftersom de måste leta efter Ashley som är borta.
 
Efter att ha festat ett tag så bestämmer sig brudparet för att gå hem. David lättar på slipsen innan han går in för att ordna lite te. När han hittar öl i kylen så bestämmer de sig för att dricka lite öl tillsammans. Dagen efter vaknar de i samma säng och David skrattar åt att de är som ett gammalt gift par där inget händer mer än att de dricker öl och tittar på tv tillsammans. Han säger att de kan vara kära så länge hon vill. Alicia ser ledsen ut men det märker han inte.
 
Cain ringer Charity men hon svarar inte. Då säger Chas åt honom att åka och hämta henne ifall hon inte fått meddelandena. När Cain gått går Chas till Debbies rum. Hon ser när både Cameron och Debbie gråter medan han kramar om henne och lovar henne att allt kommer att bli bra med babyn och Sarah. Debbie ser att Chas tittar på dem och då tystnar Cameron. Chas säger att hon inte vill störa men hon ville bara veta att de mår bra. Hon går därifrån och gråter.
 
Laurel håller på att hjälpa barnen in i bilen på morgonen när de ska till skolan. Bob kommer förbi och frågar om Ashley men Laurel säger inget om att hon inte vet var han är. När Bob gått säger Sandy att hon borde ha sagt något till honom så han kunnat hjälpa till att leta.
 
Cain kommer till sjukhuset med Charity och när hon går in till Debbie så säger Chas till Cain att låta Cameron vara eftersom hon sett hur mycket han älskar Debbie så han kan inte bedra henne.
 
Debbie får veta efter ultraljudsundersökningen att allt är bra med babyn så hon kan åka hem.
 
Sandy kommer in på puben och han ber om allas uppmärksamhet. Han säger att Ashley är borta och att han behöver hjälp för att hitta honom.  De flesta tycker fortfarande inte att Ashley gjort rätt så ingen är intresserad av att hjälpa till verkar det som men då säger Marlon att han ställer upp.
 
Gennie är hemma hos Chas för att prata. Hon får veta att Chas tänkt rymma med Cameron, att det inte alls var slut mellan dem. Hon blir så besviken på sin syster som ljugit och som tänkt såra Debbie. Gennie säger att Chas inte är ett dugg bättre än Carl. Chas skyller allt på att hon faktiskt älskar Cameron.
 
Charity kommer till Lisa med 1000£ för att betala lånehajarna. När de sedan dyker upp blir de nyfikna på Charity. Hon säger att de får pengarna som Zak lånat. De vill givetvis ha mer men hon säger att de får nöja sig med det de får. Hon erbjuder dem sedan 1000£ till men det är allt och de måste inse att det inte finns mer pengar att hämta. Charity säger att de kan titta sig omkring så fattar de, eftersom folk skulle vilja ha betalt för att sälja möblerna som finns. Lisa tittar lite surt på henne när hon säger det. Tillslut så går männen med på att bara få 2000 och de åker därifrån. Hur länge kommer de att hålla sig undan?
 
Debbie och Cameron kommer hem från sjukhuset. Andy som passat Sarah börjar ställa frågor om fallet eftersom han varit så orolig för babyn. Debbie vill inte prata om det så hon säger att hon snubblat över en stol.
 
David och Alicia kommer till cafét och han kallar henne för älskling och pussar henne. De sätter sig ner för att fika och Alicia är på väg för att be om ursäkt för det hon utsatt honom för men han vill inte prata om det. Han frågar lite på skoj om hon fortfarande är gift med Justin, för ett riggat bröllop kan han gå med på men inte att hon skulle vara bigamist.
 
Cameron ser till att Debbie har det bra hemma och han lovar henne att ta hand om henne så gott han kan så hon ska ha det bra. Debbie börjar tänka på bråket och undrar varför Cameron blivit så arg på Cain när han sagt något. Cameron nekar till att ha varit otrogen och han säger att han bara blev så arg över alla anklagelser så han fått nog. Debbie säger att hon såg Chas blick mot honom på sjukhuset. Hon säger att Chas måste veta något men då säger Cameron att det bara var för att de bråkat om hans lön.
 
Sandy kommer hem tillsammans med Marlon. De har varit i stan och letat efter Ashley men inte sett något. Marlon tycker att de borde säga till fler att leta men Laurel vill inte det.
 
Cameron söker upp Chas i hennes hem. Han försöker be om ursäkt men hon är rasande. Hon undrar om han ens hade tänkt dyka upp vid mötesplatsen för hon såg på sjukhuset att han älskar Debbie. Cameron försöker försvara sig med att Debbie behöver honom men Chas är så arg för att hon känner sig så lurad så hon ber honom att sticka. När Cameron inte går blir hon så arg att hon skriker åt honom att dra därifrån.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Måste säga att hon som spelar chas verkligen förmedlade hennes känslor! Trots att det hon gjort är hemskt kan jag inte annat än tycka synd om henne. Tycker dock att cameron är så omanlig så jag har svårt att se vad man ser i honom. Var rädd där ett tag att ngn skulle hitta breven…

Undrar om lånehajarna verkligen ger sig?

Tyckte folk visade sitt rätta jag på puben då sandy bad om hjälp. Med sin ovilja att leta efter Ashley visade de att de egentligen inte brydde sig om sandy och vad ashley hade gjort mot honom. Tror de helt enkelt ville ge sig på honom av elakhet och att en präst anses "fin" och lite högre upp på samhällsstegen. Det är ju massor av folk i byn som gjort värre saker, dödat osv och ingen har gjort ngt. Och Laurel fortsätter vara lika ego och kall som innan…

2013-12-16 @ 14:11:18
Postat av: Jackson

Som någon skrev tidigare, är hon som spelar Alicia gravid? Det såg nästan så ut när hon var klädd till brud.

Cameron är verkligen en riktig ynkrygg! Så otroligt falsk och egotrippad.

2013-12-16 @ 16:28:11
Postat av: Linnéa

Jackson: Jag svarade tidigare om jag inte minns fel :) Jag tror att Natalie Anderson fick barn under 2012.

2013-12-16 @ 17:21:34
Postat av: Maria

Tyckte magen syntes ganska väl på Alicia idag, särskilt när hon hade på sig bröllopsklänningen. Att den såg ut som en klänning som passar på en bordell är en annan sak...

Ngt skumt är det med debbies bostad. Trodde de hade råkat spegelvända fel i ngn klippning eller så men nu verkar det som att trappan är flyttad. Tyckte det var bra som det var men man vänjer sig nog.

Måste säga att charity var ganska rolig när hon påpekade att bohaget i Lisas och zaks bostad var sådant skräp att det skulle kosta att sälja. Håller med men Lisa såg lite förvånad och förnärmad ut! :)

2013-12-16 @ 18:04:53
Postat av: finländskan

Ja, Alicias gravidmage syntes riktigt tydligt, vilket ju är helt naturligt då skådesspelerskan är (var) gravid på riktigt.

Men den andra gravidmagen förvånar mig verkligen. Det är ju bara en vecka sen (eller nåt sånt) Gennie fick veta att hon är gravid och då såg hon helt normal ut, och så fick hon beskedet och så vips har hon en rejäl mage.

2013-12-17 @ 05:48:19
Postat av: ELIZA

Visst ser hon gravid ut!! Alltså får hon fängelse..Dom löste ju Debbies graviditet och barn ledighet med att hon åkte till Jersey och jobbade...Och träffade Cameron...Fast kan ju tycka det ser ut och är konstigt..Att visa magen så tydligt och ändå ska barna födandet inte ingå i serien..Då kan dom väl välja mer döljande kläder...Laurel hade kläder,som gjorde att hon var nästan klar att föda innan vi såg det...

2013-12-17 @ 15:00:55
Postat av: Linnéa

Finländskan: Jag har en vän som blev informerad om graviditet mycket sent, det syntes inte och det var efter hennes läkarbesök som det blev synligt, det var en vecka efter kanske. Det blev inte mycket tid till förberedelse eftersom barnet föddes tidigare och det var inte ens tre veckor senare :)

2013-12-17 @ 18:30:08
Postat av: Linn

Ja, Gennie fattade faktiskt inte (eller ville inte erkänna för sig själv) att hon var med barn förrän i typ 5:e månaden. Konstigt, men det var faktiskt så i serien.

2013-12-17 @ 21:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0