Vi är som skjorta och mjukisbyxor

Igår:
Jimmy och Nicola passar på att tjafsa med varann så fort de ses. Det leder till att när Jimmy ser Katie och Gennie bjuder han dem på fest för att fira skilsmässan. De håller till på puben och när Nicky kommer in så försöker Nicola att flirta in sig hos honom men det funkar inte. Istället blir det Gennie som räddar honom och han sätter sig hos dem. Sam kommer in och påpekar för Nicola att det är ungdomar som hänger utanför Home Farm. Hon ska dit för att kolla upp det men då blir Jimmy orolig och följer med trots hennes protester. De hittar ingen där och de börjar tjafsa igen tills Jimmy tar tag i henne och kysser henne. Nicola drar sig ur men faller sedan för honom och det slutar i Declans säng.
 
Nikhil har problem på jobbet så han ber Gennie att stanna kvar lite längre för att hjälpa honom med några kalkylblad. Hon blir då sen till Jimmys firande men ställer upp för Nikhil för att han ber så snällt.
 
Belle saknar Amy och när de ses frågar hon om de kan ses senare. De träffas hemma hos Amy. Belle vill ha alkohol men Amy ger henne inget. Tur är väl det för Val har sagt tidigare att Amy är en sån bra förebild för Belle och att Amy är så klok eftersom hon inte vill binda sig så som Victoria är bunden till Alex.
 
Charity och Chas ska ha en tjejkväll hos Charity så de skickar iväg Nikhil. Gennie erbjuder honom att laga middag till honom hemma hos henne. Då säger han att han inte är så desperat men sedan ber han om ursäkt och tackar ja. Gennie bjuder honom på pasta med massa ost och då blir han grinig eftersom det är för fet mat. Det slutar med att han nästan påpekar att hon är tjock och att maten är osund och att han måste träna en massa efteråt. Gennie blir givetvis ledsen och kastar maten sedan kastar hon ut honom
 
Katie möter Jimmy och Nicola när hon kommer till kontoret. De låtsas som om Jimmy haft ett ärende där på morgonen. Givetvis tror Katie inte på dem och när Jimmy gått så pratar hon med Nico som säger att hon gillar ju inte ens Jimmy. Katie säger då att det är ändå tydligt att Nicola älskar Jimmy.
 
Gennie har fått veta av Sam att Jimmy och Nicola träffats så hon råder Jimmy att om han vill ha tillbaka Nico så måste han våga ta steget. Det gör att Jimmy kommer till Home Farm och börjar beordra Nicola till att göra som han vill. Hon protesterar först men sedan faller hon för honom...
 
Idag:
Nicola flyttar hem till Jimmy med Angel.  Både Jimmy och Nicola är glada och nykära. De pussas och kramas hela tiden och de flesta i byn blir förvånade men glada när de hör att de två är ihop igen.
 
Nikhil försöker be Gennie om ursäkt för gårdagen. Hon är fortfarande sur och när han senare ber henne om att fixa kaffe lite snabbt till några kunder på fabriken på ett nedlåtande sätt får hon nog. Det slutar med att Nikhil och Gennie blir riktigt osams och hon säger att från och med nu så är hon endast hans sekteterare, inte hans vän.
 
Charity märker ganska snabbt att Nikhil är retlig och sur. Hon lyckas få reda på att det är på grund av bråket med Gennie och hon inser att han tycker om henne mer än vad han vill visa. Tillslut erkänner han att han har känslor för Gennie men att det kan aldrig bli något mellan dem eftersom de är "som skjorta och mjukisbyxor, passar inte ihop"
 
Nicky vill bjuda Gennie på ett glas men hon tackar nej och då frågar han om de kan ses en annan gång. När Gennie bråkat med Nikhil så lyckas tillslut Katie övertala henne att tacka ja till Nicky.
Betty flirtar också med honom och säger att om Gennie överger honom så finns alltid hon här ;)
 
Hazel kommer tillbaka för hon har insett att det är i byn hon hör hemma. Hon meddelar Nicola om att hon vill hyra huset igen och Nicola säger att hon ska prata med Declan.
 
Livsmedlesverket kommer på en oanmäld inspektion till Bartons gård. John blir sur och irriterad eftersom de redan varit där för inte så länge sedan. Moria blir orolig men hoppas att allt kommer att gå bra.
Inspektörerna går runt i de nya kyl/frysrummen, alla klädda i fina vita rockar och vita fina hattar :D
 
Amy kommer till värdshuset något försenad. Val är sur på henne och blir inte gladare när hon märker att Amy är bakfull och luktar illa. Amy skyller på att hon varit ute med Victoria. När Vic får tillfälle försöker hon prata med sin vän eftersom hon är orolig när hon märker att Amy druckit i sin ensamhet. Amy förnekar att hon mår dåligt men Victoria inser att detta med aborten känns mer än Amy vill visa.
 
Gennie börjar tveka till att gå ut med Nicky men Katie får henne till att göra det. De ses på puben men sedan när Nicky ser att Gennie klätt upp sig så väljer han att åka till stan med henne.
 
Val vill att allt ska vara i ordning på B&B:t så hon köper nya vita blusar till tjejerna att ha på sig. Givetvis protesterar Amy och säger att den är för liten.
När Amy får tillfälle snor hon en flaska vodka på arbetsplatsen sedan sätter hon sig i ett gästrum och dricker. Victoria blir förbannad när hon upptäcker det och vill säga till Val eftersom hon blir orolig. Amy försöker stoppa henne och båda flickorna kommer ner tjafsandes. Val som precis ska fjäska för en gäst blir upprörd och skickar ut tjejerna. Sedan skickar hon hem Amy när hon märker att hon druckit.
 
Amy fortsätter drickandet i cricketpaviljongen. Hon får plötsligt ont i magen så hon ramlar ner på golvet och vrider sig av smärta.
Belle som kommer förbi blir orolig men Amy skäller ut henne och ber henne sticka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Ser konstigt ut när Andy och dom andra går omkring i vita rockar och hattar, jag trodde dom jobbade på en bondgård.
Vad ska Rachel tillföra serien nu?
Nikhil är ju bara för jobbig, kan han inte vara lite trevlig någon gång.
Jag undrar om veterinären verkligen menar något med Gennie, han ser ut som han driver med henne, men det hoppas jag inte för hon är redan osäker på sig själv.

2013-04-11 @ 15:44:22
Postat av: Monika

Jag tycker att det är tråkiga avsnitt nu. Men till en annan fråga har börjat titta på Holby City men jag undrar varför alla dessa sköterskor har olika färger på sina uniformer? Hör inte till HTG men någon kanske vet.

2013-04-11 @ 17:35:54
Postat av: Linnéa

Monika: Det brukar vara tecken för status, olika färger visar rang :)

2013-04-11 @ 17:54:13
Postat av: Gerd

Jag tycker också att det har varit tråkiga avsnitt den senaste tiden med mycket stridigheter. Däremot tror jag att veterinären har ärliga avsikter med Gennie !

2013-04-11 @ 18:08:50
Postat av: Tina

Jag för min del tyckte att dagens avsnitt var ok.

2013-04-11 @ 19:39:07
Postat av: ELIZA

Tror också att Vet har ärliga avsikter..Varför skulle han inte ha det? Skönt att Jimmy och Nicola blev sams..Men varför kom Hazel tillbaka?? Kan vi inte få slippa den där sorgen nu..? Otäckt med Amy liggandes där på golvet..Undrar om hon lyckats med sin plan..Annars får dom väl avgifta det stackars barnet när det föds...

2013-04-11 @ 21:21:03
Postat av: ELIZA

PS: tittade efter hennes mage idag,borde det inte synas om hon är så långt gången..

2013-04-11 @ 21:22:27
Postat av: Tina V

Oj! Ser att jag kallat Hazel för Rachel.
Eliza- Jag bara tycker att han ser så förvånad ut när hon pratar med honom.
Hoppas på lite kärlek för Gennie.
Val är verkligen ingen bra fostermor, hon bryr sig mest om restaurangen och sig själv.

2013-04-12 @ 08:16:56
Postat av: Jonas

Kul att Nikhil hellre ville ha kinamat än pasta, det är ju knappast nyttigare.

För övrigt tycker jag att seriens hittills enda stora svacka var "Stephanie, doktorn och Alan".

2013-04-12 @ 08:37:10
Postat av: Frida

i dagens avsnitt tyckte jag att Amy såg riktigt bra ut. NÄr hon låg på sjukhuset med håret uppsatt och inte så mycket smink, var hon riktigt fin!

2013-04-12 @ 16:42:10
Postat av: Tina V

I serien David Copperfield som går på TV1 var både Hazel och John Barton med, jag tror serien är från 1999.
Hazel var jättekraftig, men spelade väldigt bra.

2013-04-12 @ 18:07:26
Postat av: Anonym

Tyckte faktiskt hon var jätte söt utan så mycket smink!!Undrar hur gammal hon är egentligen? Måtte det nu gå bra för Barton-företaget...Unnar dom det..När Declan kommer hem blir det väl liv i luckan när dom inte har några pengar att betala...Skit ner dej,Declan...Ha ha ha ....Spännande med Gennie och Vet som jag aldrig kommer ihåg vad han heter...Har nog gjort Nikhil liiite sotis... Han gillar henne,fast han inte vet om det och är bara allmänt klumpig...Med lite "push" från Charity kanske det ordnar sej..För Gennie är ju lika kär i honom som tidigare...Ha ha ha ... Trevlig helg!!!

2013-04-12 @ 19:58:31
Postat av: Anonym

Inte anonym!!! Var ju jag !!!

2013-04-12 @ 19:59:39
Postat av: ELIZA

VA F*A*N .... Eliza....Skrev ju det...

2013-04-12 @ 20:00:54
Postat av: Linnéa

Eliza: Hazel kan verkligen stanna, men jag skulle tro att man inte skulle bli alltför ledsen om Brenda skulle försvinna ur Emmerdale :)

2013-04-13 @ 10:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0