Tack för att du är min vän

Rhona gör upp dopplaner med Ashely hemma hos honom. När Laurel kommer hem så frågar hon henne om hon vill bli Leos gudmor. Laurel blir helt stum men svarar sedan ja.
 
Declan tvingar Andy att vräka Alex och Victoria. När Andy knackar på för att säga till så vill inte Alex förstå. Victoria fattar åtminstone allvaret och att Andy behöver jobbet. Andy förklarar för Alex att han verkligen behöver pengarna eftersom han har en sjuk dotter. Tillslut så ändrar sig Alex så han och Vic flyttar hem till Diane.
 
Diane gillar inte att Alex bor där och inte gör något så hon säger åt honom att börja söka jobb. Victoria håller med Diane för hon vill att de ska ha råd att hitta eget boende så småningom.
 
Andy kommer till Home Farm och han talar om för Declan att uppdraget är slutfört. Declan är inte imponerad så han har redan skrivit ett uppsägningsbrev till Andy. Andy har inget annat väl än att sluta eftersom Declan inte vill ha kvar honom.
När Alicia hör att Andy har svårt att hitta jobb och kanske måste flytta så säger hon att hon och Jacob kan flytta in igen så de kan dela på hyran.
 
Amy får höra av Victoria om hur sjuk Sarah är. (Kan Amys barn vara donator om det passar till Sarah?) När Amy sedan träffar Belle som också är orolig för Sarah så börjar hon tänka efter. Belle tror ju att Amys barn är Davids men hon är ändå orolig för att barnet kan födas med en genetisk sjukdom och då blir det svårt om Amy adopterat bort babyn.
 
Marlons kokbok har äntligen kommit. Han lyckas sälja flera exemplar till gästerna på puben. Ashley köper en till Laurel men hon blir inte så glad när hon får den.
 
Hazel vill prata med Aaron eftersom hon är orolig för honom efter att ha hört Chas säga att han skär sig själv. Aaron lugnar henne med att säga att han inte ska göra något dumt. Han skäller ut sin mor för att ha skvallrat men Chas och Hazel erbjuder ändå honom att betala för privat vård hos en psykolog.
Aaron träffar psykologen och det verkar vara rätt, Aaron är övertygad om att det kommer att hjälpa.
 
Cameron råkar nämna för Debbie att han fortfarande vill att de skaffar barn ihop men vill vänta med det eftersom hon har mycket med Sarah just nu.
 
Jai köper en bukett blommor till Charity för att be om ursäkt. Han säger att han inte kan lita på Cain men han litar på henne.
 
Laurel bestämmer sig för att tacka nej till att vara gudmor till Leo. När Ashley hör det blir han förvånad och han förstår inte hennes orsak till att det kan bli jobbigt med ett barn till om det händer Rhona och Marlon något. Laurel säger då att om de planerar att skaffa ett till barn så kan det bli jobbigt att ta hand om Leo också.
 
Ashley märker att det är spänt mellan Laurel och Marlon så han söker upp Marlon i pubköket. Han frågar om det är något som hänt mellan dem. Marlon erkänner då att det blev kanske lite osämja när de höll på med kokboken. Ashley är glad över att det inte var värre och när han gått så frågar Rachel Marlon om hur det är. Helt plötsligt inser hon att det är Laurel som Marlon är kär i och han kan inte förneka det.

Charity är barnvakt till Sarah och de leker och har kul men hon får bråttom att gå när Cain kommer hem. Han lyckas ändå övertala Charity till att stanna kvar. De leker friserssalong med Sarah och verkar ha rätt kul ihop trots att de måste munhuggas med varann.
 
Laurel är på väg in på puben men vänder när hon märker att Ashley och Sandy är där. De ser henne inte men däremot stöter hon på Rachel på uteserveringen. Rachel frågar då Laurel om hur det är mellan henne och Marlon. Laurel låtsas först inte förstå men inser sedan att Rachel vet.
 
Ashley säger åt Laurel när hon kommer hem att hon måste rensa luften med Marlon så han skickar iväg henne till honom. Det slutar med att Marlon tar tag i Laurel och kysser henne och hon har inget emot det men efter det går hon därifrån.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Vad osmidiga Marlon och Laurel är! Varför inte bara låtsas som ingenting? Dom har ju faktiskt inte gjort nåt förbjudet än.
Och Declan, han jobbar verkligen på sin popularitet.

2013-04-23 @ 14:51:53
Postat av: ELIZA

Har börjat tycka illa om Declan..

2013-04-23 @ 15:03:51
Postat av: Tina V

Några skrev tidigare att dom tyckte att Declan gör rätt och att fler män i Sverige skulle vara sådana, bevare mig väl! så hjärtlös man och psykopat med all sannolikhet.
Han verkar njuta av att vara elak, och jag fattar inte att Katie kan vara med honom.
Hon kan ju inte bara låtsas att hon inte vet.
Hoppas inte att Cain och Charity blir ihop igen, det går ändå åt skogen för dom kan inte vara nära varandra utan att såra varandra.

2013-04-23 @ 15:55:55
Postat av: Carina

Jag gillade Declan innan men sedan han fick veta om att Jai var pappa så har han bara blivit värre och värre. Så dålig stil att utnyttja Andy för att vräka systern och sen bara sparka honom. Särskilt när han vet om läget med Sarah.
Aaron har en tuff resa framför sig, men han har verkligen mognat. Blir nog bra med terapeuten.
Att Hazel har gått ner i vikt har väl inte undgått någon, men jag tycker hon nästan ser lite sjuk ut, hon ser väldigt blek och konstigt ut. Nån som vet nåt om det?

2013-04-23 @ 16:20:44
Postat av: Lena

Katie står ju Andy nära, blir väl så eftersom de ju varit gifta en gång och får man anta älskat varandra, så jag tror nog hon reagerar när hon får höra vad Declan gjort mot Andy.

Undra vad han är ute efter? Anställde han bara Andy för att förstöra för fam. Bartons tro.
Nån plan har han nog för dum är han ju inte även om han är elak:-)

Tycker också att Hazel ser tärd och sjuk ut men det kanske bara beror på den snabba viktnedgången. Det får vi väl ändå hoppas.

2013-04-23 @ 18:15:19
Postat av: Kristina

Som med så många andra karaktärer i Htg har de fövandlat Declan från en sympatisk människa till ett monster. Ni kommer väl ihåg hur man sympatiserade med Andy innan han blev hustrumisshandlare efter fängelsetiden. Cain växlar ständigt mellan skurk och good guy. Brenda var ju definitivt inte så snurrig och knäpp förut. Ja, listan kan göras lång.

2013-04-23 @ 19:51:13
Postat av: AnnaS

Hade inte Hazel gjort en sån där magsäcksoperation?
Katie verkar gilla killar med psykiska problem.

2013-04-23 @ 19:52:26
Postat av: Carina

Jo, Lena, man kan ju hoppas att Katie skäller ut honom, och kanske han åtminstone bryr sig om vad hon tänker. Han vill nog inte vara helt ensam.
Kristina - visst växlar Cain mycket, ena stunden charmig och nästan mysfabror och sen elak och le. Det enda som aldrig förändras är de sprakande känslorna mellan honom och Charity! Ibland är det passion och ibland hat men ett stark band kommer alltid finnas mellan dem. Frågan om Jai klarar konkurrera ut det.
Även om Charity egentligen vill vara med Jai verkar det vara som en naturkraft mellan henne och Cain... får se vad som händer.

2013-04-23 @ 21:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0