Problem med att få ihop pengarna som behövs

Lisa söker upp Val och Eric för att säga till att hon inte vill att Amy umgås med Belle.  Pollards blir lite förnärmade eftersom de vet att Belle inte är så korrekt i uppförandet heller. Amy hör dem och när Lisa gått så säger hon bara att hon hörde allt och att Zak antagligen kommer att säga samma sak.
 
Bartons har jobbat hela natten och som tur är kommer Diane med en korg med mat åt dem. De uppskattar hennes omtanke men Moira blir orolig för att de kommer att behöva ännu mer välgörenhet i framtiden.
 
Declan kommer hem och upptäcker att Nicola inte fått betalt av Bartons men att det i övrigt är som det ska på Home Farm. Han ger henne ledigt nästa dag.
 
Hazel får hyra huset men Declan har höjt hyran. Hon berättar för Bob att det kommer att bli svårt att betala den om hon inte hittar en hyresgäst. Bob erbjuder sig att flytta in men hon tror inte det är någon bra idé så hon säger nej.
Senare kommer Bob tillbaka till henne och förtydligar att han menar att de bara är vänner och att det var som vän han ville flytta in.
Hazel berättar det för Diane som råder henne att ta Bob på allvar, för hon tror inte att Bob skulle flytta in om han fortfarande var kär i Hazel.
Detta gör att Hazel berättar för Bob att han och tvillingarna får flytta in.
 
Nikhil kommer in på puben och tänker vända när han ser att Gennie och Nicky sitter vid ett bord. Katie ser det och säger åt Nikhil att stanna kvar. Då kommer Nicky fram till honom och frågar om de ska ut och springa senare och Nikhil svarar att de kan göra det.
 
Declan kommer till Bartons för att säga till om att de ska betala. John lovar att han ska få sina pengar. De får dagen på sig att sätta in pengarna på Declans konto.
 
John pratar med stormarknaden och får veta att pengarna för leveransen de precis skickat iväg kommer att komma om en månad. Detta gör att de inte har pengar till Declan som utlovat.
 
David kommer hem, nysnaggad. Han måste ta tag i försäljningen av städföretaget och när det är avklarat kan han satsa på affären igen. Han får upp en ny skylt där det står "david's" på.
 
Belle ser Amy och frågar hur det är med henne. När Amy säger att de inte ska umgås så säger Belle att hon kommer att bry sig om Amy i alla fall så de kan ändå umgås i smyg så Lisa och Zak inte får veta något. När Amy går därifrån och börjar prata med David så ser Belle dem. Hon tror då att det är David som är far till Amys barn och när hon senare frågar henne så får hon inget riktigt nekande.
 
Nicola är ledig och vill tillbringa tid med Jimmy men han måste jobba. Hon får då sysselsätta sig på Kings kontor. Nikhil kommer på affärsmöte och Nicola försöker lägga sig i genom att råda honom att tacka ja till Kings kontrakt trots prishöjningen. Jimmy kör ut Nicola ur rummet. Det slutar med att Nikhil går med på Kings krav.
 
När Nicky och Nikhil varit ute och sprungit så stannar de till på gården utanför fabriken. Gennie kommer ut och får en stor puss och kram av Nicky och sedan börjar de planera om att han kan duscha hos henne och hon kan tvätta hans kläder. De är väldigt kärleksfulla och flirtiga. Nikhil gillar inte det så han erbjuder Nicky att duscha hos honom. Givetvis väljer Nicky att åka med Gennie så Nikhil står kvar där och ser ledsen ut.
 
Moira är orolig för att det inte ska gå ihop på gården trots allt slit och att det kommer att bli samma sak varje månad. Diane erbjuder henne extraskift på puben.
Holly märker också av stämningen hemma så hon söker jobb på fabriken igen. Nikhil vill inte ha henne där men Gennie lyckas övertala honom att ändå lyssna på Holly. Han har inte tid men låter Holly fylla i en ansökan åtminstone.
 
Adam söker upp Declan för att prata med honom. Han vill inte att familjen ska lida för Declans hat mot honom. Adam lovar att göra vad som helst för Declan om han slutar stressa familjen. Declan säger att det inte hjälper.
 
John säljer bilen för att kunna betala Declan. Han har innan frågat om han får låna Andys bil vid behov och det är ok för Andy.
När Moira får veta det så blir hon ledsen, hon inser att det kommer att bli såhär varje månad och det funkar inte.
Hon och John besämmer sig sedan för att sparka Alex och ge Andy färre arbetstimmar.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Hårda bud för Bartons nu. Hur skall det sluta?

2013-04-15 @ 13:53:12
Postat av: Tina

Har lite svårt att förstå vad de egentligen gör uppe hos Bartons. Var kommer allt köttet ifrån, är det från deras djur, var slaktas de och om det görs på gården är det tillåtet? Det verkar också som om de har tagit sig vatten över huvudet.

Sedan, vad tror Lisa att hon är? Är hennes egen familj så mycket bättre? Snacka om att kasta sten i glashus.

2013-04-15 @ 17:07:20
Postat av: AnnaS

Jag undrar också vad de producerar på farmen. Slaktar de där så är det säkert godkänt, med tanke på de hårda kontrollerna.

2013-04-15 @ 18:05:12
Postat av: Lena

Ja jag retade mig också rejält på Lisa idag. Men jag tycker hon har visat sig rätt otrevligt vid ett par tillfällen nu sista året. Vill gärna tro att hon är lite förmer än andra.
Bartons bekymmer orkar jag inte ens ta in.
Kul däremot att David är tillbaka och fin var han :-)

2013-04-15 @ 21:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0