Koka bröd?

Jag ser att ni diskuterar livligt bland kommentarerna och det tycker jag är kul men jag hoppas ni fortsätter att hålla en lugn ton utan påhopp för alla har faktiskt rätt till att tycka som de vill. =)
 

 
Diane retar Marlon för att ha känslor för Rachel när Laurel hör det. Marlon blir väldigt irriterad och rättar Diane om att Rachel inte är hans flickvän.
 
Chas försöker prata med Aaron men han vill inte prata så han går iväg. Hon blir orolig och ringer Paddy. Paddy som precis ska gå till puben med Rhona medan Pearl är barnvakt skyndar sig till Chas för att få veta vad som hänt. Först vill inte Chas säga som det är men tillslut orkar hon inte hålla det inom sig. Paddy blir orolig och beger sig ut för att leta efter honom.
När Aaron kommer tillbaka så går Paddy hem till Rhona men nu är det inte läge för att gå ut. Hon undrar vad som hänt men Paddy har lovat Chas att inget säga.
 
David står och ser sur ut medan han jobbar i affären. Alicia säger till honom och då berättar han att han sålt städfirman men fått uselt med betalt, det täcker i alla fall skulderna Leyla lämnat.  Alicia säger då att han blivit Leylad, ett uttryck familjen haft när Leyla lämnat sina pojkvänner i sticket.
Carl kommer in och flirtar med Alicia. Det slutar med att han bjuder ut henne och hon tackar ja.
 
Andy kommer in på puben och Diane frågar honom hur det gått på första arbetsdagen. Han säger att det varit mycket bättre än han velat erkänna.
 
Marlon ser Laurel på puben. Hon och Ashley har precis ätit lunch och Ash ska vidare till jobbet. Marlon frågar henne hur det är och hon säger att det är bra men han är ändå inte övertygad och blir orolig för att hon ska vara sur på honom. Laurel säger att hon inte är det.
 
Moira berättar för familjen om att Declan vill köpa gården. Hon säger också att hon sagt nej.
 
Victoria kommer till affären och när hon ser Hannah blir hon arg och anklagar henne för vad John gjort. Hannah säger att det inte är hennes fel och Vic ber om ursäkt. När Alex sedan möter Hannah får han veta vad Victoria gjort så blir han arg på sin flickvän. Han säger till Vic att inte bråka med Hannah och Victoria försvarar sig med att hon redan bett om ursäkt. Han säger sedan att han inte kan tvinga Vic att flytta från byn för hon har sin familj och sina vänner där. Victoria blir ledsen för hon tror att han vill flytta själv men då säger han att han tänker bo kvar där.
 
Chas pratar med Aaron för att försöka förstå varför han gör som han gör. Hon berättar om sin oro över att hitta honom död. Då svarar Aaron att han gör inte så för att dö utan för att orka leva. Det gör det inte mer förståeligt för Chas.
 
Jai kommer hem och Charity försöker få honom att berätta om hur det gått. Även Nikhil vill veta vad deras mor sagt men Jai är fåordig och säger bara att det gått bra.
 
Andy går över till Alicia med lite kläder som Jacob glömt hos honom. När de står och pratar kommer Carl förbi och frågar henne om kvällen. Andy ser lite besviken ut men önskar dem en trevlig kväll.
Sarah och Debbie kommer hem igen. Cameron är kvar på Jersey en dag extra. Sarah är glad och har med sig en present till Alicia. Andy berättar för Debbie att Alicia och han inte är ihop längre. Sedan berättar han det för Sarah som givetvis blir besviken.
 
Paddy kommer över till Chas men Aaron är inte där. Så fort Aaron dyker upp så tvingar Paddy honom att vara kvar för att prata om det som hänt.
 
Diane pratar med Rachel om matlagning och Marlon. Rachel erkänner att hon inte ens kan koka bröd, så dålig är hon på matlagning. Diane tycker Rachel ska passa på och få lektioner från Marlon.
Laurel som hör dem frågar sedan Rachel om hon har någon speciell person i sitt liv. Rachel säger att det har hon inte. Laurel påpekar att Marlon är kanske intresserad men då säger Rachel att han är bara intresserad av en enda person... Leo.
 
Alex låtsas vara spekulant på Fayes gamla hus så en mäklare kommer dit och visar honom och Victoria huset. När mäklaren frågar om pengar så svarar Alex att han ärvt en massa pengar.  Alex försvinner snabbt för han ska på "möte" och mäklaren avslutar allt med att ge Victoria ett visitkort innan han går. Det visar sig att Alex tagit sig in i huset igen och nu vill han att de ockuperar huset så länge det går. Victoria tvekar men går sedan med på det.
 
Carl och Alicia har varit ute på middag och återvänder för en drink på puben.
Andy ser dem men säger inget. Debbie märker det och hon råder honom att ta tillbaka Alicia om han ångrar sig, innan Carl lagt beslag på henne.
Alicia ser deras blickar och när Carl frågar om de två ska fortsätta hemma hos honom så svarar hon ja. Hemma hos Carl så ångrar sig Alicia så hon nobbar drinken och sedan går hon hem.
 
När Paddy gått försöker Chas att prata med Aaron men det är inte så lätt. Tillslut så säger hon att hon också vill må bra på hans sätt och så börjar hon leta efter en kniv i knivlådan. Aaron blir rädd och säger åt henne att sluta. Chas gråter men fortsätter och när hon hittat en kniv står hon med den i handen och är på väg att skära sig i handleden. Hon kan inte göra något utan vänder sig och kramar om sin son...

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja Marie nu vet jag inte om du anser att, när jag skrev att jag blir mörkrädd av Maries inlägg är ett påhopp, men ifall så skulle vara fallet ber jag om ursäkt.

Till dig alltså för jag respekterar dig och det jobb du lägger ner här vilket jag är tacksam för och har mycket nöje av och vill absolut inte ställa till något här (igen) men....

inlägg som t ex.

Hämnd är en helt naturlig reaktion och om männen i Sverige kunde vara lite mer män med stake skulle vi se lite mera av det här.

Vadå jag förstår inte riktigt vem vill se mer hämnd och elände, det har vi väl nog av

coh

Tyvärr lever vi ett könslöst land där män ska vara kvinnor och vice versa - alla är hen. Det är ett land som lider av psykisk ohälsa där vi ska trycka undan vår natur. Andra länder rapporterar om hur extremt Sverige är.

Vad är dettta?
okej vi har tack och lov åsiktsfrihet men det här är en blogg om en TV-serie så vad.....





2013-04-17 @ 16:29:49
Postat av: Tina V

Jag ber också om ursäkt till dig som har bloggen och jag tycker du är snäll som orkar lägga så här mycket tid på den, jag hoppas att vi kan diskutera det som händer i serien och inte samhällsklimatet i Sverige, det finns det så många andra ställen att göra det på.

2013-04-17 @ 18:05:35
Postat av: ELIZA

Intressanta inlägg..Håller med om att David blev fin när han klippt sej i huvudet och ansiktet!! Nog måste väl Viktoria vara äldre än 16? Hon borde gå i skolan,men visst jobbar hon i stället för att Diane har jobbigt med skulderna efter att solåvåraren blåste henne på pengar? Hoppas det inte dröjer så länge innan vi får träffa Jai´s föräldrar..Nikhil verkar tycka och tro att dom inte kommer att tycka om Charity..

2013-04-18 @ 07:30:27
Postat av: finländskan

Victoria föreställer att vara född 31 mars 1994, alltså i nutida avsnitt nyss fyllda nitton år. Hur länge efter England är de avsnitt vi ser nu från Sveriges TV?

2013-04-18 @ 08:04:01
Postat av: Jonas

finlänskan: ungefär ett och ett halvt år efter, verkar det som.

2013-04-18 @ 08:44:25
Postat av: Jonas

finlänDskan skulle det stå.

2013-04-18 @ 08:44:47
Postat av: Stina

Ursäkta en fråga .Är Marie (administratören) och Maria som har gjort de senaste inläggen samma person?

2013-04-18 @ 11:16:27
Postat av: Per

Jag tror definitivt inte att Marie och Maria är samma person.

2013-04-18 @ 11:58:57
Postat av: Frida

det där med Bartons/farmen börjar bli lite smått tråkigt och segt just nu. Kan det inte hända något som får den historien att sluta. Och så kanske det kan hända något nytt. Som Laurel och Marlon

2013-04-18 @ 12:03:24
Postat av: Lena

Ser att jag skrivit fel (på två ställen t o m) och kallat Maria för Marie.
Ursäkta att jag rört till det.

2013-04-18 @ 12:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0