Hårt arbete är det som krävs

Igår hände detta (jag ber om ursäkt att det ibland blir lite sent med uppdateringen men som sagt har jag dataproblem)
 
Laurel möter Marlon ute på gatan och hon talar om för honom att hon inte kan hjälpa honom med kokboken men precis då kommer Rachel och stör. Marlon säger till Rachel som går därifrån, sedan frågar han Laurel om det är på grund av Rachel som hon tackar nej. Laurel svarar att Ashley har mycket att göra på jobbet så hon har inte så mycket tid.
Ashley kommer förbi och säger att han ordnar med middagen till henne, hon behöver bara ta det lugnt.
 
John åker över till Declan för att få anstånd till att betala av en del av lånet. Declan är inte intresserad av att prata med John och senare när de träffas på ett bokat möte så vill han inte gå med på Johns förslag utan han vill ha betalt som utlovats. John blir rasande men går därifrån. Väl hemma samlar han personalen för ett möte. Han berättar om att de måste hålla inne med lönerna för att kunna investera så stormarknaden som är intresserad ska få igenom sina krav. Andy och Alex blir inte så glada men förstår John och de känner att det är värt ett försök att hinna få kontraktet färdigt i tid och då kan de få en bonus.
Moira blir förbannad på John som dels inte pratat med henne innan han fattade beslutet och dels för att han satsar andras levebröd på något som kanske inte går som planerat.
 
Holly som hör mammans oro för gården går till Nikhil för att be om att bara få arbeta halvtid så hon kan hjälpa familjen på gården. Nikhil vill inte gå med på det så Holly säger upp sig. Det gör Moira ännu mer orolig eftersom de då har endast hennes lön som inkomst.
 
Chas ser Aaron komma in på cafét och hon försöker prata med honom om skolan men han är sur och tvär som vanligt. När Victoria kommer in och pratar med honom ser hon att han har några blanketter i fickan. Vic tar tag i papprena och ser att det är ansökningspapper till skolan. Chas blir glad när hon hör det.
 
Aaron är inte på det bästa humöret men han håller koll på när Jacksons gravsten kommer, sedan går han till verkstan och slår på boxningssäcken.
 
David som inte bokat av bröllopsresan åker själv eftersom Alicia lämnat återbud. Hon blir inte alls glad när hon ser honom åka iväg på det som hon kunde ha gjort.
 
Nicola får ansvaret för kontoret på Home Farm medan Declan åker iväg på en affärsresa. Hon tycker det är kul och hoppas på en befordran men hon är inte alls lika glad över att Jimmy beter sig som en luns när han ska hjälpa Angel till en kompis.
 
Laurel står och väntar på muffins på cafét när hon hör att Pearl och Sandy pratar mycket väl om Marlon och om hur bra och fin kille han är. Hon får bråttom iväg för att lämna lite te till honom från cafét och möter honom ute på gatan.
 
Aaron hjälper Bartons på gården, helt gratis och de är tacksamma över hans hjälp.
 
Charity (jag har också lagt märke till hennes annorlunda röst de senaste dagarna) säger till Jai att de måste boka datum för bröllopet snarast och att han ska prata med sina föräldrar.

Alicia har svårt att tala om för Jacob att flytten till Spanien inte blir av. När hon sedan gör det känner hon att hon måste köpa ett nytt tv-spel till honom.
 
Diane försöker prata med Alicia för att få henne att förstå Andys situation med Sarahs sjukdom. Alicia säger att hon bara är rädd om Andy och vill hans bästa också.
 
Andy förklarar sedan för Alicia att han sätter Sarah i första hand eftersom hon är sjuk. Alicia blir ledsen och säger att hon trodde de var en familj och att han brydde sig om henne och Jacob också. Andy säger att det gör han men ändå så är det nog bäst att de gör slut...

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Vet inte varför jag blir full av skratt när jag ser David nu.. Ha ha..När han kom ut från huset med en massa väskor och skulle åka på bröllops resa..Stackarn...Konstigt hur det svänger från Kärlek till Dra åt helvete...(Alicia...) Som är en stor egoist...Nicola,alltså,befordran,till vad ? Från enda kontorist till Den Enda Kontoristen..? Tror hon att hon ska bli involverad i Declans affärer...Ha ha ha..Nikhil är ett archel, vad hade det spelat för roll om Holly arbetat deltid????Den här nya tjejen, Rachel, vad är det hon släpar med sej? Är det en Hon eller Han ? Riktigt osympatisk typ,där ligger Aaron i lä...Tror absolut att det är nåt på gång mellan Marlon och Laurel...Fast hon nu lagade ,tydligen,nån extra smarrig mat till maken..Tänkte på det där med att vända kinden till...( Apropå att han är präst)Blev en puss på kinden mellan dom,brukar inte dom pussas på munnen? Inte har jag tänkt på Charitys röst,var tvungen att kolla på avsnittet igen..Halsinfektion? Eller så har hon bara sänkt röst läget...

2013-04-07 @ 02:08:59
Postat av: finländskan

Jag har liksom många andra undrat om det möjligtvis kan vara en flicka som spelar denhär Rachels systerson/brorson Sean, så jag kollade upp honom och han heter på riktigt Luke Roskell, så nog torde det ju vara en pojke.

2013-04-08 @ 05:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0