En smäll på käften, sen känns det bättre.

Paddy och Rhona möter Marlon ute på gatan. Paddy märker att Marlon luktar gott och han retar sin vän som han tror är intresserad av Rachel. Marlon nekar givetvis.
 
Charity överraskar Jai med att säga att de ska ha en förlovningsfest på kvällen. Hon menar att de måste ha den nu för annars kommer det inte bli av före bröllopet. Charity vill bjuda Declan men Jai säger att det inte är någon bra idé.
Hon kommer till Home Farm för att prata med Declan och det visar sig att han inte har någon som helst lust att gå. Katie som hör det säger till Charity att hon ska försöka övertala honom.
 
Andy kommer till Bartons gård för att försöka få jobbet tillbaka. Det går bra och han bjuder vännerna på en öl på puben. John kommer senare för han har lite att ordna först. Det visar sig att han har kontakt med en livsmedelsaffär inne i stan som vill att han kör igång sin verksamhet tidigare för att de ska beställla från honom. Han tackar ja till budet även om det innebär att de måste försöka få tag på pengar för att ordna maskiner tidigare än tänkt.
 
David är på dåligt humör för idag är dagen som skulle ha varit hans bröllopsdag. Tårtan har anlänt och han bjuder affärens kunder på den. När han diskuterar bröllopsresan med Alicia så ger han henne den så hon kan åka eftersom det inte finns något avbeställningsskydd.
Alicia pratar med Andy om att resa till Thailand men han som precis fått jobbet tillbaka och med Sarah som är sjuk kan inte åka. Alicia blir återigen besviken på honom.
 
Cain kommer till Charitys förberedelser inför festen. Han talar om för henne att det kommer att bli de två tillslut, det är han fullständigt säker på. Charity tror honom inte och försöker tala om att hon faktiskt älskar Jai men Cain säger att det kommer inte att hålla.
 
Chas försöker få Aaron till att börja plugga igen men han är inte intresserad. Hon pratar med Paddy och han gör ett försök han också men utan att lyckas. Victoria som hört Chas försökt söker upp Aaron och pratar med honom och då visar det sig att han inte alls nobbar tanken på att plugga.
 
Paddy och Rhona måste jobba för att Nicky är på begravning. Detta innebär att de behöver barnvakt till Leo eftersom Marlon är upptagen på förlovningsfesten. De frågar Laurel och hon säger ja. Laurel tar hand om Leo och när Sandy ser det säger han att det är dags för Laurel och Ashley att skaffa ett till barn. Ashley blir förbannad på sin far som säger så.
 
Katie får Declan att köra henne till festen men sedan när hon vill att han följer med in så vägrar han. Jai ser dem och går fram till bilen. Han försöker be om ursäkt men Declan är inte mottaglig för det. Declan pikar Jai och säger att Charity kommer att återvända till Cain om hon inte råkar hitta en ännu rikare man.  Jai blir förbannad och det slutar med att Declan kliver ur bilen och slår till Jai. Det utbryter ett slagsmål mellan dem.  Andra lyckas sära på dem och Declan åker hem igen.
 
Charity vägrar att gifta sig om hon inte får veta varför Jai bråkat med Declan så Jai berättar allt om Ella och Mia.
Katie gör nästan slut med Declan för att han inte vill berätta vad som händer och då säger Declan det som rör Ella, han berättar dock inte att Mia är Jais dotter.
 
Rachel kommer till puben för att söka jobb nu när Alicia slutat. Diane blir intresserad men Chas gör allt för att slippa henne. Det slutar med att Rachel får provjobba som städerska och hjälpa Marlon i köket.

Laurel som lovat att hjälpa Marlon med kokboken måste lämna återbud eftersom hon inte har någon barnvakt. Rachel erbjuder sig att hjälpa honom provsmaka maten istället.
 
Jai söker upp Declan på Home Farm för att försöka få ett slut på osämjan. Han påpekar att folk kommer att prata om dem om de fortsätter att vara sura på varann och då finns risken att sanningen avslöjas. Detta leder till att när Declan kommer in på puben senare så går han fram till Jai och tar honom i hand och säger högt och tydligt att de är vänner igen.
 
Rachel och Marlon lagar efterrätter i köket och hon börjar leka med honom och smetar choklad på hans näsa. Precis då kommer Laurel in eftersom hon lyckats få barnvakt en liten stund. Hon blir ledsen och säger att hon inte ska störa. Marlon följer efter henne och undrar vad som står på. Han märker att hon är ledsen och säger då till henne att han inte vill att hon är sur på honom. Han tar tag i Laurels arm och håller henne kvar men hon måste gå...

Kommentarer
Postat av: finländskan

Jag har inte kunnat se avsnitten på en tid här, så jag undrar om jag missat nåt, fastän jag har nog försökt läsa ikapp mig på denhär bloggen. Hur är det med denhär Rachel? Var det inte så att hon verkade bli förtjust i Sam? Eller missförstod jag helt? Nu verkar det ju som att hon är mer intresserad av Marlon. Eller kanske de har lagt till Rachels samröre med Marlon i serien bara för att ge Laurel en orsak att reagera och bli svartsjuk.

2013-04-05 @ 07:40:02
Postat av: Stina

Bara inte Marlon och Laurel blir ett par, de passar inte alls ihop Är också trött på Marlon han fick gärna försvinna ur serien

2013-04-05 @ 10:35:02
Postat av: Frida

Är det bara jag som inbillar mig, men har Charity ont i halsen eller något? Hennes röst är helt annorlunda...

2013-04-05 @ 18:03:57
Postat av: ELIZA

Fredagens avsnitt, Andy gjorde slut med Alicia! Heja Andy !!

2013-04-06 @ 00:46:52
Postat av: Malin

Charity verkar vara lite förkyld, därav den hesa rösten.
Hoppas att Marlon och Laurel blir ett par, de är så söta ihop :)

2013-04-07 @ 22:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0