En andra chans

John kommer över med en kasse med förnödenheter till Alex och Victoria. De är glada över hans stöd.
 
Charity går till Cameron och ger honom tips på en kund som är en av Kings kunder. Cameron hör av sig till dem och får jobbet. När Carl får veta det blir han rasande och bestämmer sig för att ge igen. Jimmy blir orolig för vad brodern kan hitta på.
Carl åker iväg och när Cameron ska åka iväg så har han punktering på alla fyra däcken. Han tittar upp och ser Carl stå en bit ifrån och hånflina. Carl hör av sig till kunden och får jobbet tillbaka eftersom Cameron inte kan leverera.
 
Nikhil pratar med mamma i telefon och han får reda på att föräldrarna inte vet om något bröllop för Jai, de vet inte ens om att Charity finns. Han försöker prata med Jai om saken när Charity kommer in på kontoret. Nikhil kan inte låta bli att påpeka det han fått reda på och Charity blir givetvis besviken på Jai. Hon blir så besviken att hon funderar på att ställa in hela bröllopet, speciellt när hon inte ens kan få honom till att ringa sin mor på en gång och berätta.
 
Carl träffar Alicia och han är rätt sur för att hon stack kvällen innan. Hon säger att hon mådde dåligt men han tror henne inte. När Andy går förbi och Carl ser Alicias blickar så inser han att hon bara försökte göra Andy svartsjuk.
När Carl gått kommer Andy och ber Alicia om ursäkt för att han snäst åt henne igår. Hon förstår att han inte mår så bra med all oro över Sarah.
 
Declan träffar Diane och hon ber honom att låta ungdomarna vara i huset tills de tröttnar. Han har inte alls samma åsikt utan han vill ha ut dem så fort som möljligt. (Har inte han nyckel till huset, Nicola kom ju in när hon skulle städa? Kan han inte byta lås när de är ute? Han borde kunna göra mer för att få ut dem)
 
Rhona, Rachel och Chas står vid bardisken och de diskuterar Marlon och hans kärleksliv. De retar Rachel för att vara hans kärlek men hon säger att de bara är vänner. Marlon blir lite irriterad när han märker deras diskussion. Laurel kommer in och ställer sig i närheten och hon får höra av tjejerna att Marlon verkar förtjust i någon speciell.
 
Rhona går in till Marlon i köket för att höra hur han mår. Hon lyckas få ur honom att han är intresserad av en gift kvinna men hon får inte veta vem.
 
Marlon väntar ut Laurel när hon går till damrummet, sedan ber han henne om att få träffas för att kunna prata ut.
 
Cameron som först skulle jobba och sedan fått problem med lastbilen är inte med när Andy och Debbie åker till sjukhuset med Sarah. Läkaren gör en ny undersökning och ställer lite frågor. Medan de väntar på reslutatet så dyker Alicia upp. Hon vill att Andy och hon försöker igen. Andy är rätt stressad över väntan på svar så han snäser åt henne igen.
Läkaren säger att Sarah har Fanconianemi(?) och det kan om det inte behandlas leda till blodcancer.  De vill börja en behandlig så fort som möjligt och de måste hitta passande benmärg till Sarah.
 
Victoria kommer hem till Diane för att duscha. Diane sätter stop för det eftersom hon inte gillar att de ockuperar huset. Victoria ger inte med sig så Diane säger att då får hon klara upp det på egen hand, sen tar hon tillbaka nyckeln till lägenheten bakom puben.
På väg tillbaka till huset möter Vic Declan som lämnar över ett brev från domstolen till henne. Alex ser det och blir rasande. Precis då kommer John som säger till Declan att ta det lugnt med ungdomarna.
 
Andy och Debbie berättar för Sarah om att hon är sjuk och att hon kommer att behöva behandlingar som kan bli jobbiga. De säger dock inte att hon är dödligt sjuk. Sarah blir ändå orolig över att hon måste åka upp till himlen till farfar Jack. Debbie lovar henne att det är långt kvar tills dess.
 
Andy pratar med Diane om sjukhusbesöket och om att Alicia var där. Diane råder honom att prata med Alicia som faktiskt bryr sig om honom. Det gör att Andy träffar Alicia och berättar att det kommer att bli en jobbig tid framöver men hon bryr sig inte om det bara hon får vara med honom.  De kysser varann och Jacob ber dem skrattandes att skaffa sig ett rum ;)
 
Laurel kommer hem till Marlon för att prata. Hon säger att de inte kan vara vänner efter det som hänt. Han försöker övertala henne till att ändra sig och att stryka ett streck över det som hände men hon kan inte det. Marlon inser att Laurel inte kommer att lämna sin familj och att de inte kan vara vänner längre, det gör honom ledsen.
 
Hela Dinglesklanen är samlade hos Debbie för att få veta hur Sarah mår. De blir givetvis chockade över beskedet. Debbie säger att hon kommer att kämpa allt vad hon kan för att Sarah ska bli frisk.
 

 
Jag läste era kommentarer om att de flyttar runt hos varandra så lätt. Min teori är att de måste göra så för att behålla karaktärerna i byn eftersom det finns inte så många hus. Dessutom jobbar inte alla så mycket att de har råd att köpa hus.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Är det bara jag eller har Alicias humör förbättrats avsevärt? Hon blir inte lika svart i blicken (som Chas) längre, utan verkar mycket lugnare.

2013-04-19 @ 15:00:39
Postat av: ELIZA

Du har rätt,hon verkar mjukare..(Ibland) Jaha,så nu när "alla" verkade friska (ja utom Aaron då) så kommer det här med Sarah...I 117 avsnitt...Kan hålla med om att serien gärna får spegla samhället i övrigt..Men nån måtta får det vara...Sen har vi eländet med Amy framför oss..Hur ska flickan lösa det..Men måste väl finnas människor där också som gärna adopterar...Varför måste barnet hamna i fosterhem..Tycker också det var konstigt att Declan inte gick in i huset..Jai har inte berättat för mamma om Charity...Inte konstigt..Är han inte indier? Dom gifter väl sej helst med varann..Uppfostrade med samma värderingar..Tror inte mamma blir så glad...Laurel-Marlon..Vad menar hon? Kan inte vara vänner längre..Hur då? Ignorera varann eller...

2013-04-19 @ 15:26:28
Postat av: Jackson

Alicia är ju helt förändrad - till det bättre! Bo var som helst, bara det är med Andy. Helt olikt henne!

Just det, hur tänker Laurel? Skall antingen Marlon eller hon flytta från orten? Om de går omkring och ignorerar varandra eller verkar arga på varandra kommer omgivningen väl VERKLIGEN att bli misstänksam och undra vad som försiggår.

Kommer Amy att få missfall? Fortfarande syns det inte att hon är gravid, vilket är helt overkligt.

2013-04-19 @ 15:37:28
Postat av: Tina V

Vågar man säga att det bara är tråkigheter i HTG just nu, kan någon säga om något är bra för tillfället?
Jag tycker Leo är en sådan söt liten bebis, och glad verkar han också, det skulle vara han som förgyller serien just nu.
Ja alla de små barnen i allmänhet tycker jag är bra, bara inte Sarah ska ut ur serien genom långvariga plågor som Sams fru.
Viktoria tycker jag har blivit vuxen, och jag tycker hon är mycket sötare när hon uppför sig lite mer vettigt.
Alicia och Andy passar bra ihop också, och han kan behöva lite stöd nu när Sarah är sjuk.

2013-04-19 @ 15:46:59
Postat av: AnnaS

Typiskt Dingle-klanen att hänga hemma hos Debbie för att "stötta" henne och sen bli upprörda för att Cain går till jobbet. Har dom tänkt sitta där och dricka vin i ett par år tills Sarah blir bra?

Hur länge kommer Jai att stå ut med Charitys nycker? Hon har förhoppningsvis gjort slut för sista gången nu.

Är inte det Cameron håller på med olagligt, att sno kunder från sin arbetsgivare? Dessutom, om han har en egen bil och kör åt Kings så måste han tjäna minst lika mycket på det som på att köra för halva priset. Och då slipper han köpa nya däck också.

Jag är så trött på Andy, hans fåniga uppsyn och korta stubin. Trodde han skulle få ett utbrott på läkaren idag. Fattar inte vad Alicia ser hos honom. Synd att de inte flyttade till Spanien!

2013-04-20 @ 11:10:22
Postat av: ELIZA

AnnaS : Ha ha ha ...Dingle..Mitt i prick!!!

2013-04-20 @ 13:17:39
Postat av: Andrea

Declan kan väll stänga av elen hos vic och alex? var de inte Pearl som blev drabbad av det? de var nån i byn som stängde av elen för att hon inte ville flytta nått sånt var det. betty var väll också med eller var de lily?

2013-04-21 @ 03:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0