Bio, husockupanter och en försvunnen date

För att klargöra så skriver jag att det är "Adm" om jag skriver i kommentarerna.
 

 
David pratar med Alicia i affären och han frågar henne hur det går med Carl. Precis då kommer Andy in och han berättar att Sarah saknar Alicia så de kanske kan ta en fika ihop alla tre. Alicia skiner upp och tackar ja. När de sedan fikar så har de väldigt trevligt.
 
Mäklaren har klagat på att det är stökigt i huset som står tomt så Declan skickar Nicola till att städa det. Hon blir rätt förvånad när hon ser Alex och Victoria där. De båda husockupanterna säger att de har rätt att vara där så de säger åt Nicola att gå därifrån. (Är det så i England att om man har ockuperat ett hus en viss tid så har man rätten till huset? )
 
Aaron ser Hazel ute på gatan och han ropar efter henne för han vill prata. Hazel har inte lust med det men han ger sig inte för han vill be om ursäkt. Han tar tag i henne men Hazel blir rädd och rycker till. Aaron släpper taget och Hazel går därifrån.
Detta leder till att när Chas pratar med Aaron så berättar han vad som hänt och att han skurit sig igen efter det för han mår så dåligt. Samtidigt skäms han så för att Hazel är rädd för honom och han vet att Jackson skulle inte gillat det. Aaron säger sedan att han går med på att träffa en psykolog.
 
Rachel lyckas få med sig Marlon på bio inne i stan en eftermiddag. Laurel ser dem när de ska åka och hon ser lite ledsen ut. När de kommer tillbaka så är Marlon på strålande humör och han har haft det trevligt. Hon säger att de kan göra om det och då föreslår han att de bildar en bioklubb för flera personer. Rachel blir ledsen när hon inser att han inte ser det som en date utan de är bara vänner.
 
Marlon skyndar sig sedan till Laurel för att förklara att han inte är ihop med Rachel. Han säger att man inte kan rå för vem man blir kär i. Laurel förstår honom och när han frågar om de kan ses för att prata ut så säger hon ja.
 
Alex är hemma för att plocka ihop sina saker. Han möter Andy och känner då att han måste berätta vad som händer. Andy säger inte så mycket om saken och när han möter Diane får hon veta vad som hänt. Hon skyndar sig till huset för att prata med ungdomarna men precis då kommer Declan. Alex vill givetvis inte släppa in honom. Diane är rasande när hon kommer ut och säger till Declan att han är deras minsta problem just nu.
 
Cameron kommer hem och med sig har han sin fars gamla lastbil. Charity som ser det börjar gensast smida planer och hon får Jai till att anlita Cameron istället för Kings åkeri.
Carl blir väldigt besviken både på Sharmas och Cameron när han får veta det.
 
Carl och Alicia är på puben. Han sitter med armen om henne och hon ser lite besvärad ut när Andy kommer in. Det är snart dags för henne att jobba extra istället för Chas men Carl vill att hon tar en drink till. Alicia frågar Diane om det är ok att börja senare och hon går med på det men då säger Alicia att hon kan börja nu på en gång.
När Carl sedan vill bjuda henne på middag så tackar hon nej. Hon träffar Andy på cafét och berättar att hon faktiskt bryr sig om honom och att hon fortfarande är orolig för Sarah.
 
Rachel märker att Marlon är intresserad av någon. Han förnekar givetvis det och säger att han endast bryr sig om Leo. Just då ringer Laurel men Marlon svarar inte. Laurel pratar in ett meddelande och säger att de inte kan ses som planerat.
 
Alicia är fundersam eftersom hon tycker Andy verkar så konstig. Hon trodde nästan att han ville försöka igen och när hon berättar det för Brenda på cafét så råder Brenda henne till att glömma allt och leva livet istället. Det gör att Alicia, iförd en kortkort tight klänning, dyker upp hemma hos Carl. De delar på en flaska vin, flirtar och kysser varann. Medan han hämtar nästa flaska så smiter Alicia därifrån.
 
Marlon möter Ashley utanför puben. Ashley är strålande glad eftersom församlingen fått ett bidrag för att barnklubben gick så bra. Han tackar Marlon för hjälpen och säger sedan att Laurel kan hjälpa till med kokboken. Han till och med insisterar på att hon ska hjälpa Marlon. Laurel som precis kommer dit säger inte så mycket.
 
Charity säger till Jai att hon vill gifta sig i december detta år. Han tvekar men när hon säger att hon inte vill ha något stort bröllop utan ett litet och intimt så säger han ok. Nikhil ser skeptisk ut till förslaget.
 
Marlon kommer hem till Laurel. Först är det lite spänt mellan dem men sedan erkänner hon att hon också har känslor för honom. De kommer överens om att fortsätta att bara vara vänner eftersom hon är gift. När han ska gå så kramas de i hallen och de är så nära att kyssa varann men Laurel drar sig undan. Marlon går och hon står kvar i hallen.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Nu tycker jag att Laurel säger till prästen hur hon känner..Eller släng ut Sandy,tror gubben tär på deras förhållande..Är det verkligen tradition att så många bor hos varann? Kända och okända..Alex fick ju flytta in hos Andy ..Utan att känna varann..Nic och farsan hos Brenda..Nu Bob in till Hazel..Lizzie bor hos Marlon..Eller beror det på pengar..Jag skulle aldrig ha en så dyr bostad så jag måste ha inneboende...Aldrig i livet...

2013-04-18 @ 15:17:59
Postat av: Jackson

Ja, att inte Laurel blir gaaaaaalen på att ha sin svärfar boende hos sig! Det känns märkligt att det är så många som bor tillsammans i små hus/lägenheter och att så många har/har haft förhållanden med varandra.

2013-04-18 @ 19:07:36
Postat av: Tina

Husockupanter, vad löjligt. Barnsligt.

2013-04-18 @ 21:42:59
Postat av: ELIZA

Ja undrar vem som INTE har legat med vem..Lättare att räkna upp dom..

2013-04-18 @ 21:57:04
Postat av: Lena

jag följer även Eastenders och där är det likadant.
Angående att husägarna har olika inneboende alltså,
partnerbyten har det inte varit så mycket än men det kommer väl det med:-)

Så det kanske är vanligare där

2013-04-19 @ 10:14:30
Postat av: Carina

Sandy är en väldigt jobbig karaktär, tycker han gjort sitt nu. En halvt alkoholiserad gubbe som verkar blivit dement och bara går omkring och brölar och kräver uppassning... hade tagit död på vilken romans som helst att ha honom i huset.

Bra att Aaron äntligen går med på att söka hjälp.
Jo, husockupationen är lite löjeväckande. Hur har de tänkt att det ska funka?

2013-04-19 @ 10:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0