Att få ut sin ilska

Jai och Charity pressar Nikhil på hur det gått på affärslunchen. Nikhil känner sig förhörd men säger att de gick ganska snabbt och att han aldrig träffat Mr Draper, trots att han gjorde det.
 
Amy har det jobbigt och som tur är har hon Zak som hon kan prata med och han bryr sig verkligen om henne. Hon berättar att hon ångrar att hon berättade sanningen för Val och Eric om smyckesstölden för nu hade det blivit ännu värre hemma. Detta gör att Zak när han träffar Val nästan skäller ut henne för att hon inte ger Amy en chans nu när hon är ärlig och försöker bättra sig.
 
Andy är orolig för Sarah och han orkar inte riktigt tänka på flytten till Spanien. Alicia fortsätter planerandet och hon lyckas få Jacob att se fram emot flytten, bara han får en snorkel och simfötter.
 
Zak pratar med Cain om Aarons sorg. Zak säger att Aaron behöver få ur sig all ilska, så han tar fram sin gamla boxningsäck och sätter upp den i verkstan. Cain och Zak boxas lite och Aaron ser på och skrattar åt dem. När Aaron blir ensam så provar han att slå lite på säcken men precis då kommer Zak och säger åt honom att inte röra den.
 
Andy kommer in på cafét och ser att Cameron och Sarah är där. Han blir väldigt sur på Cameron som ger Sarah lunch när han själv skulle göra det men tyvärr hade Debbie glömt att meddela Cameron det.  Cameron försöker lugna ner Andy om inte annat för Sarahs skull.
Andy blir frustrerad och känner att Cameron kommer att ta över papparollen när han lämnar byn. Han berättar det för Alicia och säger att han inte kan flytta till Spanien nu när Sarah är sjuk och behöver honom. Alicia blir väldigt besviken men finner sig i det hela. Hon börjar avboka resorna och lägenheten.
 
David får klagomål om att affären inte är öppen som den borde. Han känner att han behöver hjälp så han frågar Alicia om hon vill börja jobba där eftersom hon inte får ihop timmar på puben nu när Chas ändrat schemat i tron på att de skulle ha rest till Spanien.
 
Gennie försvarar Nikhil när fabriksarbetarna retar honom för att han tränar så mycket och att han är fåfäng.
 
Charity och Cain kommer överens om att inte bråka med varann när Debbie och Sarah är i närheten.
 
Debbie, Cameron och Andy åker till sjukhuset för att Sarah ska ta nya prover. Andy har fått med sig Jacobs actionman och det glädjer Sarah som är orolig för narkosen. Allt går bra men tyvärr så får de inte svar på proverna förrän om några veckor.
 
Victoria och Amy ses och då berättar Amy att hon tänker göra abort eftersom hon inte vill svika Val och Eric som tar hand om henne. Val hade sagt att hon bryr sig om Amy eftersom hon valt att ha henne som dotter, inte som med de biologiska barnen som hon fått.
Victoria undrar hur hon ska göra eftersom pengarna Cain gett till aborten är slut men Amy säger att det löser sig ändå.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Varför är Andy så arg hela tiden, han har ju själv valt att inte vara så mycket med Sarah, han skulle ju tom. valt att flytta ifrån henne till Spanien.
Alla är så lättstötta nuförtiden i serien.

2013-04-03 @ 08:05:28
Postat av: Kristina

Jag tyckte att det var ett bra avsnitt idag. Håller dock med om att Andy borde tagga ner

2013-04-03 @ 09:33:21
Postat av: Stina

Att Jai inte kan hålla sig borta från Charity, han vet ju att det blir problem. Visst är Nikhil osmidig, men det måste vara jättejobbigt att ha enperson som Charity boende i samma hus.

2013-04-03 @ 10:20:47
Postat av: ELIZA

Efter torsdagens avsnitt,hur har Amy tänkt lösa det där? Och detta ljugande...Tror hon inte det syns snart?

2013-04-04 @ 06:51:57
Postat av: Tina V

Det borde vara orimligt att det inte skulle synas på Amy om hon är i vecka 24, det är 6:e månaden.

2013-04-04 @ 08:03:47
Postat av: SoP

det var väl det vettigaste Amy sagt sen hon dök upp i serien- Är hon i vecka 24?? då får man väl inte göra abort längre?

2013-04-06 @ 03:36:18
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0