Ute på stan med en död hamster i handväskan

Adam är orolig för Holly och även Hannah tycker det är jobbigt med Hollys skrikande och utbrott.
Holly mår jättedåligt och kan inte ens äta. Det enda hon vill är att de hjälper henne till apoteket en enda gång till.
 
Lisa är sen till jobbet men Jai tycker att det är ok för hon jobbar så bra. Han fortsätter att vara väldigt förstående och omtänksam mot henne så hon blir misstänksam. Hon får sedan bekräftat av Charity att Sharmas fortfarande är ute efter Dingles gård. Charity blir förbannad på Jai eftersom hon inser att han anställt henne just för att hon ska hjälpa dem att få gården. Hon vill inte vara med och lura sin familj.
 
Det är snart dags för Jacksons ryggoperation. Aaron är är orolig och när han träffar Adam på puben så kan vännerna stötta varann. Båda har sina problem men det är skönt att de har varann ändå.
 
Laurel besöker Rhona på kliniken. Det visar sig att Gabbys hamster George inte alls gått i ide som Laurel trott utan den har dött. För att inte Gabby ska bli ledsen åker hon till stan och köper en ny. Hon har med sig den döda hamstern i handväskan för att få en som är så lik George som möjligt.
 
Paddy försöker undvika Rhona så gott det går. Tillslut så tappar hon tålamodet och försöker prata med honom. Hon säger att det är dags för dem att lägga sig men inser sen att hon sagt fel, hon menade att de skulle lägga allt de sagt de senaste dagarna bakom sig för att gå vidare. Hon vill att de glömmer allt men Paddy kan inte det. Han erkänner att han har känslor för henne och plötsligt så kysser de varann. Paddy drar sig undan och säger att han aldrig kan svika Marlon genom att vara ihop med henne.
 
Viv är ensam i cafét. Hon har försökt få Bob att komma och hjälpa henne men han hade inte tid så hon är lite sur. När hon sedan stänger för dagen så passar hon på att ta pengarna ur kassan i butiken. Hon låtsas sedan att det återigen blivit inbrott och att hon är jätteorolig för att vara ensam. Bob kommer givetvis dit och ställer upp för henne.
 
Moira kommer till Diane för att be om ledigt och Diane får höra om problemen de har med Holly. Det gör att Hannah får bo hos Diane tills det lugnat ner sig hemma.
 
Nathan säger till Maisie att han har några intressenter till Home Farm men Maisie tycker de ska sälja till Declan. Nathan vägrar fortfarande och han säger att han aldrig kommer att sälja till honom.
Declan kommer in och ger Nathan ett nytt bud. Det visar sig att för varje gång Nathan tackar nej kommer Declan att sänka budet.
 
Katie kommer in på kontoret på Home Farm. Två av hästarna har försvunnit och låset är uppbrytet. Hon ringer polisen och Henshall och Bobby kommer dit för att fråga ut henne.
 
Val och Victoria kommer hem efter att ha handlat till B&B:t. De hör en busvissling och Val tar åt sig på en gång men hon ser ingen som kan ha visslat efter henne. När hon sedan upptäcker att det var Amy som visslat så blir hon besviken. Hon tar i alla fall med sig Amy på lunch på cafét för att höra vad som händer med den unga damen. Val ser att Amy reagerar på polisen som varit och pratat med Viv om inbrottet men Amy säger inget.
 
Marlon träffar Paddy och han ber om ursäkt för hur han varit de senaste dagarna. Han vill att de har roligt ihop igen och att de inte nämner  R-ordet.

Marlon kommer in på kliniken precis när Rhona pratar i telefon med Paddy. Hon stelnar till och börjar staka sig men skyller på att hon inte gillar att prata in meddelande på telefonsvarare. Marlon försöker få fram vad han vill men det är svårt att hitta ord.
 
Viv säger till Bob att hon behöver något för att kunna sova men han avråder henne från att börja ta piller. När Laurel hör det säger hon att Viv kan få låna hennes cd med valsång som är väldigt avkopplande. Viv svarar att deras jämrande skulle påminna henne om Pearl och Betty.
 
Det är dags för Jacksons operation. Hazel är där och hon hälsar från Aaron som inte hinner komma dit.  Jacksons pappa dyker i alla fall upp. Precis när en vårdare kommer för att köra iväg Jackson till operationen kommer Aaron och Adam. Vårdaren försöker muntra upp Jackson med att nämna de snygga sköterskorna som finns i operationssalen. Aaron flinar lite och precis när de ska iväg så pussar han Jackson på munnen. Vårdaren ser rätt förvånad ut.
 
Hazel, Jerry, Aaron och Adam får vänta i flera timmar innan Jackson kommer tillbaka från operationen. De frågar läkaren om hur det gått men han kan inte svara förrän Jackson vaknat.
Jackson vaknar till, han undrar vad läkaren sagt men familjen har som sagt inget svar än...
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Vad lågt av Viv att låtsas ha blivit rånad igen. Nu får hon ju ge sig.
Verkar som att Val börjar gilla Amy mer och mer... de är ju inte helt olika, Amy hade ju kunnat vara hennes dotter...
Kul att aaron kysste Jackson, när han killen höll på att snacka om alla snygga sjuksystrar. Han såg rätt paff ut.

2012-09-12 @ 17:23:33
Postat av: finländskan

Hoppas att Jackson blir bra nu, han har haft tillräckligt med bekymmer nu, tycker jag.

2012-09-12 @ 19:09:59
Postat av: Pandora

Usch! Emmerdalen är rena jämmerdalen för tillfället. Hoppas att Jackson fixar detta. Behövs litet goda nyheter nu tycker jag.

2012-09-12 @ 22:49:56
Postat av: Jackson

Idag, torsdag, var det bara FÖR sorgligt alltihop. Aaron och Jackson gör att man får hjärtsnörp. Kul ändå att se Debbie och lilltjejen igen.

2012-09-13 @ 13:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0