Tre fina brudtärnor..eller?

Bartons kämpar på. Holly bestämmer sig för att hon vill till kliniken och försöka med metadonbehandlingen igen. Moira är orolig för att det är kört mellan henne och John men han säger att det är ok.
 
Hannah flyttar tillbaka till Diane för några dagar. Hon sitter vid ett bord på puben tillsammans med Adam. Han är irriterad över att Scarlett återigen är sen. Ella och Mia kommer in och Adam blir lite besvärad. Hannah ropar på Mia som kommer dit och flirtar lite med Adam. Han skyndar sig därifrån.
 
Terry tar över på cafét så Viv kan få lite ledigt. Hon åker till stan och shoppar. När hon sedan kommer hem råkar hon få bakluckans kant i pannan så det blir ett stort sår. Bob kommer förbi och hon säger att hon blivit rånad. Han stannar givetvis kvar hos henne över natten.
 
Will kastar en helt ny fungerande mobil i soporna. Nikhil plockar upp den och får veta att Will vill inte ha mobilen för att Nathan gett honom den. Nikhil köper en ny till Will och ger den andra till välgörenhet. Maisie är glad över hur bra Nikhil är med barn och säger att han borde skaffa egna.
 
Jackson får komma upp och sitta i en rullstol. Jerry och Hazel fortsätter att bråka om var Jackson ska bo och tillslut säger Jackson att han ska bo hos mamma.
 
Chas tjatar till sig massa dyra saker till bröllopet så Carl har belånat huset så hon kan få det som hon vill ha. Hon har beställt klänningar till tärnorna och tjejerna kommer över till henne för att prova. Katie kommer också dit men blir nog lättad över att inte vara tillfrågad när hon ser Eve, Gennie och Charity i de ljusrosa fluffiga klänningarna.
 
Bob lovar Viv att fixa nya lås åt henne så hon kan känna sig trygg efter rånet. Han ber sedan Terry att köpa nya lås i stan och när Terry kommer hem så erbjuder han sig att hjälpa Bob att sätta in dem.
Viv blir besviken när det är Terry som kommer men finner sig i det. Tyvärr så råkar Terry göra sig illa på en skruvmejsel och letar efter plåster i Vivs kök. Han hittar förbandslådan men i den ligger även hennes plånbok och nycklar som hon sagt att rånaren tog.
 
Declan erbjuder Hazel att hyra huset som Jackson renoverat. Hon får betala en symbolisk hyra och hon får styra över ombyggnaden så de blir nöjda. Hazel tvekar men går sedan med på det.
Aaron blir förbannad när han får veta att Jackson ska bo granne med verkstaden.
Jackson säger att han aldrig vill flytta tillbaka till byn eftersom då blir han påmind över hur han en gång var.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Adams beteende förvånar mig, han har hittills alltid framstått som den hederligaste helyllekillen. Men kanske en söt flicka kan förvirra vem som helst ...

2012-09-27 @ 18:51:20
Postat av: Jackson

Fast jag tycker att han ganska länge verkat ha gett signaler om att han anser Scarlett ofta är alltför "på".

2012-09-27 @ 19:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0