Krossad ruta, borttappade pengar och 4st trasiga däck.

Paddy ser på morgonen att Rhona är på väg någonstans. Han frågar henne om hon undviker honom men det nekar hon till. Sedan frågar han henne varför hon inte sagt något om att hon tänker lämna byn. 
 
Lisa möter Marlon ute på gatan. Hon bjuder hem honom på en välkomstfest för Debbie. Derek hör det men får inte komma för han tillhör inte familjen.
 
Carl sitter i telefon på kontoret och pratar med en klient om datorproblemen de har men Eve kan inte låta bli att störa honom. Precis då kommer Jimmy in och ser dem. Han konfronterar Carl som säger att det är slut mellan honom och Eve men Jimmy tror honom inte.
 
Hazel möter Chas på cafét och talar om för henne om vad Jackson sagt till Aaron. Chas skyndar sig till sin son för att prata med honom. Aaron känner själv att det nog är hans fel ändå att Jackson är förlamad.
 
Jackson säger åt Hazel att aldrig mer nämna Aarons namn för nu ska han gå vidare i llivet på sitt eget sätt.
 
Moira försöker trösta Holly som mår riktigt riktigt dåligt. Holly får en psykos och tror att Moira försöker mörda henne så hon ropar på sin far som får komma och trösta henne.
 
Rhona frågar Laurel varför hon skvallrat för Paddy och Laurel ber sin vän att tänka sig för innan hon lämnar byn och att försöka reda upp trasslet med Paddy. Precis då kommer Paddy och han är stressad och irriterad för att han har försökt få tag på Rhona. Han säger åt henne att följa med till Buttlers farm för att de har problem där med några djur. Väl ute på gården är stämningen spänd mellan dem och det utväxlas en del hårda ord.
 
Carl har problem med en leverans som ska göras så han går in på puben och ber Charity att köra men hon säger upp sig istället. Han blir rasande och rusar ut. Efter ett litet tag försvinner även Charity från puben. Hon passar på att skära upp alla däcken på Carls bil.
 
Viv fortsätter att utnyttja sin så kallade rädsla för att få Bob till att sova hos henne. Hazel märker det och säger till honom att han blir lurad för att Viv vill att de ska bli ihop igen.
Senare går hon över till Aaron på puben och frågar om han tänker besöka Jackson. Aaron svarar att han gör det när Jackson ber honom komma tillbaka. Hazel frågar honom om hur ska Jackson göra, sms:a eller skriva brev?
 
När Rhona och Paddy kommer tillbaka från gården så fortsätter bråket och tillslut säger Paddy att hon gör rätt som sticker och att han undrar hur han ens kunnat fundera på att ha ett förhållande med henne. Då tystnar hon och det slutar med att de kysser varann. Detta leder lite längre och de hamnar i soffan. Efteråt får de dåligt samvete för vad de gjort.
 
Diane besöker Bartons för hon vill bjuda dem på middag eftersom Hannah saknar sin familj. Moira och John är osäkra på om det är en bra idé så de föreslår att Hannah kommer dit istället.
Holly blir glad över systerns sällskap och de ska titta på film tillsammans uppe i rummet.
 
Rhona och Paddy försöker prata med varann om det som hänt men då kommer Marlon så Rhona går in till kliniken. Marlon berättar att han och Laurel pratat om att göra en insamling till Jackson men Paddy har tankarna på annat håll.
 
Chas kommer in på Kings kontor för att hämta några fakturor som ska till fabriken.  Hon kommer precis in när Eve fått Carls bankomatkort för att hon ska hämta pengar inne i stan. Carl vill sedan bjuda Chas på middag och de ska ses senare. När hon ska gå så vill han ha en puss och hon vänder kinden till så pussen hamnar där.
 
Hazel försöker prata med Aaron men han lyssnar inte. Hon vänder sig till Chas för att få hjälp med det och Chas lovar att hon ska försöka.
 
Strax innan Chas ska träffa Carl på puben så smyger hon in på Kings kontor och hämtar det vadderade kuvertet med pengar och Carls bankkort. Sedan går hon till puben för att äta middag.
Plötsligt rusar Eve in där och ber Chas om hjälp. Chas följer med Eve för att leta efter pengarna på kontoret men givetvis hittar de dem inte. Jimmy och Carl kommer tillbaka och Eve får erkänna att hon slarvat bort pengarna och Carls bankkort. Carl blir rasande eftersom han behövde pengarna till nya däck.
(Har Eve peruk nu eller ska hennes hår ha växt ut igen?)
 
Hannah, Holly och Moira har tittat på filmen men när den är slut är det dags för Hannah att åka hem till Diane igen. Holly vill komma ut men måste stanna uppe i rummet. När familjen sedan är ute på gårdsplanen för att säga hej då till Hannah ser de hur Holly tar dvd:n och slår sönder fönstret uppe i rummet. De rusar dit för att lugna henne, hon är alldeles blodig om händerna.
Moira tycker det är jobbigt och följer med Hannah till Diane.
 
Chas försöker prata med Aaron och hon säger att ingen klandrar honom om han inte vill vara med Jackson längre. Då frågar han hur hon skulle ha gjort om det var Carl som blivit förlamad och det kan inte Chas svara på.
 
Rhona och Paddy får tillslut tillfälle att prata ut. Då erkänner han att han vill vara med henne, enda problemet är hur de ska göra med Marlon. De vet att han kommer att bli alldeles förkrossad men de bestämmer sig för att de ska berätta för honom i morgon.
 
 
Trevlig helg!
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Och varför är det så djävla bråttom med att berätta för Marlon???? Ligg lågt några månader och se vart det leder!!!!Ärlighet i all ära,men varför krossa hans hjärta ännu mer,just nu? Ooo,vet inte om jag vill se på måndag...Carl och Eve,rätt åt dom vad som än händer nu...Laurel beter sej som en riktig skvaller kärring,sköt du ditt.Å Viv,vad håller hon på med? Bra att Hazel talade om för Blinda Bob...Och hoppas att Nathan blir lurad av Declan..Jag gillar inte Debbie, har jag kommit på, när har vi sett ett äkta leende hos den tjejen? Usch, nu har jag låtit missnöjd, och det är jag!

2012-09-14 @ 23:37:12
Postat av: Jonas

Det känns som om det antingen är Declan som ligger bakom köpet eller att det är någon gammal bekant som dyker upp igen, jag kan inte riktigt bestämma mig. Har bara en känsla av att det inte är någon ny.

2012-09-15 @ 09:37:40
Postat av: AnnaS

Hoppas hoppas att Nathan blir lurad!
Förstår inte heller varför det ska vara så bråttom att berätta allting. Tänkte på det med Jackson också, varför säga til honom innan ens testerna är klara att han aldrig kommer att kunna gå igen? Klart han deppar ihop!

2012-09-16 @ 22:24:16
Postat av: AnnaS

Förresten lät det som om Chas skulle kunna ta hjälp av Debbie när det gäller att hämnas på Carl, om hon skulle få slut på egna idéer!

2012-09-16 @ 22:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0