Inlåst i ett rum

Bartons upptäcker att Holly rymt  och de beger sig ut för att leta efter henne. John och Adam åker till Dan men ingen öppnar där. När de känner att de gjort allt för att hitta henne åker de hem.
 
Chas undviker Carl så gott det går. När hon ser hans usb-minne på köksbordet tar hon det i smyg. Sedan raderar hon alla hans jobbfiler på hans dator.
 
Paddy försöker prata med Rhona och ber henne att försöka igen med Marlon men hon kan verkligen inte det. När Marlon kommer till kliniken för att prata med henne får hon Paddy till att ljuga om att hon inte är där.
Paddy inser att det verkar lönlöst att få Rhona att prata med Marlon så han gör det själv. Marlon blir först sur och förbannad men inser att det inte är Paddys fel att Rhona inte vill ha honom.
 
Cain går hem till Ryan för att få honom att komma till verkstaden på en gång om han vill ha kvar jobbet. Ryan tvekar men inser sedan att det är lika bra att följa med.
Senare går de till puben men Ryan känner sig obekväm där. Cain lugnar ner honom och det behövs när Nathan dyker upp. (Stämningen var lite som i en gammal cowboyfilm när busen kommer in på en saloon och allt nästan stannar till) Nathan vill bjuda Ryan på en öl men Cain säger åt honom att hålla sig för sig själv.
 
Holly går i stan och tigger pengar från folk. Det går inte så bra och när hon träffar en man så säljer hon sin kropp istället.
Bob och Hazel är på väg hem från sjukhuset när han ser någon vid vägkanten. Det är Holly och de tar med sig henne till gården.
John blir förbannad på sin dotter när han hört vad som hänt och Moira blir helt förtvivlad.
 
Paddy och Marlon åker in till stan för att ha kul. Dagen efter får Paddy besök av en dam vid namn Sophie för de ska luncha ihop. De träffades på stan kvällen innan. Paddy som glömt bort det får säga återbud till Rhona som blir mycket besviken.
 
Declan pratar med Maisie i köket på Home Farm. Han råder henne att de bör sälja huset ganska snart för att kunna må bra. Nathan kommer in och är irriterad på Declan. Han säger sedan till Maisie att de inte kommer aldrig att sälja till Declan.
 
Bob nekar att vara barnvakt så Viv ska få vila lite för han har lovat att stödja Hazel på sjukhuset när de får veta resultatet av Jacksons tester. Viv blir givetvis väldigt besviken.
Proverna visar sig vara ok, Jacksons hjärna har inte tagit skada av olyckan.
 
Rhona kommer in på puben men stämningen mellan henne och Marlon är inte så bra. Sedan ser hon Paddy ihop med Sophie och det gör inte henne gladare.
När Paddy sedan återvänder till kliniken så är Rhona rätt sur. Han förstår inte varför så de börjar gräla. Tillslut råkar Rhona säga att hon inte är som en ung tonåring utan att hon faktiskt älskar honom. Paddy blir chockad och går därifrån. Han kommer sedan tillbaka och Rhona vill att de pratar ut. Hon vill att han talar om vad han känner för henne. Paddy förklarar att han aldrig kan såra Marlon som alltid hjälp honom sedan säger han till henne att han inte älskar henne.
 
Aaron besöker Jackson på sjukhuset. Han har med sig två burkar öl för att fira lite. Precis när han ska ge Jackson ett sugrör till burken kommer Hazel in. Hon blir arg för att han tänker ge hennes son massa billig öl och då blir Aaron osäker och lite rädd. Då skrattar Hazel och tar fram en flaska mousserande vin som de kan ta för att fira. Hon ville bara retas lite med Aaron.
 
John och Moira har tömt Hollys rum och satt en regel på dörren. De låser helt enkelt in henne där trots att hon protesterar.
Adam och Hannah kommer hem och de får veta vad deras syster gjort. Adam vill genast släppa ut Holly men föräldrarna stoppar honom. De säger att hon ska sitta instängd så länge som det behövs...
 

 
 
Idag var det Poppy Day/Remembrance Day, 11 novemeber, när många går med en röd blomma, vallmo, på kavajslaget för att hedra de soldater som stupat i krig.
 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Erik

Nu har väl Holly nått den absoluta botten i alla fall, värre kan det väl inte bli. Men inte hjälper det att låsa in henne, hon behöver professionell hjälp.

2012-09-11 @ 14:10:26
Postat av: Tina V

Jag håller med dig Erik, hon måste ju läggas in.
Man kan inte sköta sådant som amatörer, dessutom är det synd om de andra barnen i familjen.
För min del tycker jag att det bara är negativa saker som händer i HTG, man blir nästan lite nere när man sett programmet.

2012-09-11 @ 15:08:55
Postat av: Erik

Håller med dig, Tina V, det händer inte mycket positivt just nu, alla är bara arga, sura och ledsna och skadeglada eller vill hämnas. Hoppas att det vänder snart, så att det kommer lite nytt folk till byn och till Home Farm, just nu går det mesta i sina vanliga hjulspår, utom Holly-historien som ju inte gör någon glad.

2012-09-11 @ 15:16:06
Postat av: Susie

Den där mysiga feelgood känslan man alltid får efter att ha sett på programmen är borta just nu. Men den kommer nog tillbaka snart igen.

2012-09-11 @ 20:48:55
Postat av: Carina

Visst behöver Holly professionell hjälp, men problemet var väl att den enda hjälp som erbjöds var metadonbehandling? Den funkade ju uppenbarligen inte i tillräcklig grad. Behandlingshem var det ju jättelång vntetid till om de inte betalade privat, som de inte har råd till.
Kan ju förstå att de känner sig desperata efter att hon nu nått botten. men de borde försökt ordna så att hanna och adam kunde bott nån annanstans under tiden. de ska inte behöva vara där och höra när Holly flippar ut.

2012-09-11 @ 21:07:20
Postat av: Kristina

Bra gjort av Paddy som sa till Rhona att sluta. Tänk att ha en sådan kompis!
Blev lite rädd när Hazel sa till Aron på sjukhuset när han gett Jackson öl, men så vände hon det till något positivt så som bara hon kan göra :)
Angående Holly. Finns det verkligen inte tvångsintagning i England? Måste man betala sådant själv? Trist i så fall
Så störig Nathan var på puben! Vad trodde han egentligen?
Ska nu Andy och Katie bli ett par igen? Ja, varför inte!

2012-09-11 @ 21:16:02
Postat av: ELIZA

Är det inte farligt att bara bryta ett beroende så där? Ska det inte trappas ner? Eller går man på metadon resten av livet...

2012-09-11 @ 21:18:44
Postat av: ELIZA

Förressten, Moira ville ju ringa sin mamma,som tydligen kunde hjälpa med pengar,men hon fick ju inte för John. Hur kan man vara så stolt i det här fallet?

2012-09-11 @ 21:25:01
Postat av: Tina

Jag tycker inte heller att det känns helt rätt att låsa in Holly, men hennes föräldrar har väl inget annat val och inte råd till ett behandligshem.

2012-09-11 @ 21:26:26
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Göran

En positiv sak finns det, Andy och Katie !
Håller med Kristina.

2012-09-12 @ 00:17:45
Postat av: finländskan

Nathans beteende där på puben, jag förstår inte hans motiv. Tror han att han och Ryan skall bli bästa kompisar nu? Eller har han nåt lurt i bakfickan med att (låtsas?) vara vänlig?

2012-09-12 @ 08:22:34
Postat av: Stina

Hoppas att Katie inte väljer att vara ihop med Andy igen,det blir ju bara problem med en sådan kille. Katie som tidigare var en ganska omogen tjej har blivit en av mina favoriter

2012-09-12 @ 12:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0