En billig/dyr BH under soffan

Carl kommer in på kontoret och han är på dåligt humör. Han ignorerar Eve helt. När hon sedan får tillfälle försöker hon be om ursäkt men han är fortfarande sur. Tillslut så bestämmer han sig för att jobba hemifrån istället.
Eve vill reda ut allt så hon går hem till Carl för att be om ursäkt och hon vill verkligen inte vara utan honom. Det slutar med att de har sex på soffan.
 
Derek kommer in på cafét för att han beställt en tårta, det är nämnligen hans födelsedag. Jai ser honom och säger åt honom att skynda sig tillbaka till jobbet.
(Jag fattar inte om han egentligen har något med handlingen att göra)
 
Chas är på jobbet när Jai frågar om hon har sina nycklar till kontoret med sig för han har glömt sina. Det har hon inte men hon får låna hans bil för att det går fortare om hon hämtar sina. Som tack llyckas hon förhandla till sig ledigt under eftermiddagen.
 
Rhona kommer in i butiken och ska köpa en tidning. Viv frågar hur hon mår. Paddy kommer in och de börjar skämta om rubrikerna på tidningen som Rhona tänkt köpa. Den handlar om "Hur man dumpar sin pojkvän" och "Bästa sättet att hitta en ny pojkvän" Precis då kommer Marlon in och han blir ledsen när han hör dem.
 
Val vaknar tidigt på morgonen eftersom hon hör ljud från nedervåningen. Hon tar med sig Eric ner men de ser endast att Victoria kommit in tidigare. Vic skyller på att hon skulle hjälpa till med frukosten men i själva verket hade hon med sig saker till Amy. Val är övertygad om att det spökar i huset och ännu mer säker när hon sedan ser en tavla som hänger uppochner.
 
David kommer till B&B:t för han är barnvakt till Jakey som är sjuk och inte kan gå till skolan. Han ber Eric passa grabben en stund medan han ordnar några ärenden. När David är klar så går han och Jakey till cafét. Alicia kommer dit och inser att hennes son inte alls är sjuk och konfronterar honom. Jacob svarar ärligt att han inte ville till skolan.
 
Viv har fullt upp på cafét och butiken. Hon har det även jobbigt när hon ser Hazel och Bob tillsammans. När hon senare upptäcker att någon tagit alla pengar ur kassan i butiken så utnyttjar hon sin rädsla till att få Bob att vara hennes beskyddare och tillbringa massa tid med henne.
 
Victoria pratar med Amy och får veta att det är Amy som snott pengarna från butiken.
 
Chas kommer hem för att hämta nycklarna och Carl upptäcker det så Eve får samla ihop sina saker i all hast och rusa därifrån. Carl skyller på att han har migrän och därför är han hemma. Chas kallar honom för slöfock och letar rätt på nycklarna och sticker.
 
Adam ska träffa Scarlett och bjuda henne på restaurang så han står i köket och stryker en skjorta. Tyvärr ska Moira jobba och John har problem på gården så de ber Adam att skjutsa Holly till kliniken så hon får sin metadon. Han protesterar men övertalas sedan. Det drar ut på tiden så Scarlett orkar inte vänta på honom så hon åker till stan för att gå på bio.
 
Paddy vill att Rhona och Marlon pratar med varann. När Marlon ser att Rhona och Paddy komma emot honom blir han besviken. Rhona vill att de är vänner men Marlon kan inte vara vän med någon som han inte litar på.
 
Val hör återigen att det kommer ljud från källaren. Hon smyger dit för att kolla och upptäcker att Amy och Victoria är där.
 
Eve kommer hem och upptäcker att hon tappat sin BH så hon hör av sig till Carl som börjar leta efter den.
Precis då kommer Chas och Charity hem för de ska ha dricka lite vin eftersom de är lediga. Carl drar iväg till jobbet och lämnar tjejerna ensamma.
 
Charity spiller vin och när hon ska torka upp det hittar hon en röd BH under soffan.  Chas blir orolig eftersom det inte är hennes och hon anklagar Carl för att vara otrogen. Charity vill att hon lugnar ner sig och att de tar reda på vems det är, för det kan ju finnas en förklaring. När Scarlett förnekar att det är hennes blir Chas så upprörd att hon rusar hemifrån. Hon och Charity går hem till Charity. Där så upptäcker de att BH:n antagligen är köpt på Gennies underklädersparty så de söker upp Gennie för att få reda vem som gjort det. Gennie som glatt tror att Chas vill köpa en likadan BH avslöjar att det var Eve som köpte den häromdagen.
 
 
Trevlig helg!
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Nu är det klippt både för Carl och Amy? Dags för hämnd och/eller räfts- och rättarting?

2012-09-07 @ 14:28:39
Postat av: Kristina

Hoppas nu inte Chas bara ger sig på Eve och förlåter Carl.
Är hon som spelar Scarlett gravid? Tycker hon har blivit så rund.

2012-09-07 @ 21:26:52
Postat av: Tina

Visst har Scarlett blivit fylligare, fast jag har inte tänkt på att hon kunde vara gravid.

Det är nog inte roligt att vara Carls skor nu, fast han har ju bäddat sängen själv. Hehe. Det blev ju ganska kul när man drog ihop det på det viset.Hoppas att bägge tjejerna ger honom nobben.

...och Viv, guuuud vad hon är svartsjuk.

2012-09-07 @ 21:38:50
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Pandora

Ojojoj! Jag har en bestämd känsla av att lilla Eve kommer att få dela Chloes öde och bli halvdränkt i fontänen. Chas löste ju den senaste otrohetsaffären på det viset. Psykopatcalle sen... Han kommer nog att få sina balla..flåt..FISKAR varma på Måndag om jag känner Chas "Skränet" Dingle rätt hehehe.

Vem är den var den där mustaschpellen som fyllde år förresten? Såg han som snabbast igår med, fast då trodde jag att han bara var en statist. Nyintroducerad roll kanske? Verkar litet för ingående för att bara vara statist.

2012-09-07 @ 23:05:51
Postat av: ELIZA

Viv, ja hon ångrar nog sin skilsmässa..Och äääntligeen har Chas fått nys om affären!! Ha ha,gud förbjude att missa måndags avsnitt!! Hur kan Eve "lägga upp sej" över huvudtaget,när Carl sagt att han kanske ångrat sej?

2012-09-08 @ 10:08:45
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja äntligen har Chas fått veta om det hela, ska bli spännande att se vad hon gör.
Jag såg Brenda i Tyst Vittne igårkväll, hon satt i fängelse.

2012-09-08 @ 13:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0