Att bli kär i fel person

Marlon kommer hem på morgonen efter att ha sovit hos Paddy så Rhona skulle få vara ifred. Det är fortfarande en väldigt spänd stämning mellan dem och hon skyndar sig till jobbet. Senare kommer Paddy med blommor till henne, fast de är ifrån Marlon.
 
Chas fortsätter att prata högt och ljudligt om sina nya underkläder för Scarlett när de går genom byn. Carl går med dem och de möter Edna som inte alls gillar deras samtalsämne. Även Eve som kommer bakom Edna hör allt.
På kontoret försöker sedan Eve att sätta press på Carl att göra slut med Chas men han väntar som vanligt på rätt tillfälle. Eve säger då att hon tänker inte vänta så länge på honom.
 
Val hör konstiga ljud från källaren så hon ber Eric kolla upp det. Han vill helst inte så Victoria passar på att erbjuda sin hjälp. Vic går ner och säger till Amy att hålla sig lugn och tyst eftersom Val börjar misstänka något. Till Val säger hon att det inte finns några råttor i källaren. Senare hör Val ljud igen och varje gång får Victoria och Eric henne att tro att det är bara hon som hör ljuden.
 
Will börjar i skolan igen även om Maisie tycker det är för tidigt. Det slutar med att hon får åka och hämta honom för att han råkat i slagsmål. Väl hemma kommer Nathan hem och frågar vad som hänt. Will svarar att han hatar att bo där. Då säger Nathan att de kan sälja gården och flytta någonstans, bara de tre.
 
Declan vill lösa ut Nathan, som nu fått Natashas del, för 3 miljoner £ men Nathan tycker det är alldeles för lite.
 
Charity kommer hem efter ett lunchmöte och hon är märkvärt berusad. Cain ser henne och han frågar Jai om vad som hänt. Han tycker inte det är speciellt kul att Charity kommer hem full mitt på dagen och att inget blir gjort hemma men hon vill inte att han lägger sig i hennes affärer.
 
På fabriken så har en ny karaktär, Derek, blandat fel i chokladsmeten så arbetarna får gå hem tidigare. Han träffar sedan Lisa och Gennie på puben och säger att det är dags för dem att återgå till arbetet,
 
Rhona och Paddy går till puben för hon vill prata med Marlon. Paddy går iväg och Rhona samlar mod till att göra slut med Marlon. Efter ett litet tag så tar hon tag i saken men då vill inte Marlon lyssna. Hon lyckas i alla fall säga vad hon tycker och Marlon blir ledsen. Han vill att de försöker börja om men Rhona säger att det är försent.
Hon passar på att packa ihop sina saker innan Marlon kommer hem men precis när hon ska gå dyker han upp. Marlon försöker förstå vad som händer men han får inga riktiga svar från henne. Hon flyttar hem till Andy igen.
Stämningen mellan Paddy och Rhona blir rätt ansträngd efter det eftersom han ser hur dåligt Marlon mår.
 
Eve möter Chas i butiken och de bestämmer sig sedan för att träffas på en fika. Chas pratar mest om hur jobbigt det är med att Jackson är så dålig och att hon är så orolig för Aaron inte ska orka med det. Carl kommer in på cafét och tjejernas samtal avbryts.
 
Senare kommer Eve över till Chas för att dricka lite vin och prata med varann. Eve vill så gärna berätta men precis då kommer Carl hem. Han håller sig i bakgrunden och det gör att Eve inte vågar säga något.
När Eve kommit hem till Edna och går ut med Tootsie kommer Carl dit. Han är förbannad över att Eve tänkt skvallra. Hon svarar att hon bara tänkt hjälpa honom eftersom det bara blir svårare ju längre tiden går. Då säger Carl åt Eve att inget säga för han kanske har ångrat sig...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Det här triangeldramat mellan Carl, Chas och Eve börjar bli tjatigt nu. Kommer väl att sluta med en skräll. Hoppas Carl mister båda tjejerna på kuppen, det vore rätt åt honom. Hoppas att Nathan säljer till slut, det vore skönt att slippa honom och se lite nytt folk på Home Farm.

2012-09-06 @ 16:58:44
Postat av: Tina

Ja, ut med Nathan-Satan och in med lite trevligare folk på Home Farm. Jag kan inte förstå att det nästan alltid ska vara elaka snikna människor som manusförfattarna placerar där. Zoe var ett undantag.

Vilket stort ego Cain är.

2012-09-06 @ 18:51:20
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Stina

Vissa personer tröttnar man på tex Marlon, är det inte dags att puben skaffar sig en ny kock. Fast det är synd om Paddy om han förlorar sin bäste vän.Terry, Lizzie och Erik känns också som några man kunde byta ut. Håller med om att de rika i serien alltid framställs som elaka och osympatiska. Kanske dags för en sympatisk familj på Home Farm (Fast jag gillade ju Natasha och Nathan i början)

2012-09-07 @ 08:20:28
Postat av: AnnaS

Jag har inte kunnat titta på avsnitten senaste veckan pga ingen tv och dålig uppkoppling så jag kan ha missat nåt, men blir inte Nathan anklagad för skyddande av brottsling? Och Cain för kidnappning? Eller lyckades dom mörka det båda två?

2012-09-07 @ 09:25:23
Postat av: finländskan

AnnaS: Enligt hur jag har uppfattat det så är det så att Nathan inte har blivit åtalad för att Natasha tar på sig hela skulden och säger att hon gjort allt och ingen annan visste om nåt, varken om mordet eller om att sätta dit Ryan. Angående Cain har jag inte uppfattat att nåt annat än så länge kommit fram än att då de var där i ladan och Natasha hade erkänt, och Natasha eller Nathan sade nåt om Cains brott så sade Maisie att om de anger honom så kommer hon att ta på sig hela den skulden och säga att hon kidnappade och misshandlade Nathan helt själv. Dethär är nu vad jag har uppfattat av det du frågar om.

2012-09-07 @ 19:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0