Utbrott och inbrott

Lugnet har åter kommit till byn. Carl har åkt till Saudiarabien. Chas får flytta hem till Gennie och Katie. Zak och Derek hjälper henne med alla hennes kläder och saker.
 
Tyvärr så varar inte lugnet länge. Ashley skäller ut Chas för att hon slösat med hans arbetstid. Andy blir förbannad på Diane som lägger sig i hans relation med Katie. Han blir även irriterad på alla andra som har något att säga om det. Chas ger Eve en örfil när de ses på puben och det leder till ett tjejslagsmål.
 
Andy försöker sedan prata med Katie men hon vill inte det just då. Han blir mycket bitter och sur.
 
Doug har inte tid att följa med Ashley till puben för han ska på rea inne i stan. Han kommer dock hem utan inköp och verkar inte vilja berätta vad han egentligen gjort.
 
Leyla försöker få Alicia till att prata med Justin om vårdnadstvisten men hon vägrar.
 
Amy tjatar på Eric om att han bara väntar på att julen ska ta slut så de kan kasta ut henne på gatan. Hon nämner sedan julkorten Eric har fått från Elisabeth så Val hör det. Eric lyckas lugna Val med att det är en okänd beudrarinna som tidigiare bott på värdshuset.
 
Jackson och Hazel är bjudna till Paddy, även Pearl är där på middag. Jackson är inte på sitt gladaste humör.
 
Scarlett tycker situationen hemma är jobbig så hon börjar se sig om efter ett hus att flytta till. Hon vill att Adam flyttar med henne men han verkar inte vilja det men säger inget rakt ut.
 
När Gennie och Katie kommer hem efter att ha varit i stan med Chas så ser de att någon varit hemma hos dem och rivit runt bland alla deras saker. Efter tjat från Gennie så ringer Katie till Nick för att de andra poliserna dröjer så. De gör en polisanmälan och Nick får veta om att telefonsamtalen fortsatt. Han lovar att allt ska bli bra igen och att tjejerna inte ska vara oroliga.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Andy har börjat spåra ur igen, och Polisen tycker jag inte om.
Att Katie låter honom pussa och krama på henne hela tiden, dom är ju inte ihop och han är väl där i jobbet nu med inbrottet.
Chas verkar inte heller ta vara på de pengar hon tog från Carl, så fett har hon väl det inte.

2012-10-11 @ 14:32:31
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag börjar misstänka att det är den där polisen som ligger bakom telefonsamtalen och inbrottet eftersom det startade direkt efter att Katie sagt att hon inte ville gå ut med honom och att hon skulle ringa honom. Det är för uppenbart om det skulle vara Andy. Spännande att se vem det är i alla fall.

2012-10-11 @ 15:48:34
URL: http://cinnamons-art.blogspot.se/
Postat av: viktoria

Jag tror att det är han polismannen Nick som står bakom allt det som har hänt telefonsamtalena och inbrottet jag tror han är svartsjuk pga att andy fortfarande är interesserad utav Katie.Varför ska Nick klänga så på henne USCH!!!Och Chas vad ska man tycka om henne , undrar hur det ska går för han jacksson ?Han verkar inte ha det kul alls.
Tycker Doug är lite mysko han åkte till stan men köpte inga skjortor....Alicia har jag börjat tröttna på faktiskt ....Amy tycker hon är helt ok faktiskt men Eric är skum.

2012-10-11 @ 15:51:16
Postat av: Tina

Jag tror också att det är polisen. Han verkar vara en sådan typ som inte tycker om när han får ett nej. Usch, jag ryser.

Den där örfilen kunde Chas ha gett Eve innan, nu var den ju inte ens befogad. Det blev lite kaka på tårta.


...och vad gjorde Doug inne i stan?

2012-10-11 @ 18:19:59
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: ELIZA

Tror Ni inte Doug har nån kärlek på gång? Fast å andra sidan, när och var skulle han ha träffat henne, kom jag just på..Chas beter sej konstigt,håll huvudet högt i stället,Du gjorde helt rätt.Viktoria: Eric har alltid varit skum..Jag tror också på polisen som marodör..Farlig typ i så fall..Alicia gillar jag inte..Hon förtjänar att tappa vårdnaden,för att hon hindrar pojken att vara med sin pappa..Herregud,han är ju ingen bebis..Sånt där förlorar man bara själv på i slutänden..

2012-10-11 @ 21:27:10
Postat av: Tessan

Jag tror oxå polisen är en skyldige. Han är skum hela han.
Tycker inte om elaka Chas, gillar henne bättre annars.
Har Alicia och Justing skilt sig? Annars kan de väl inte ha en "custoy fight"?

2012-10-11 @ 23:06:17
Postat av: Jonas

Även jag tror att polisen är den skyldiga, detta för att:

1. Han vill att Katie ska behöva honom
2. Han vill skuldbelägga Andy

2012-10-12 @ 08:20:31
Postat av: Colin

Marie: keep your eye out for another email from me later this morning! :)

2012-10-12 @ 10:34:04
Postat av: Carina

Chas flippar ut lite nu med pengarna, är nog chocken efter att allt har kommit ut, hon har varit under så mycket press att hon inte riktigt vet vad hon ska göra nu.
Så praktiskt att det blir inbrott, så att Katie nu behöver polisen, och det var ett fasligt pussande från hans sida. Oproffsigt i tjänsten. katie verkar dock inte misstycka allt för mycket.
Jackson - herre gud, sluta dalta och behandla som ett barn. Inte konstigt han blir på lite kass humör. Han är fortfarande en vuxen man och behöver lite privatliv han också.

2012-10-12 @ 10:46:29
Postat av: Carina

Welcome back Colin. Haven´t seen your comments here for a while.

2012-10-12 @ 10:47:26
Postat av: Colin

Hi Carina - unfortunately the blog doesn't seem to let me post more than a few words! :(

You can read a post from me on 26th September's blog :)

2012-10-12 @ 12:06:58
Postat av: Lena

Håller helt med dig Jonas. Det har väl knappt funnits en "normalt agerande" polis i HTG så...
De flesta har verkat oproffsiga och underliga på nåt sätt.

Hoppas det kommer in lite nytt folk snart, kan behövas.

2012-10-12 @ 13:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0