Kärleken spirar i byn

Michael är ute efter hämnd för han "vet" att Eric mördade hans mamma. Eric nekar givetvis  men Michael lyssnar inte. Val får reda på allt för Michael dyker upp på värdshuset. När Amy sedan pratar med Michael så säger hon att hon kommer göra allt för att hjälpa Eric i denna historia och då säger Michael att han vill ha pengar, massor av pengar för att låta dem vara ifred.
 
Viv kommer tillbaka från danskvällen och hon verkar trots allt lite nöjd. Terry som möter henne när Rodney släppt av henne i byn bjuder henne på puben. Det uppskattades inte av Brenda som var där.
 
Michael går på minnesgudtjänsten som Ashley har och efter det så vill han låna pengar av Alan och det får han.
 
Declan vill absolut inte ha någon nyårsfest och Ella får ge sig och lämna återbud till alla gäster hon bjudit in. Hon ska precis försöka övertala Declan med en "striptease" när hans far kommer in i rummet, så det blir inget av det.
 
Hemma hos Dingles fixades det inför nyårskvällen och Derek är också där och han ger Lisa komplimanger om hennes utseende.
 
Mia försöker få Adam till att göra slut med Scarlett men han vill vänta. Scarlett fortsätter att titta på hus och hon är väldigt entusiastisk.
 
Ryan och Debbie verkar komma bra överens och är det inte så att han börjar få känslor för henne?
 
Idag var det dags för nyårsfirande på puben och nästan alla var där och sjöng karaoke. Diane lyckades stoppa Moira som ville sjunga men behövdes bakom bardisken.
 
Dermot spanade in Pearl och började flirta med henne.
 
Jai fick Nikhil till att gå upp och sjunga med Gennie efter några protester. De var rätt söta ihop.
 
Debbie och Ryan planerar att sjunga ihop i karaoken men så får hon ett sms och får bråttom därifrån. Ryan ser snopen ut när han blir lämnad ensam.
 
Scarlett surar för att Adam bara glor efter Mia och när hon sedan kommer ut från damrummet och ser dem sjunga karaoke på den lilla scenen blir hon ännu surare. Inte blir det bättre av att Adam och Mia flirtar med varann under uppträdandet.
Efteråt så försöker Mia få Adam att prata med Scarlett men han tvekar. Då tar hon tag i honom och kysser honom och det ser Scarlett som blir förbannad och startar ett tjejslagsmål.
 
Ella fortsätter att flirta med Declan som verkar bli både glad och besvärad. Det slutar med att de två tar en taxi hem precis vid tolvslaget för att få vara ifred en stund innan  Dermot och Mia kommer hem.
 
Eric möter Michael för att prata. De åker till en övergiven lada och Eric tar upp ett järnrör (?).
Val blir orolig för Eric när hon får veta att han träffar Michael. Hon frågar Alan om vad som hänt tidigare under flygkraschen och när hon får veta så blir hon ännu mer orolig.
 
Val hittar sedan Eric hemma och hon undrar vad som hänt. Han säger att han betalat Michael för att hålla sig undan men när Val ser att Eric är lerig om skorna och byxbenen blir hon orolig.  Han säger att han skjutsat Michael till stationen och sedan tagit en promenad. Val har svårt att tro honom och hon börjar tro det värsta om sin man. Detta gör att hon packar sin väska och lämnar honom. Eric bönar och ber henne stanna kvar för han älskar henne för nu vet hon allt om honom.

Kommentarer
Postat av: Katarina-Cinnamon

Kom att tänka på en sak idag, jag kan ju minnas fel, men bodde inte Eric och Elisabeth i det huset som Katie bor i nu? För i så fall kan det ju ha varit Michael som terra på telefonen och den som bröt sig in hos Katie, för att han trodde att Eric fortfarande bor där.
Bara en tanke.
Men vad sjutton gjorde Eric, slog han ihjäl Michael?

2012-10-15 @ 15:06:59
Postat av: Colin

Yes, Katie is in the same house, well done :)

Marie: have you not received my email today? :(

2012-10-15 @ 15:15:40
Postat av: Erik

Otäck typ den där Michael. Ja, slog Eric ihjäl honom? Är han lika skum som förr? Det känns nästan så.Och kommer Val någonsin att kunna tro och lita på honom efter det här?

2012-10-15 @ 15:37:26
Postat av: MonikaWestberg

Varför kan jag inte läsa kommentarena, kommer upp webside block by filter

2012-10-15 @ 17:25:48
Postat av: Kristina

Oj, så smart du är Katarina! Ingen annan som tänkt på det verkar det som. Jag hoppas innerligt att de slutar anklaga Andy för det nu, mycket kan man skylla honom för men han ska inte ha skulden om han inte gjort det! Ja, vad gjorde Eric med Michael egentligen?

2012-10-15 @ 21:03:34
Postat av: ELIZA

Ja vad gjorde Eric? Och var var Aaron? Inte kom jag ihåg att Eric var bigamist..Men den mannen gjorde så mycket så hur komma ihåg allt? Men Micael verkade inte så sympatisk heller..

2012-10-15 @ 22:18:06
Postat av: Jackson

Tyckte att Michaels ondskefulla uppsyn påminde mycket om Alans otäcke son. Huuuuuuu!

2012-10-15 @ 23:25:25
Postat av: Annette

Katarina, precis samma tanke fick jag idag. Det kan vara Michael som vill förstöra huset som hans mamma och Eric bodde i.
Undrar om Eric verkligen slog ihjäl Michael?

/Annette

2012-10-16 @ 00:45:25
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Jonas

Michael hade nog kollat vem som bodde i huset innan han skred till handling. Mina pengar är fortfarande på polisen (som för övrigt kunde vara pappa eller farfar till Katie).

2012-10-16 @ 08:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0