Ett äckel som är helt oberörd av vad han gjort

Will är inte så glad över Maisies beslut och när han träffar Belle så går ilskan ut över henne. Han säger att hon inte har en mamma som dödat pappan så Belle har ingen aning om hur det känns. Belle blir jätteledsen över Wills ilska och går därifrån.
 
Derek har våldtagit Lisa och efteråt så låtsas han som om hon velat vara med honom. Han har låst dörren till fabriken och hon ber om nyckeln för hon vill gå hem. Derek frågar om hon vill ha te eller om de ska fortsätta arbeta.
 
Jai och Charity har varit ute och han vill åka förbi fabriken för att se hur de går för arbetarna. Han blir förvånad när dörren är låst så de åker hem till honom för att kolla om Lisa lämnat nyckeln där. De kommer mitt i Nikhils och Maisies firande av förlovningen .  Jai gratulerar sin bror men han är inte speciellt glad.
 
Viv träffar Terry på puben. Han berömmer henne för hennes utseende. Hon är på väg till dansen och blir så glad över hans komplimanger att hon bjuder med honom men han tackar nej.
 
Både Amy och Diane försöker prata med Val och tillslut inser hon att Eric inte är samma person som han varit 17 år tidigare. Hon beslutar sig för att gå tillbaka till Eric och han blir jätteglad när han får veta det. Han tackar sedan Amy för hjälpen och ger henne ett paket. Sedan säger han att de måste lösa situationen med Amy för hennes tid där är till ända. Amy blir besviken och Val rasande. På något sätt lyckas sedan Val att övertala Eric om att de ska bli fosterföräldrar till Amy som blir jätteglad när hon får veta det.
 
Doug åker in till stan för att träffa någon. Leyla upptäcker att han köpt kött och vispad grädde på burk så hon frågar vad han ska göra med det men då blir han förnärmad. Han pratar sedan med Diane och hon listar ut att han träffar en dam men att det är lite komplicerat så hon får inte berätta något för någon innan han pratat med Laurel.
(Är det någon gammal bekanting som återkommer eller får vi kanske en ny dam i byn?)
 
Lisa lyckas övertala Derek om att de ska gå hem från fabriken. Han vill följa henne hem och säger till henne att inte berätta om deras lilla hemlighet. Precis utanför kommer Zak och Belle för Belle är ledsen över det Will sagt och hon vill träffa sin mamma. Lisa säger inget om vad som hänt och Derek låtsas som om det inte hänt.

Dagen efter våldtäkten så sjukanmäler sig Lisa. Hon säger att hon bara har ont i huvudet.
 
Alicia är orolig för vad Justin håller på med när han hämtar Jacob fast han inte ska. Hon är rädd för att Justin ska få sonen att hata henne.
Justin dyker upp och Leyla pratar med honom om att de borde lösa tvisten utan att bråka. Han vill bara få träffa sin son säger han.
När Leyla säger till Alicia om vad Justin vill så vill hon inte tro honom att han inte kommer att berätta för Jakey om Alicia och Leyla.
 
När Viv är på puben så kommer det en äldre herre från dansen kvällen innan men Viv är inte så glad över att han letat upp henne. Hon får Terry till att komma och hjälpa henne genom att låtsas vara hennes man. Han säger till den andra mannen att de kanske ses till kvällen när han tänker följa med Viv till dansen. Viv blir jätteglad när hon hör det och inser att Terry menar det också. Tydligen så har de trevligt på dansen och efteråt så säger Terry att han vill följa med mer regelbundet men att Brenda inte bör få reda på det.
 
Belle möter Will när hon är på väg hem från skolan. Han ber om ursäkt och frågar om de ska hitta på något. Belle blir jätteglad tills Ryan dyker upp och frågar Will om de ska spela tv-spel och Will tackar ja.
 
Derek träffar Zak och frågar honom om hur det är med Lisa. De kommer sedan överens om att träffas senare för att ta en öl på puben. När Zak berättar det för Lisa när de är hemma får hon en panikattack och rusar ut ur huset. Hon står utanför och gråter när Debbie kommer på besök. Debbie ser genast att Lisa mår dåligt och tar med henne hem till sig. Hon får då veta att Lisa blivit våldtagen på väg hem från jobbet men att hon inte vet vem som gjorde det. Lisa säger också att Zak inte ska få veta om det för då skulle han döda den mannen.
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Stackars Lisa! Men varför talar hon inte om för Zak vad som hänt? Även om hon tror att han ska slå ihjäl den uslingen, måste det väl ändå vara bättre. Inte ens till Debbie säger hon ju vem det är. Men sanningen måste väl krypa fram så småningom...
Skönt i alla fall att Eric och Val försonades och lät Amy stanna.

2012-10-18 @ 14:12:31
Postat av: AnnaS

Men varför är det alltid så här, att folk inte berättar olika saker och sen när det ändå kommer fram blir det tusen gånger värre? Och ska Lisa fortsätta att jobba ihop och umgås med Derek? Det kan ju betyda att Derek tror att Lisa uppskattade vad han gjorde och fortsätter, eller att han utpressar henne på nåt sätt. Låt Zak sköta det här, det blir nog bra!

2012-10-18 @ 14:42:04
Postat av: Kristina

Stackars, stackars Lisa! Men så bra att det var Debbie hon berättade det för, hon brukar få saker att hända

2012-10-18 @ 16:03:30
Postat av: finländskan

Jag håller med, Lisa borde absolut berätta för Zac, både om våldtäkten och vem som gjorde det. Förståss är det rätt vanligt att våldtagna kvinnor i vissa situationer inte berättar vad som hänt pga starka skamkänslor och rädsla för följder, kanske det är den sidan man velat ha fram med denhär historien.

Terry och Viv? Håller nåt romantiskt på att utvecklas? De verkar komma väldigt bra överens.

Spännande vad Doug håller på med. Diane såg inte så glad ut då hon vände sig om, efter att Doug hade låtit henne få veta att det är en dam han träffar.

2012-10-18 @ 16:04:52
Postat av: Pandora

Fyfan vilket äckel! T.o.m psykopatcalle framstår som frisk jämfört med Derek! En stilettklack genom båda koddarna, för att sedan bli fastspänd stående på alla fyra för en dos "Överraskningssex" levererad av Dingle´s ponny, är vad han förtjänar!

2012-10-18 @ 18:49:23
Postat av: AnnaS

Pandora: Hahahahaha! Nu pratar vi HÄMND!

2012-10-18 @ 19:46:19
Postat av: ELIZA

Har Dingle en Ponny?? Ha ha ,skojar bara,så klart äcklet ska ha den behandlingen!!!

2012-10-18 @ 23:39:25
Postat av: Jonas

Det är väl inte så konstigt att Lisa inte berättar för Zach? Hon vill väl inte göra Belle faderlös, då Zach garanterat skulle åka in i sinkabirum på obestämd framtid.

2012-10-19 @ 08:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0