En romersk väktare försvinner

Hazel ångrar sig när hon ser vad hon gjort med insamlingskistan. Hon går därifrån och Ashley ber församlingen att ha förståelse för att Hazel inte mår så bra just nu.
 
Alicia vill ha barnvakt för att kunna jobba några timmar på puben men Leila ifrågasätter hennes beteende. När Alicia sedan kommer hem så vill hon ha barnvakt igen och ber Amy. Leyla blir förbannad och skickar hem Amy men Alicia har bestämt sig för att gå ut och ta några drinkar på puben ändå. Ryan flirtar rätt mycket med Alicia och hon följer med honom hem.
 
Scarlett frågar Mia om hon har någon pojkvän och Mia berättar att hon hade något på gång men blev sviken för det visade sig att killen hade en tjej redan. Adam hör allt och känner sig rätt träffad. När Scarlett går och handlar dricka så säger han till Mia att lägga av, det de hade var inte seriöst. Mia kontrar med att Adam är den som missar något sedan går hon därifrån.
 
Aaron besöker Jackson och han stannar så länge att han får hjälpa till att tvätta av Jackson.
 
Duncan kommer hem till Dingles. Han har ett paket med sig till Samson. Det är ett spel hans syster gjort till sitt barn som också har dyslexi.
 
Ashley kommer över till Hazel som sitter och deppar. Han har med sig pengarna församlingen samlat in och han ger henne dem och säger att ingen kommer att klaga om hon använder dem till handikappanpassningen av huset. Hazel tackar men kan inte ta emot pengarna eftersom det var meningen att de skulle gå till forskningen. När Ashley ska gå så kommer det några lastbilar och byggbilar med ett gäng arbetare för att påbörja ombyggnaden trots att det är sent på kvällen. Hazel protesterar för hon har inte beställt något arbete och dessutom har hon inga pengar. Det visar sig att någon har betalt men vill inte ge sig till känna.
 
Jai pratar med Charity som tror att hon blir av med jobbet nu när Lisa och Zak inte vill flytta från huset men Jai säger att de fortfarande har ett samarbete.
Cain blir inte alls glad när han hör att Charity ska fortsätta jobba för Sharmas och att hon ska på deras julfest.
 
Ella hör från Hazel att någon är okänd välgörare och hon fattar direkt att det är Declan. När hon får tillfälle sedan så frågar hon honom och han erkänner men vill inte att någon ska få reda på det.
 
Andy besöker Katie på jobbet för att han vill att hon ger Sarah ridlektioner. Han ber återigen om ursäkt för att han lagt sig i hennes relation med Henshall. Katie säger att Andy egentligen inte har med att göra vilka hon umgås med. Andy håller med men när han ska gå säger han att "vi är som ett par magneter, vi dras till varann tillslut ändå". Katie ser inte ut att hålla med men säger inget.
 
Marlon och Paddy sitter på puben och pratar om Rhonas val. Hon är ute på promenad  för att samla tankarna och när hon återvänder till puben och ser killarna sitta och prata så vänder hon om och går därifrån.
 
På puben samlas fabrikspersonalen och Jai får bjuda på drickat. Chas dricker en drink men lovar Charity att sedan blir det bara juice. Jai möter Charity utanför toaletterna och han flirtar med henne och hon flirtar tillbaka men nobbar honom sedan.
 
Alicia vaknar på soffan hemma när Leyla stressar runt på morgonen. Hon är rätt bakfull men piggnar tvärt till när hon upptäcker  att Jacob inte ligger i sin säng. De ser att han tagit sin scenkostym, jacka och ryggsäck med sig. När sökandet i byn inte ger något så ringer de poisen och Leyla ringer Justin som kommer dit.
Det finns inga spår efter Jacob och snart är det kväll. Kommer han att klara sig ute ensam i kylan?

Kommentarer
Postat av: Susie

Hehe, inte så många som läser om emmerdale på wikipedia förstår jag när jag ser tidigare kommentarer. Jag vet allt som ska hända, är alldeles för nyfiken för att vänta :)
Men jag ska inte avslöja något. Och håller med om att det varit för mycket elände på sista tiden.

2012-10-04 @ 18:32:45
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag vet också vad som kommer att hända, kollar in Englands avsnitt ibland när jag blir alltför nyfiken, men jag avslöjar inte ett smack.

2012-10-04 @ 19:13:59
URL: http://cinnamons-art.blogspot.se/
Postat av: Susie

Katarina, var hittar du engelska avsnitt? På nätet?

2012-10-04 @ 19:16:17
Postat av: AnnaS

Jag sträcker mig till att kolla på imdb ibland för att se vilka som försvinner från serien. Men jag vet ju fortfarande inte varför. Jag visste tex att Mark och Natasha skulle försvinna samma år, men jag kollade inte vilka avsnitt de var med i, så jag trodde de skulle krascha i nån bil eller så, tillsammans. Oj vad fel jag hade!

2012-10-04 @ 19:35:26
Postat av: Tina

Om man nu vet vad som ska hända så kan man ju inte skriva om det innan det har hänt. Man måste ju spela lite dum för att inte avslöja för mycket.

Nu är det snart jul och utomhusscenerna stämmer inte. Det är forfarande höst på dem. Det är som om vi skulle fira jul nu.... och här nere i Skåne som det fortfarande är sommar i alla fall enligt meteorologerna.

2012-10-04 @ 19:39:10
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Andrea

snö får väll komma snart

de brukar ju tänka på det... Kan inte stämma att de har jul på onsdag i serien

2012-10-04 @ 23:38:32
Postat av: Kristina

Så skönt att Declan ställde upp med byggare annars hade det varit för sorgligt!
Hoppas de hittar Jacob snart. Alicia är ju hur knäpp som helst, varför får han inte träffa sin pappa?
Alltid härligt när de kommer till julavsnitten men jag reagerar också på buskar och träd som inte stämmer med vewrklighetens vinter.

2012-10-05 @ 06:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0