En egen polis som skydd

Begravningen avbryts och Ashely ber Andy att lämna kyrkan. Flera av byborna håller med honom. Andy protesterar men då kommer Nick fram till honom och tar med sig honom ut. Andy är förbannad och går hem, Diane följer med honom som sällskap men han vill vara ensam. Efter ett tag kommer Debbie dit och fixar lite te, hon märker att han behöver en vän.
 
Nicola pratar med Jimmy som oroar sig för Carl eftersom han råkat säga att det inte var omöjligt att Carl faktiskt kan vara skyldig till branden. Hon är på gott humör och frågar Jimmy om han kan tänka sig ett barn till, först blir han förvånad men sedan skiner han upp i ett riktigt fånigt Jimmyleende.
 
Alicia är på rast och ser att Andy kommit till lägenheten bakom puben. Hon stoppar honom när han säger att han tänkte gå ut till Brenda för att be om ursäkt. När hon sedan frågar om hon får ställa en personligfråga och det är om hon får känna på hans biceps så lyser han upp i ett leende. Precis då kommer Diane in och Alicia får gå in och jobba igen. Begravningsgästerna är på puben och Alicia hälsar till Brenda från Andy och då blir Brenda hysterisk.
 
Bob är jätteledsen för att han måste ta farväl av TJ som ska åka till Jean i Marocko. Han känner att nu försvinner hans enda länk till Dawn.
Brenda frågar sedan om hon får komma på Vivs begravning och det får hon.
 
Jackson är på dåligt humör och vill inte göra sin sjukgymnastik. När hans assistent gått hem försöker Aaron ta över men Jackson vill inte det, Aaron försöker massera honom men Jackson känner inget och då masserar han Jacksons huvud. Först är Jackson glad men sedan frustrerad eftersom han inte kan göra något för Aaron.
 
Nick besöker Katie och berättar för henne att han inte tror att den som anlade branden tänkte mörda henne utan det var nog bara för att skrämmas. Katie säger då att det lyckades han med och att hon kanske borde åka till sin mamma i Grekland. Nick övertalar henne till att stanna och då känner hon att han är precis det hon behöver så hon följer med honom hem över natten.
 
Amy sköter jobbet på värdshuset och Eric verkar nöjd när han hör att hon lyckats ta extra betalt på en gästs övernattning. Hon varnar sedan både honom och Val för att socialtjänsten kommer att grilla dem nästa vecka när de kommer på besök. Eric blir rätt orolig.
 
Cain har svårt för att träffa Jai och när de är på puben så får Charity lugna ner honom. När Cain går så följer Jai efter och säger åt honom att om Charity väljer någon annan så kan han inget göra åt det.
 
Andy följer med Sarah till skolan men får inte vara med på lektionerna för att de andra föräldrarna dömer honom. Han blir ledsen och känner att han förstör för sin dotter. Debbie blir förbannad och när hon ser Nick och Katie i byn så ber hon henne att fatta att Andy är oskyldig.  Debbie blir inte gladare när hon inser att Katie och Nick står varann väldigt nära, att Katie till och med kallar honom för Nick.
 
Debbie kommer hem till Andy och får veta att han tänker sticka från byn, han orkar inte med alla anklagelser längre...

Kommentarer
Postat av: Erik

Den där Nick vill man bara slå något hårt i huvudet på, speciellt när han lyckats komma Katie nära igen också...

2012-10-26 @ 14:28:37
Postat av: Tina V

Så skönt att Debbie verkar stå på Andys sida, jag hatar polisen och att Katie är så lättlurad.
Får en polis vara så intim med folk som finns i mordutredningar?
Brenda hoppas jag ska resa till Kina, så hon aldrig kommer tillbaka.

2012-10-26 @ 15:34:27
Postat av: Andrea

Nu har Katie leggat med en mödare hon blir nog jätteglad sen när sanningen kommer fram. Skönt att Debbie är på Andys sida och bra att han tror att polisen försöker sätta ditt han. Hoppas bara att Debbie också tror de snart. Debbie har verkligen blivit vuxen och förståndig.

2012-10-26 @ 16:51:45
Postat av: Tina

Det verkar som att poliskollegan tycker att Nick beter sig underligt.

Brenda är i chock, men man kan ändå inte låta bli att reta sig på henne.

2012-10-26 @ 17:19:29
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Göran

Ja, poliskollegan borde upptäcka att det är något konstigt med utredningen snart eller någon annan från polisen.
Debbie var magnifik idag, skönt att hon stöttar Andy. Debbie är en bra vän uppenbarligen.

2012-10-26 @ 19:51:43
Postat av: Anonym

Nu ligger jag lite efter i avsnitten så bara "tjuvkollat" lite men var det inte Nicks bil som Carl höll på att köra på den kvällen när branden var? Isåfall kan man ju hoppas att det kommer fram på nåt sätt. Det borde väl väcka lite misstankar?!.

2012-10-26 @ 22:43:53
Postat av: Malin

Jag har sett de fyra senaste avsnitten nu. Fan vad jag stör mig på Brenda... hon har alltid varit pantad, men går hon mig verkligen på nerverna. Och Nick.. kräk!
Fast Andy gör ju inte saken bättre, han är fan dummare än tåget. Skönt att där är så många vettiga människor i serien..

2012-10-27 @ 10:16:35
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: ELIZA

Anklagelser haglar..Mellan Andy och Carl.. Mellan Charity Och Cain..Och spånet Brenda anklagar Andy..Tycker synd om honom..Man kan väl inte gapa och skrika och anklaga utan något torrt på fötterna? Det är förtal..Det kommer ju fram förr eller senare vad polisen gjort..Hur ska Katie då må? Att TJ försvinner tii mor-mor var det nu var,ser jag inte som någon större förlust..Varken TJ eller Sarah är något större skådespelarämne..

2012-10-27 @ 15:14:15
Postat av: Tina

Det är ingen större förlust att TJ försvinner, Han har mest bara suttit och inte haft några repliker.

Jag tycker att jag känner lite illavarslande vibbar angående det att Nick ska "skydda" Katie. IIIIRRRRK

2012-10-27 @ 17:41:03
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag förstår inte varför historien med oskyldigt dömd måste upprepa sig, det var ju inte länge sen Ryan blev drabbad. Nu har ju Nick fått vad han vill ha så då kunde han ju lämna Andy ifred.
Förstår inte varför inte Bob kunde ha tagit hand om TJ, det är ju hans barnbarn också och det är ju i byn som pojken känner sig hemma.

2012-10-27 @ 20:01:46
Postat av: Carina

Håller med angående Brenda. Totalkorkad och självcentrerad har hon alltid varit, men nu slår hon nya bottenrekord för varje avsnitt! Tyvärr verkar Gennie följa samma fotspår.
Och Katie då?? Hohooo.... någon hemma? hon funderar över att Andy "får som han vill" men Nick då??? och honom hoppar hon dessutom i säng med. Suck! Verkar som om hjärncellerna krockat där med. Synd eftersom hon var väldigt vettig en period.
Tycker Ashley skulle stått upp för Andys rätt att stanna kvar i kyrkan.
Jo, kollegan verkar ju börja reagera över Nicks beteende. Men det måste väl vara uppenbart för henne att Nick inte är neutral? Varför går hon inte vidare? Eller varför kontaktar ingen annan polisen och berättar att Nick har dejtat Katie och sen fått nobben, gör honom inte till lämplig utredningsledare.

2012-10-28 @ 12:27:32
Postat av: Lena

Tyckter också att Ashley bar sig väldigt fegt åt.
Andy har bott där och känt både Viv och Terry nästan? hela sitt liv. Borde vara självklart att han skulle få vara kvar i kyrkan. Han är ju inte dömd för något utan det är bara spekulationer.
Trodde nog att fler i kyrkan skulle "stått upp för honom"

2012-10-28 @ 12:56:16
Postat av: Tina

Nä han är inte dömnd, men polisen, Nick , har ju tydligt visat att han,Andy, är den skyldige. Väldigt oproffsigt gjort och får polisen verkligen göra så? Vi har ju facit i hand och kan se alla dumheter som Katie, Brenda m.fl. gör, men de vet inte bättre och varför ska man misstro en polis egentligen. Nick har en stor fördel där. Han kan leda utredningen i den riktning som han vill att den ska gå, samtidigt som han med sitt buffliga uppförande får igång Andy, som reagerar precis så som Nick vill. Vilken psykopat han , Nick, verkar vara. ÖÖÖÖRK.

2012-10-28 @ 14:27:52
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Andrea

de vågar nog inte försva Andy på grund av hans förlutna med branden där hans mamma dog tror jag men de var ju en olycka.

2012-10-29 @ 00:45:04
Postat av: Andrea

Andy visste ju inte att hans mamma var där inne utan han ville göra Jack en tjänst genom att bränna upp ladan så att de skulle få försäkrings pengar

2012-10-29 @ 00:46:22
Postat av: Colin

Marie: It seems I might need to alert you to the e-mails I've sent again - although you only really need to read the most recent one!

2012-10-29 @ 10:53:09
Postat av: Jonas

Katie har ju aldrig varit särskilt smart, men Ashley, i egenskap av präst, borde ju inte döma någon på förhand.

2012-10-29 @ 12:57:14
Postat av: SoP

Jaha- Jean i Marocko hade jag ju totalglömt- Trots att jag gillde Terry mycket mer än Viv,så är det Bob jag har sympati för, o Brenda vill jag mest slå till varje gång hon öppnar sin breda grodkäft-

2012-11-03 @ 05:36:16
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0