Bröllopsdag, överraskning och svartsjuka

Cain och Sam förstör en hel del av bygget och dessutom tar de med sig massa koppartråd som de ska sälja. Sedan går de hem till Dingles för att äta och prata. Zak inser att Cain gjort något dumt och får honom att prata.
 
Eric och Val pratar med damen från socialkontoret. Victoria kommer dit och lyckas få med sig Eric ut utan att någon annan upptäcker henne. Eric får se de fulla tjejerna och han ser till att de kommer hem till Diane. Sedan går han hem och pratar med socialsekreteraren och ursäktar att Amy är i stan och har missat bussen men det är ju trots allt hennes födelsedag. Socialtanten informerar att Amy fyller år i juni och hon hoppas att hon träffar Amy nästa gång de har möte.
 
Roz får bo hos Bartons trots att Moira är osäker på om det verkligen är så passande.
 
Jai och Charity sitter i soffan och pratar och han flirtar lite med henne men plötsligt så säger hon att hon måste gå hem och att de ses i morgon i stället.
 
Laurel ger Marlon ett tidningsurklipp där de visar att man kan få både 3D och 4D bilder på ofödda barn. Marlon blir tyst men sedan så berättar han för henne att barnet har DS och att Rhona inte vill tala om det för alla än.
 
Moira hämtar hem Hannah från puben och Val får hämta hem Amy. Amy ber om ursäkt och hon är ångerfull. Victoria säger till Val att Amy faktiskt var så rädd för att mötet skulle gå fel att hon inte vågade gå dit.
 
Betty får en överraskning för Laurel har ordnat så Bettys hus har blivit färdigrenoverat så Betty och Alan kan flytta in igen. Betty blir alldeles tårögd. Igår så fick ju Betty ett fotoalbum med gamla bilder på bl.a. Seth av Laurel.
 
Jai får reda på att det är vandaliserat på bygget och Nikhil får honom till att anmäla det för polisen. Dock tänker inte Jai att skvallra på Cain även om han vet om att det är han som gjort allt.
 
Dagen efter Amys fylla så är hon rätt bakis. Eric kommer med huvudvärkstabletter men Val tar dem och låter Amy lida för sin dumhet.
 
Zak ger Lisa blommor för det är deras bröllopsdag. Hon blir förtvivlad över att hon glömt det. Han ska bjuda henne på restaurang inne i stan.  Tyvärr råkar Zak nämna att Derek rekommenderat restaurangen och då blir hon lite besvärad och vill absolut inte att de pratar om honom.
 
Aaron försöker göra vad han kan för Jackson men Jackson fortsätter att sura och vill absolut inte att Aaron är där hela tiden. De går sedan till puben för att ta en öl med Ryan och Adam. Assistenten följer med. Sedan är det meningen att grabbarna ska vidare in till stan men Jackson vill inte följa med utan han tycker Aaron ska roa sig på egen hand. Även Debbie följer med killarna.
 
Jai söker upp Cain vid verkstan för att få ett erkännande men Charity stoppar dem från att bråka. Cain är förbannad för att Jai träffar Charity. Jai viker sig inte för Cains hot men då säger Charity till honom att gå hem så löser hon det hela. Hon skäller sedan på Cain men konstigt nog förnekar hon inte hans anklagelser direkt.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Nä,hon förnekar inte för hon hoppas att det blir Jai och hon.Han är ett bättre kap än Cain.Den damen ser bara dollar (förlåt,pund) tecken i ögonen..Vad är det för fel med att vara bilmeckare?? Snälla Lisa,tala om för Zak vad som hänt!!!Så kommer jag och hjälper till med att binda upp honom framför åsnan...Ha ha ha ....Ska den äckliga karln verkligen slippa undan???

2012-10-31 @ 13:32:17
Postat av: viktoria

Ja men charity är inte klok men hon vill leva bland pengar men det är inget fel i att vara bilmekaniker alls ,men pengar styr hennes hjärna.
Undrar hur länge Jackson håller ut ,ser ut som om han tappat hoppet, visst han är i rullstol förlamad men ändå.Aron älskar han och ställer upp men jackson är alltid sur.
Vad ska mer hända i denna byn????

2012-10-31 @ 14:08:44
Postat av: orcid

Do I need to say it out loud...about what I think of Cain??? :/ Bloody hell!!!

Alltså hur tröttsamt barnslig kan han bara blir den fullvuxna patetiska "karl"??? Så jäkla trött på honom så jag vill kräkas- PÅ honom bokstavligen.

Och charity...orka liksom ens att vara tillsammans med en sån omogen fjant...hoppas dom är färdiga med varandra nu...

och faye..hur avundsjuk kan man bli? hon ville ju inte HA Jai??!!!??? hon är så jävla trist den kärringen så ajg vill bara spy på henne med :(

Amy fyllegumman...vem fattar inte att hon är rädd och försöker köra allt i botten direkt så som det alltid annars varit... Verkligen en kopia av Val :) stackars eric ;)

Roz...hoppas hon inte hittar på något dumt...tror inte det men jag sägert bara...

Och Aaron med Jackson...då tjatigt alltså jag fattar hur han mår och antar hur aaron känner men fan så tråkiga de är ihop...vill bara skaka om jackson...och aaron... suck

Brenda...no comment..hon är bara jobbig.

Tycker så synd om Lisa och så härligt att se Betty få foton och sitt hem tillbaka :)

..och katie...är hon bara mer än lovligt dumblond på senare tiden? hon som för en period verkade bli smart har ju tapapt smartheten helt..undrar om hon blivit sparkad av en häst????? :/

så..klar med hiss och diss :)

2012-10-31 @ 14:36:02
Postat av: Tina V

Varför är det fult att tjäna pengar, Cain drar ju inte hem en förmögenhet precis.
Vad vill han att Charity ska göra, sitta hemma och vänta på honom.
Jag hoppas hon lämnar Cain, han är mest till problem.
Fay är bara en avundsjuk skata, hon kan väl hitta sig en ny man.

2012-10-31 @ 15:43:48
Postat av: Jonas

Katie har väl aldrig varit smart? Hon spelar polisen rakt i klöven.

2012-10-31 @ 18:57:02
Postat av: Anonym

Vet inte varför men har börjat tycka om Cain. Gör mycket dumt men härlig på nåt sätt:-) Charity däremot är jag SÅ trött på så hon kan gärna lämna serien. Trött på hennes "pengabegär".

2012-10-31 @ 21:26:27
Postat av: Annette

Jag är också sååå trött på Charity. Såååå egoistisk och pengagalen.
Hoppas Lisa snart berättar för någon så Derek får sitt straff.

/Annette

2012-10-31 @ 23:36:28
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: finländskan

Jag tror nog att Charity uppriktigt älskar Cain, eller skall man kanske säga älskade, för det verkar som att hon har fått nog av hans svartsjuka och barnsliga beteende.

2012-11-01 @ 06:23:10
Postat av: Stina

Cain har glimten i ögat och har en viss sjuk humor, även om han beter sig som en barnunge ibland. Katie tycke jag alltid förr var både omogen och tröttsam, men sen hon startade sin ridskola tycker jag att hon har blivit mer och mer sympatisk. Men tyvärr nu har hon fallit för fel kille igen. Hoppas att hon snart upptäcker vad det är för typ!

2012-11-01 @ 08:58:09
Postat av: ELIZA

TinaV: Jag säger INTE att det är fult att tjäna pengar.Men anser det fult att hoppa i säng och byta karl allteftersom man kommer på att karln sitter på pengar...Har man en karl som man älskar??? så är det väl inte plånboken som ska styra. I det här fallet har dom väl knappast svultit ihjäl trots att Cain är bilmeckare? Verkar dra in till hyra och mat i alla fall....Men huvudorsaken till jagandet är nog att kvinnan ska slippa jobba...I övrigt håller jag med dej om Faye...

2012-11-01 @ 11:13:19
Postat av: Tina V

ELIZA: Hon har ju inte hoppat i säng med någon annan nu, ska man då bli anklagad för att vara otrogen.
Sista gången hon träffade en man skulle hon ju gifta sig med honom, då var hon ju inte lösaktig.
Ska man inte vara jämlik med mannen utan bara sitta hemma och vänta på att han ska komma hem.
Dessutom så hittar Cain på mest jävelskap och olagligheter, det är knappast en man jag skulle lita på och han är lika pengargalen som Charity så dom skulle passa bäst ihop.
Men svartsjuka män och kvinnor kan vara farliga, och om han lyssnade på henne så skulle han ju förstå att hon inte ljuger.
Så engagerad man kan bli i ett program :0)

2012-11-01 @ 12:33:24
Postat av: Tina

I fajten mellan Cain och Charity, håller jag på Charity, för det är hon som har den smartaste hjärnan. Cain däremot uppträder som en treåring som får se någon leka med hans leksaker. Sedan Cain har väl pengar, sysslade han inte utpressning mot Kings? Dessa finns väl kvar.

2012-11-01 @ 15:49:39
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: finländskan

Var det inte de pengarna som Debbie brände upp då hon blev så trött på att föräldrarna hela tiden grälade om dem?

2012-11-01 @ 20:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0