Hur länge dröjer det innan Eve får som hon vill?

Ashley är mycket upprörd över att ha hittat en litet paket med kokain på vardagsrumsgolvet. Han säger till Laurel att han måste prata med Bartons om saken.

Val har svårt för att läsa en beställning av mat som Nicola tagit upp och Nicola förklarar att hon beskrivit utseendet på den som beställt maten. Hon inser att det kanske inte var så smart eftersom det kan finnas flera "skalliga kraftiga män" på puben samtidigt.
Eric kommer in och säger till Val att han behöver hjälp på B&B:t men hon hinner inte med det eftersom hon har fullt upp på puben tack vare Nicola.

Isaac pratar med Hannah och visar sin nya iPod han köpt för pengar han jobbat ihop. Han erbjuder Hannah att fråga efter jobb till henne på restaurangen han jobbar extra på  för då skulle han få träffa henne två kvällar i veckan. Hon blir lite generad men sedan kysser de varann. Moira ser dem och kommer för att prata lite så de måste avbryta kyssen. När Moira gått och Isaac är på väg att gå han också så kommer Ashley och avbryter deras andra kyss.

Paddy och Pearl försöker övertala Hazel att måla av ett foto på en katt som dött. Hazel tvekar eftersom hon är en konstnär som inte målar porträtt. Hon lovar att göra ett försök när hon hör att hon får 200£ för besväret.
Pearl och Paddy sitter hemma hos honom och dricker ett glas vin samtidigt som de spelar tv-spel. Hazel kommer in och visar tavlan hon gjort på katten. Både Pearl och Paddy håller på att sätta vinet i halsen för Hazel har gjort en tavla i Picasso-stil. De inser att Hazel inte kan måla på beställning, speciellt inte porträtt.

Nicola får Zak till att avbryta sin alkoholfria period med att ta en öl som han sedan försvarar att den är till Shadrachs minne.

Ashley är rasande och blir inte alls gladare när han hör från Moira och John att de vetat om att Holly håller på med droger. Som vanligt är Moira den som vill skydda och försvara Holly så hon får Ashley till att inte ringa polisen bara hon ser till att Holly inte kommer i näreheten av hans barn.

Scarlett är nöjd över att ha slutat på Kings kontor. Hon sitter på puben tillsammans med Adam och Eve. Plötsligt känner hon att hon har en bra idé så hon drar med sig Eve och går därifrån.
Carl kommer in på kontoret och upptäcker att Scarlett och Eve är där. Det visar sig att Scarlett tycker att hon kan ta över Jimmys rum och använda till sitt företag Scarlett Enterprises. Eve har fått jobbet som Scarletts assistent.

Holly kommer hem tillsammans med Roz. De ser Moira och John vid köksbordet. Moira frågar henne hur det gått hos Ashley och Holly försöker få det till att de precis kommit därifrån. Tillslut så visar John vad tjejerna glömt hos Ashley, ett läppglans och kokainet. Holly blir defensiv på en gång och säger att de alltid misstänker henne och tror det värsta. Roz försöker säga till sin vän att sluta men Holly lyssnar inte. När hon sedan inser att det inte funkar med att skylla på Ashley så skyller hon på Roz. Roz nekar och säger hur det är, att Holly knappast skulle klara av en drogtest just nu. Roz går sedan därifrån och väldigt besviken på sin vän som försökt skylla allt på henne.

Adam kommer in och får veta vad som hänt och han blir besviken på sin syster som han trott på. Då blir John och Moira arga för att han inte sagt något till dem.
Holly försöker skylla på att föräldrarna hållit henne instängd och sedan har hon en väldigt nonchalant stil och tycker att det inte är så farligt det hon håller på med. Då blir John rasande och tar kokainet och häller ut i vasken sedan tar han tag i Holly och trycker in hennes ansikte under kranen.
Moira blir upprörd över det han gjort och hon försöker försvara deras dotter. John skriker och är förbannad och han tror inte det kommer att sluta förrän Holly ligger död på bårhuset. Han vill inte ha henne i deras hem längre.
Moira skickar upp Holly till sitt rum.

Nicola är rätt nöjd med sig själv när hon lyckats få Zak till att börja dricka igen. Hon skickar hem honom när han börjar bli något onykter. Det är stängningsdags och Jimmy och Carl kommer in. Nicola är så sur på Jimmy att han inte får någon öl. Då bestämmer sig Jimmy för att följa med Carl hem för att dricka lite där i stället.

Dagen efter står Val och Bob i köket bakom puben och skojar om Nicola. De börjar små retas och slutar med att hon ligger över Bob på köksbänken och kittlar honom. Precis då kommer Nicola in och undrar vad de håller på med. Val säger att Bob faktiskt är en rolig man... (Hoppas att det inte leder till en otrohetsaffär mellan dem)

Moira och Hannah är hemma och ska prata med Holly men upptäcker att hon inte finns på sitt rum. Moira väntar lite med att ringa till John för att berätta det. Han får sedan veta det när Moira ska iväg till jobbet. Hon oroar sig för allt prat i byn eftersom hon vet att skvaller sprider sig snabbt.

Eve sitter på det nya kontoret och väntar på att Scarlett ska dyka upp. Efter två timmar kommer hon och de ska börja arbeta. Problemet är bara att de inte riktigt har några bra idéer. Eve är den som får försöka hålla reda på Scarlett och se till att något blir gjort.

Bob har tvillingarna hemma hos sig när Lizzie kommer hem. Hon börjar roa barnen med att skälla som olika hundar och det tycker barnen är kul. Det slutar med att både Bob och Lizzie sitter och skäller när Viv kommer in för att hämta barnen. Bob tackar Lizzie sedan för hjälpen.

Eve och Scarlett sitter med Edna på en parkbänk och pratar. De diskuterar framtidsplaner men Scarlett verkar inte ha så många idéer. Scarlett går därifrån och Eve är lite irriterad över att "chefen" inte vill arbeta så mycket. Edna är i alla fall mycket stolt över sin dotterdotter.

Moira kommer till jobbet och får ta emot skit av Nicola eftersom Holly inte varit där när hon skulle. Hon ska precis gå in i köket när Laurel kommer in. Stämningen blir rätt spänd och det märker både Val och Nicola. När Moira och Laurel inte verkar vilja säga något om varför så fortsätter de att tjata tills Moira tappar humöret och talar om högt och tydligt vad Holly gjort.

När det lugnat ner sig på puben kommer John, Adam och Hannah in. Val ser till att alla runt bardisken får "uppdrag" så det bara blir hon och John och Adam kvar där. Hon viskar till dem att de vet att Holly fått sparken men att till allmänheten så heter det att hon slutat på egen begäran, allt för att inte puben ska få dåligt rykte.
Jimmy kommer in och börjar prata med John. Han säger att Nicola är så stressad så de skulle behöva lite tid tillsammans så kanske Holly kan vara barnvakt till Angel. John ser frågande ut men inser att Jimmy inte vet om vad som hänt. Nicola hör frågan och blir arg, hon vill inte ha en knarkande barnvakt. Tyvärr så hör alla på puben det hon säger så Bartons går därifrån.

John är förbannad och börjar rota runt i Hollys rum. Moira tycker att de inte borde snoka där men John fortsätter. Han hittar sedan ett kvitto från en pantbank, Holly har pantsatt en iPod. Han går därifrån och lämnar Moira sittandes på Hollys säng gråtande.

Eve är inne på Kings kontor eller rättare sagt inne i Carls rum. Hon tittar på ett foto på honom och Chas som han har på skrivbordet. Carl kommer in och undrar vad hon gör och hon svarar sanningsenligt att hon snokar. Hon har massor av idéer och säger till honom att han borde öppna en körskola, en speciellt för tjejer som skulle rusa dit för en snygg lärare som han. Hon fortsätter att flirta med honom och berömma hans utseende när Chas kommer dit. Chas är något onykter och ska hämta hem Carl. Han verkar inte vilja följa med henne så han säger att hon kan gå i förväg så kommer han strax. Han går fram till Eve och frågar vad som skulle ha hänt om inte Chas kommit. Hon svarar "att vi skulle ha fortsatt att prata... eller inte" med ett stort flirtigt leende.
(Som rubriken antyder så tror inte jag det är fråga om  "om" det blir något mellan henne och Carl utan mer en fråga om "när")



Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag är på landet och har en fullständigt värdelös uppkoppling, så jag läser här direkt utan att försöka titta på tv4play. Men jag är ju så dålig på namn, så nu undrar jag: vem är Hazel? Borde jag känna till henne?

2012-05-21 @ 15:25:59
Postat av: Frk Höger

AnnaS: Hazel är Jacksons mamma.

2012-05-21 @ 15:42:35
Postat av: Erik

Äntligen fick Holly så att hon teg. Ändå nekar hon och skyller ifrån sig, bekännelsen satt långt inne. Hon är helt hopplös. Men vart har hon tagit vägen nu? En annan som är hopplös är Nicola, som bara vräker ur sig vad som helst. Tur att Val finns. Hon och Eric hade inte haft sex på fyra dagar. Var det Jimmy som förvånat kommenterade det och tyckte att det var ovanligt ofta jämfört med honom? Ja, du har rätt, Marie, det ligger i luften att det ska hända något mellan Eve och Carl, så som hon går på hela tiden. Om inte Chas kommer på dem, hon har ju avbrutit dem hittills ...

2012-05-21 @ 16:24:00
Postat av: Anonym

Tack Frk Höger! Det borde jag ju vetat! Men vad var det för katt som skulle avporträtteras? Hundar finns ju i byn, men nån katt kan jag inte påminna mig, annat än som patient hos Paddy.

2012-05-21 @ 17:10:58
Postat av: Anonym

Men! Nu försvann mitt alias igen, fastän jag skrev in det!

2012-05-21 @ 17:12:40
Postat av: AnnaS

Men! Nu försvann mitt alias igen, fastän jag skrev in det!

2012-05-21 @ 17:13:10
Postat av: AnnaS

Två gånger dessutom. Försökte stoppa det första.

2012-05-21 @ 17:14:40
Postat av: Irene

Jag som trodde Carl skärpt till sig,blev så glad när han kysste Chas mitt framför Eve,men nu verkar han tappat omdömet igen. Finns snart inga lyckliga par i byn. Rhona kastar blickar på Paddy,Adam verkar rätt trött på Scarlett,Andy o har-glömt-hennes namn blev en flopp...

Men skönt att Hollys drogberoende äntligen kom fram så kanske föräldrarna begriper allvaret nu.

Förstår fortfarande inte det här med Nicola,hon har väl inte köpt puben än,hur blev hon chef? O Jimmy,han jobbar väl fortfarande på sitt o Carls firma,hur har han tid att vara mestadels på puben o jobba?

O hur ska det gå för Scarlett att driva ett eget företag,hon verkar ju ganska blåst?

AnnaS:Katten som Hazel skulle avporträttera var mycket riktigt en patient hos Paddy,som tyvärr avlidit pga ålderdom.

2012-05-21 @ 21:50:47
Postat av: Colin

"John ser frågande ut men inser att Jimmy inte vet om vad som hänt"



Assuming it has been translated correctly, that's not quite right - John thought Jimmy DID know and was trying to be funny, which is why John was getting angry.



On the subject of 'Who's Hazel', incase anyone missed it, I shall mention the special mini-episode once again. Subtitled "Introducing Pauline Quirke as Hazel", it is the scene where Aaron met her for the first time and was only available as an online exclusive.



You can watch it here with no risk of any spoilers. Simply paste the link into your address bar (clicking on it doesn't seem to work):



https://www.dropbox.com/s/2u1tscv1b2a3xxw/Emmerdale%20Video%20Exclusive.flv



(Let's see if it works first time today!)

2012-05-22 @ 10:36:03
Postat av: Colin

(yayy!)

Postat av: Stina

Ja Scarlett verkar helt blåst, verkar bara tänka på shopping. Jag förstår mycket väl att Carl inte vill ge hene mer ansvar. Nej det finns inga lyckliga familjer eller par i Emmerdale tom John och Moira tycks ha det besvärligt ihop

2012-05-22 @ 14:24:24
Postat av: Kristina

Scarlett var inte så blåst som de gjort henne till nu för ett tag sedan. Tänk bara när hon stöttade sin syster och hur moget hon hanterade sitt arv i börja när Nicola var klåfingrig. Nä de vill bara ha en anledning att få in Eve på kontoret, närmre Carl, de som skriver manus

2012-05-22 @ 16:40:35
Postat av: SoP

Håller på att bli galen på 4play,betalar för premium o får likf*****at reklam o kass kvalitet- Så jag stannar på de här avsnitten så länge. Moira är ju helt flat som morsa,o jag önskar verkligen att Ashley hade ringt polisen. Och ut med va hon nu hette, morsan till Jackson-

2012-05-25 @ 23:32:18
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0