Aaron kommer hem från sjukhuset


Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info om det finns i början av inlägget "Avslöjad 2"




Marlon vill att Eli skärper sig och skaffar fram pengar till hyran. Lizzie frågar om hon ska fråga på farbriken om han kan få sitt gamla jobb tillbaka men Eli vägrar det. (Någon som såg vad det stod på tatueringen han har på underarmen?)

Laurel och Ashley kommer tillbaka från deras minisemester i samband med hennes väns bröllop. Laurel vill ha lite ensamtid med sin man men han skyller på att han har en kvällsgudstjänst i Connelton på kvällen. Hon pratar sedan med Doug om att det inte är riktigt bra mellan dem ännu men att de kommer att ta sig igenom detta också.

Declan och Natasha kommer in på kontoret på Home Farm och genast lägger han beslag på Natashas skrivbord. Han pikar även Nicola att hon läst en tidning innan de kom in.

Nicola kommer över och vill prata med Laurel och frågar om de kan ses på puben senare. Ashley tvekar men då säger Nicola att hon vill att Laurel blir hennes brudtärna. Laurel blir så glad och då kan inte Ashley säga nej.
Efter att de varit på puben med alla bröllopsplaner så försöker Laurel att få mysa lite med Ashley men han säger att han har lite jobb att göra så han kommer upp senare.

Chas är på sjukhuset och hon föreslår att Aaron pratar med en psykiatriker. Sedan när hon pratar med Paddy får hon veta att Aaron sagt till honom att han fortfarande vill dö. Hon blir ledsen och när Carl kommer så berättar hon allt för honom.
Adam kommer och besöker Aaron. Aaron säger att han önskat att Adam låtit honom vara kvar där i garaget. Adam svarar att han inte kan låta sin bästa vän dö. Aaron är lättad över att de fortfarande är vänner och hoppas att allt kan bli som förr. När Adam gått så kommer Chas in. Han ber henne gå därifrån för han vill inte ha henne där. Då säger hon att han kan inte skylla på henne för att han är gay, han måste ta tag i det själv.

Doug bjuder ut Diane på bio, en ny 3D-film. Hon tackar ja men när de ska åka senare på dagen så har hon hunnit bjuda med Rodney och Charlie också. Precis när de ska gå säger Rodney till Charlie att han tror att Diane gillar Charlie.

Shadrach är orolig för Aaron och han är rädd för att han varit en dålig morfar. Marlon säger att det är inte det som är problemet. Marlon föreslår att familjen Dingles ska träffas för att prata ut men Zak vägrar om Eli och Shadrach ska vara med.
Däremot ber Zak Eric om ursäkt för det Sam gjorde. Det får Eric att tänka till och när han ser Sam på puben går han fram till honom och frågar om Sam kan bjuda honom på en öl. Sam blir förvånad men ber om ursäkt för det han gjort. Eric pratar med honom och då får Sam höra att man kan ibland göra vissa saker för den man älskar, precis som Zak gjorde för Sam.

Eli är på fabriken för att hämta sin sista lön. Han är besviken över att det inte är så mycket han hoppats på. Precis då kommer Laurel och Lisa in och säger att Jai måste skynda sig för det är något fel med det löpande bandet för det låter konstigt och luktar bränt. Jai och Faye rusar ut och då passar Eli på att ta pengar ur Fayes plånbok som ligger i hennes väska på skrivbordet.
När Eli sedan är på puben så frågar han Viv om hon har jobb åt honom men hon svarar bara lite sarkastiskt att ska han jobba där det är bankärenden och ha hand om pengar hela dagarna?
Faye kommer in och ska beställa en drink och Eli blir nervös när hon tar upp plånboken. Då kommer Declan in och bjuder på drinken så hon upptäcker inte att det fattas pengar.

Paddy ska vara ledig ett tag så han har kallat in Rhona igen.
Sedan åker han och hämtar hem Aaron. Chas är orolig för att Aaron ska göra om självmordsförsöket så hon skyndar sig till Paddy när Aaron kommer. Pearl kommer med Clive som rusar fram till sin husse. Aaron har varit hos psykiatrikern med han säger att det var inte för Chas skull. Adam kommer på besök och killarna går till vardagsrummet för att få vara i fred. När de hör att Lisa och Zak kommer så får Aaron bråttom därfrån eftersom han inte orkar med fler besök. Chas blir orolig när de upptäcker att vardagsrummet är tomt men lugnad när de ser att killarna bara gått till kliniken för att få lugn och ro.
När Aaron gått ock lagt sig kommer Carl dit för att hämta Chas. Hon vill inte lämna sin son obevakad så hon stannar kvar även om Paddy säger att han kan ta över. Chas säger då att hon vill bo nära sin son ...

Kommentarer
Postat av: Lena

Mycket bra avsnitt idag. Roligt när handlingen spretar lite så det blir lika roligt att följa alla.

2012-03-05 @ 15:58:50
Postat av: Erik

Fint samspel mellan Aaron och Adam, han behöver verkligen ha en kompis nu, däremot inte en mamma som skäller och skriker åt honom och vakar över honom som en hök - men man förstår ju Chas, fast hon går nog lite för långt, Aaron står nog Paddy närmare.

2012-03-05 @ 17:50:50
Postat av: Angelica

Adam ger inte upp sin vänsakap med Aaron hur dumma saker än Aaron gör. Dom har äkta vänskap :)

Chas vaknar till och inser vad hennes son betyder för henne därför skäller hon på honom. Få se om dom kommer närmare varandra nu när hon ska flytta in hos Paddy igen. Sen är Paddy den som står Aaron närmast :)

2012-03-05 @ 18:26:59
URL: http://lillnos.se/blogg/
Postat av: ELIZA

Säga vad man vill om Shadach, men han är omtänksam. Fy vad jag tycker illa om Chas röst. Skulle inte heller vilja ha henne i närheten om man inte mår bra . Vad tycker Carl om att hon ska (vill) flytta in hos grabbarna. Tror dom klarar sej bättre utan henne. Å andra sidan kan man inte vakta en annan människa dygnet runt. Dessutom, hon har väl ett jobb att sköta.

2012-03-06 @ 09:22:49
Postat av: ELIZA

Varför kommer inlägg dit dom ska , för att sen försvinna ?

2012-03-06 @ 10:01:19
Postat av: ELIZA

Å vips är det tillbaka !! ?

2012-03-06 @ 10:02:35
Postat av: Mariann

Det blir så ibland. Om du saknar nåt inlägg: uppdatera sidan, då kommer det tillbaka.

2012-03-06 @ 10:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0