En kyss är en kyss

Diane vill prata med Doug men han skyller på att han har bråttom till jobbet.
När han sedan är i butiken ser han Charlie och går fram till honom. Han ber Charlie att inte flirta så med Diane för hon är ändå inte intresserad. Charlie frågar då om Diane sagt det men Doug säger bara att han vet att det är så. Leyla säger sedan till Doug att han borde tala om för Diane hur han känner. Varför inte bjuda på middag och se till att Diane får veta om han känslor.

Charlie och Diane står i hennes kök och pratar med varann, väldigt nära varann. Precis då kommer Val in och avbryter dem. Diane pratar sedan med sin syster.
Val påpekar att det är ju hon som brukar vara den som flirtar med karlarna men nu är det visst Diane. Diane erkänner att hon tycker om Doug men att Charlie är mer spännande och oförutsägbar.
Senare när Diane jobbar så kommer Doug och säger att han vill visa henne något. Han har lagat mat och tänt ljus och ordnat så Moira tar hand om baren. Han säger att han ville vara lite spontan och därför bjuder han henne på middag. De sitter och pratar och har det trevligt tills Doug erkänner för Diane att han har känslor för henne. Hon svarar att hon tycker om honom också men endast som vän. Doug blir rätt besviken.

Dagen efter vill han inte ha hennes hjälp med att stryka skjortan och han hör när Diane pratar med Victoria om att hon "nobbat" honom. Han beklagar sig sedan för Leyla om att han borde inte ha blottat sig så med sina känslor. Diane kommer in i butiken och vill prata med honom. Hon vill att de fortfarande är vänner. Diane säger att hon varit rätt bekväm med honom men då jämför han sig med ett par bekväma tofflor medan Charlie är som paljettbelagda cowboybooots.  Hon försöker säga att det inte är så men Doug är rätt besviken men han går med på att de ska vara vänner men sen måste han jobba så hon får lov att gå därifrån.

Eric tar med sig en gammal bekant  från tiden när han var politiker och de träffar David på puben. Hon behöver anlita en städfirma och betalar bra för bra service. När hon gått så säger Eric att hon kanske kan göra så David och Leyla kan köpa huset de säljer.

Aaron vill inte gå till jobbet även om Paddy försöker få honom till det.
Brenda frågar Andy och Eve som fikar på cafét om hur det kommer sig att Aaron är gay fast han inte ser ut som en. Hon har nämnligen sett dagens tidning som har Aaron på första sidan.
Chas får också syn på tidningen och hon går hem till Paddy. Paddy försöker hålla undan tidningen men Chas tycker att Aaron borde se vad det står.
Dagen efter går Aaron till jobbet, något nervös inför att träffa byborna. Han får en stor välkomstkram av Ryan.

Jamie och Gennie kommer tillbaka från intervjun angående barövertagandet. De är inte alls så säkra på att de gått så bra som önskat så antagligen kommer de inte få chansen.

Nathan kommer in på kontoret och söker Nicola som inte är där. Declan tycker att Nathan kan göra arbetet själv eftersom han vet hur man använder datorer men det tycker inte Nathan.
Declan och Natasha är sedan på puben och tittar på några ritningar medan de tar ett glas vin. Nathan kommer dit och då inser Natasha att hon borde gå hem och laga mat till Will.
Nathan är sur och klagar för Maisie över att mamman träffar Declan. Han säger att hon borde kalla sig för "glada änkan" men då protesterar Maisie eftersom mamman inte är änka.

Andy säger åt Eve att inte flirta med John men hon säger att det gör hon bara för att ha lite kul, inte så allvarligt.
Sedan sitter hon i köket med John och pratar med honom. Holly kommer och vill ha pengar av sin far men han ger henne inga. Eve säger att han kan prata med henne om problemen och han berättar om Hollys kokainmissbruk.

John blir förbannad när han får verkstadsräkningen från verkstaden i stan. Han tycker att Cain borde betala den och åker till verkstan i byn. Cain vägrar givetvis att betala något men John ger sig inte och han är inte rädd för Cain.
När Cain sedan kommer till puben vill inte Moira servera honom men hon måste för Diane säger åt henne.

Laurel och Ashley är oroliga för Doug. De vill bjuda honom på en öl. Doug har ingen lust men ger med sig i alla fall. De går till puben och givetvis ser de Charlie och Diane stå och prata med varann. Ashley säger att de kan gå hem och dricka lite vin i stället men Doug tänker inte "retirera trots att han förlorat det kriget". Charlie kommer fram till Doug och vill att de är vänner. Det vill inte Doug egentligen men ger med sig och han säger till Charlie att om han sårar Diane på minsta sätt får han med honom att göra.

John och Moira har varit uppe i sovrummet för en kärleksstund och kommer ner till köket där Holly och Eve sitter och dricker te. Holly är lite generad över sina föräldrar och ber om ursäkt för deras beteende. Eve skyndar sig därifrån. Moira frågar Holly om hon är ledig från skolan igen och Holly svarar att läraren är sjuk och handledaren är på kurs. Holly säger att hon mår lite dåligt efter att ha fått veta det där om Aaron.

Adam retas med Holly och säger att det är hennes fel för att hon gjort Aaron homosexuell. Holly söker då upp Aaron för att kolla hur han mår. Hon säger sedan att hon inte tycker att han är någon mes längre, hon är stolt över honom.

Räven har varit och tagit några höns på gården. De måste städa upp där men Eve vägrar ta hand om hönsen. Hon får städa vid ingången i stället. Då gör hon sig illa på en rulle med taggtråd. John plåstrar om hennes sår på överarmen när de sitter i köket. Sedan säger han att hon måste ta en stelkrampsspruta och så tar han fram en jättestor spruta. Hon blir rädd och orolig tills hon märker att han bara skojar med henne. De sitter sedan och pratar förtroligt med varann och hon berättar om olyckan för några år sedan och efter det så har det bara gått illa för henne. John berömmer henne och säger at hon är både duktig och söt, jaa hon är vacker. Eve suger åt sig allt beröm hon får.
John skjutsar henne tillbaka till byn och precis när hon ska gå pussar hon honom på kinden som tack. När de kommer varann så nära så kommer den riktiga kyssen på en gång. Efteråt ångrar sig John och säger att det borde aldrig ha hänt. Eve går ut ur bilen och han sitter kvar.
Cain som kommit gående har naturligtvis sett allt...


OBS! Inget HTG i morgon pga skidskytte!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jaaaaaaag stör mig på eve , hon verkar vara så falsk !

2012-03-15 @ 16:59:15
Postat av: Tina

...och Cain.

2012-03-15 @ 17:15:29
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Synd om Doug. Diane kanske får ångra sig - eller inte bara kanske, den där Charlie är inte att lita på.

Och hur ska det gå med den där kyssen? Eftersom Cain såg det, kan man ju räkna ut med lilltån hur han tänker utnyttja situationen. Synd bara om det ska förstöra det fina förhållandet mellan John och Moira. Cain och Eve verkar vara samma typ, med i serien för att förstöra för andra. Men det kanske behövs för att det ska hända något i byn.

2012-03-15 @ 17:26:04
Postat av: Tina

Vi har ju pratat om TV4 och deras utökade reklamtid. Jag spelar in programmet på dvd:n och bränner det på skivor som min dotter, som är hjälplöst efter, sedan kollar hemma hos sig. Nu sedan den senaste reklamutökningen, fick jag nog. Innan jag lägger över progammen på skiva så redigerar jag bort all reklam :). Efektiv tid blir då 45 minuter alltså får jag plats med ett avsnitt till per skiva och TV4 får tji. :)



Cain och Eve. Vilket par!

2012-03-15 @ 19:31:41
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Kristina

Var lite orolig för att Diane inte skulle ha modet att tala om sanningen när hon satt där med Douglas men det hade hon som tur var.

Jag tyckte också att Charlie var skum i början men jag har faktiskt ändrat mig, han verkar till att vara jysst.

Tjatigt det där med John och Eve! Tycker faktiskt att Eve verkar rätt okej nuförtiden, att sen John, vuxna karl med en sådan härlig fru, inte kan lägga band på sig är ju inte hennes fel, han skulle ju kunna markera ordentligt att han inte är intreserad men det har han inte gjort trots att flera har varnat honom.

2012-03-15 @ 21:51:11
Postat av: finländskan

Nog är det synd om Doug, men jag kan inte hjälpa att jag tycker att han ändå lite får skylla sig själv, som inte berättat för Diane för länge sedan, utan väntar tills en annan man visar henne sitt intresse.

Och kyssen - jag håller med Erik, Cain kommer aldrig att låta detdär falla i glömska, lite oturligt är det att Cain och John just nu råkar vara i dispyt om dedär bilräkningarna. Få se vad som väntar angående detdär.

2012-03-16 @ 08:47:20
Postat av: Stina

Jag tcker också synd om Doug, han verkar både trevlig och mysig, Charlie är en riktigt slemmig typ. Vi får se om Diana ångrar sig eller inte Håller med om att John är vuxen och kunde ha markerat tydligare att han inte var intresserad eller är han det? Cain är en betydligt trevligar och roligar person än förra gången han var med i serien, mensamtidigt är han inte att lita på. Det är klart att han kommer att utnyttja att han såg John och Eva kyssas. Vad kan han hitta på för jävelskp den här gången? Stina

2012-03-16 @ 10:38:09
Postat av: Jonas

Måtte djävulen ta alla skidskyttevänner.

2012-03-16 @ 17:41:26
Postat av: Samuel

Det är sant Jonas, smärtsamt med tre dagar utan Emmerdale, smärtsamt.

2012-03-17 @ 09:32:26
Postat av: Lena

Bra att man har skidskytte att trösta sig med då:-)



och jag hoppas verkligen inte djävulen tar mig

2012-03-17 @ 09:59:17
Postat av: AnnaS

Nu börjar jag bli riktigt trött på John! Tänkte först att det vore synd om hans och Moiras äktenskap blev förstört av Eve, men nu tycker jag det vore rätt åt honom. Jag tycker inte ens att han är snygg längre. Trist för Moira, dock. Konstigt att Cain alltid dyker upp när det är nåt skumt på gång, det var ju samma sak när Mark började springa hos Faye. Känns lite som rundgång.

Starkt av Hollie att gå till Aaron! Där växte hon lite i mina ögon.

2012-03-17 @ 13:03:57
Postat av: Tina

John är väl som alla andra karlar, de faller för smicker. Det är något i deras ego. Nja ska väl kanske inte dra alla över en kam ;)

2012-03-17 @ 15:02:13
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag blev också glad över att Hollie sökte upp Aaron för att visa honom sitt stöd. Är så sällan man ser äkta omtanke i HTG nu så så det var gott att se.



Men däremot att något skulle ske mellan John och Eve var ju ganska förutsägbart men jag hade hoppats på at de skulle överraska oss så att det skulle visa sig att John kunde stå emot, men nä det gick inte.....

2012-03-17 @ 16:13:21
Postat av: Bo

KYSS MIG Eve!

2012-03-18 @ 16:57:03
Postat av: Maja

Såg fram emot fredagens HTG på min inspelade video på söndagskvällen eftersom jag var borta i fredags. Skidskytte

! Inte ens Holby city! Grrrr!

2012-03-19 @ 08:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0