Nathan är tillbaka som sitt vanliga elaka jag

John, Andy och Adam kollar upp tunnorna på gården och inser att det behöver rensas upp men att det kommer att bli dyrbart så under tiden måste de nog hägna in alltihop. Andy upptäcker att det börjat läcka från en tunna och att det runnit iväg en bra bit men som tur är inte ända ner till ån.
Moira ber sedan John att hålla Adam utanför det som hänt för han kommer inte att klara av trycket från byborna när de får veta.

Ryan ringer kliniken för att fråga hur Maisie mår men Katie kommer ner till köket och han lägger på. Gennie ligger på soffan eftersom hennes far sover i hennes säng. David och Leyla kommer ner och de börjar prata om frukost och då kommer även Shadrach ner. Ungdomarna vill inte äta med Shadrach så de rymmer till cafét. Gennie får stoppa sin far som tänkt följa med.

Carl är fast besluten att ta reda på vem som är skyldig till utsläppen och när han möter David på cafét frågar han honom om vad kommunen kommer att göra åt saken.
När Ryan är ensam kvar så ringer han upp kliniken igen för att få veta hur Maisie mår.

Shadrach dyker upp hos Dingles för att hjälpa till med renoveringen men Zak vill inte ha honom där. Lisa lyckas övertala honom att ändra sig eftersom han då får hjälp när hon ska till arbetet. När Lisa sedan kommer tillbaka med ostmörgåsar får Shadrach äta ute bland de andra svinen eftersom Zak inte vill äta i samma rum som honom.
För att gottgöra sitt misstag kommer Shadrach tillbaka till gården med en last brädor som han påstår att folk kastat.

Nicola har massor av arbete och hon vill visa att hon är kapabel till att ta hand om Home Farms kontor medan Natasha är borta. Nathan ber henne att skjutsa Will men hon proteseterar eftersom hon inte är någon barnflicka. Nathan säger då att han måste hälsa på Maisie och vill Nicola ha kvar sitt jobb gör hon som han säger.
Sedan åker Nathan till Maisie på kliniken. Hon kan fortfarande inte släppa tanken på Ryan men Nathan säger att hon måste, de är fortfarande en familj och borde hålla ihop.
När han kommer hem så träffar han deras advokat för att han vill att Faye och Ryan inte ska kunna göra anspråk på deras pengar. Advokaten upplyser honom att Marks konton är frysta sedan han försvann och Natashas konton är hennes ensak som inte Nathan kan göra något åt.

Ashley ska åka till sin familj och passar på att fylla på matförrådet till sin far. Han säger till Viv att skriva upp allt Sandy handlar så betalar han senare när han kommer hem. Viv tycker det vore enklare att bara ge Sandy pengarna men då säger Ashley att han bara betalar för maten men inte för någon alkohol.

Debbie har gett Dingles lite pengar som bidrag och Chas gör likaså men ber Lisa att inte berätta om det för Carl.

Holly kommer hem från sin skolresa och hon får veta vad som hänt på gården.

Doug ska in i scoutstugan och ramlar in eftersom det saknas golvplankor. Han vrickar foten och haltar iväg till puben och berättar vad som hänt för Diane.
Dingles som sitter i närheten och hör det och inser på en gång att det är därifrån Shadrachs brädor kommer ifrån.

Faye möter Nathan och Will utanför butiken och hon frågar honom hur det går för dem. Hon tycker att det måste kännas extra jobbigt en sådan här dag när det är deras fars födelsedag. Nathan blir sur för att hon påminde Will om saken.

Adam insisterar på att få följa med när John besöker fabriken och Carl. Sharmas säger åt Bartons att de förlorat en del pengar på att det blivit anklagade för att ha "förgiftat barn" så Adam lovar att de ska betala tillbaka en del.
Carl blir riktigt förbannad när han får höra att giftet kom från Bartons gård och han ska minsann se till att de blir anmälda och blir av med gården.
Carl bjuder hem David för att han ska ta tag i saken med gifttunnorna. David säger att han inte är rätt man att göra något men Carl påstår att det inte ser bra ut om det kommer fram att David vetat om men inte gjort något åt saken.
David skyndar sig till Leyla för att berätta men eftersom hon jobbar så råkar Nathan få höra allt. Han blir givetvis upprörd eftersom det är de som äger marken Bartons har gården på.

Nathan söker upp John för att höra när han tänkt berätta och att det är lika bra att de börjar packa ihop.
När Nathan sedan pratar med Natasha så står hon på Bartons sida och det gör Nathan ännu surare.

Zak som fått veta om gifttunnorna påpekar för John att Alfie faktiskt också är förgiftad. Han säger att han varit så orolig för hunden och att han vakat hos honom. Tillslut lyckas han få John att betala 100£ för veterinärkostnaden, fast det egentligen varit Chas som lagt ut för den utgiften.

Katie besöker Maisie på kilniken och hälsar från Gennie och Leyla. Maisie frågar sedan hur det är med hennes så kallade tredje bror och Katie svarar att han bryr sig om henne fast han inte hör av sig. Katie berättar sedan att det är bra mellan henne och Ryan igen efter att de har rett ut saker och ting, att han berättat allt för henne. Maisie tvivlar på att han sagt precis allt och då undrar Katie vad hon menar. Då får Maisie bråttom att skicka iväg henne för att inte säga för mycket.

Andy är orolig för att han svikit Bartons genom att inte ha kollat upp tunnorna ordentligt när han och Adam skulle flytta på dem.

Will söker upp Ryan på verkstaden men Ryan har mycket att göra. Då frågar Will om han får låna lite pengar eftersom han vill köpa en present till sin far som fyller år, fast det kanske är dumt eftersom pappan inte är där och så går han därifrån.
Ryan springer efter Will och säger att han följer med honom.

Nathan söker upp Carl och erbjuder honom pengar för det som hänt barnen men Carl säger att han inte vill bli mutad.
När Nathan kommer hem upptäcker han att Will inte är hemma. Han säger åt Nicola att hjälpa till att leta men precis då kommer Ryan och Will hem. Han blir förbannad på Ryan som lagt sig i men Ryan försvarar sig och säger att han hjälpte bara Will att köpa en present.
När Ryan precis gått kommer Katie till Home Farm. Hon berättar för Nathan att hon besökt Maisie och då blir han förbannad på henne och säger att hon inte hade någon rätt till det. Hon säger att hon faktiskt är Maisies vän. Då svarar Nathan att det är bara något som hon tror. Katie undrar vad han menar och Nathan kan inte låta bli att berätta för henne att hon inte är så speciell som hon tror och att hon måste ha insett varför Ryan gjort slut eftersom han ville ha någon annan... Katie tror Nathan ljuger men inser sedan att det han sagt är sant.



Kommentarer
Postat av: Erik

Tycker Zak är lite väl hård mot Schadrach, han hjälper ju i alla fall till lite - men att stjäla golvbräder i scoutstugan var kanske att gå lite väl långt. Ja, Nathan har börjat visa sitt gamla otäcka jag igen - när han är som värst har man bara lust att slänga honom i väggen. Tacka vet jag Will och Ryan, de trivs i alla fall ihop.

2012-01-19 @ 17:46:54
Postat av: Tina

Ja Will och Ryan var gulliga ihop. Tycker så synd om Katie. Kanske har hon varit lite godtrogen, men hon har ju ställt upp för sina kompisar....och skulle det vara roligt det där att Shadrack stal brädorna så är det inte min typ av humor, men jag gillar inte gubben ändå.... och Zak , suck, skaffa dig ett hederligt jobb, vet jag.

Rysligt vad det har blivit rent hos Dinglarna nu i förhållande på hur skitigt det var innan.

Helt plötsligt var träden fulla med gröna spirande blad på Home Farm efter ett reklamavbrott.

2012-01-19 @ 18:39:14
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Agneta

Ja det är väldigt växlande väder i Emmerdale:) Jag ser inget gulligt med Ryan,är dödstrött på honom och hans morsa.

2012-01-19 @ 18:42:28
Postat av: Carina

Oj oj oj! Vilken chock för Katie. Det verkar som Ryan inte riktigt kan/vill släppa Maisie ändå. Och vad sysslar Nathan med. Tror han att han ska bestämma vem som får prata och umgås med vem? Snyggt när advokaten snoppade av honom...

Riktigt lågvattenmärke av Shadrach att bryta upp brädor, pinsamt! Ett under att han fortfarande lever efter allt han ställt till med, men allt ovett som haglar över honom är som vatten på en gås!

Bra gjort av Ryan att stå upp för sin relation med Will! Verkar inte som nån har tid med Will...

2012-01-19 @ 20:04:07
Postat av: Jonas

Jag undrar allt om inte Nathan är lite kär i sin syster? Kusintycke är ju vanligt i byn, men frågan är om någon syskonkärlekt har figurerat tidigare? Jag räknar inte Ryan och Maisie, eftersom det var som i "Skilda världar".



Byborna är lite för hårda mot Barton-familjen. Tunnorna fanns där redan innan de kom till byn. Dessutom har de ju "erkänt" när de kunde ha hållt det inom familjen och bara smusslat iväg tunnorna.

2012-01-19 @ 20:22:48
Postat av: Carina

Håller med om tunnorna, det var ju inte Bartons kemikalier...

Men men men... så där stod ju inte tunnorna! Minns att Adam & Andy ställde tunnorna upp och att de stod samlade, inte låg de sådär utspridda inte... de låg ju verkligen som man bara slängt ut dem!



2012-01-19 @ 21:03:31
Postat av: Carina

Håller med om tunnorna, det var ju inte Bartons kemikalier...

Men men men... så där stod ju inte tunnorna! Minns att Adam & Andy ställde tunnorna upp och att de stod samlade, inte låg de sådär utspridda inte... de låg ju verkligen som man bara slängt ut dem!



2012-01-19 @ 21:04:07
Postat av: Adm

>>>Jonas

Det har funnits syskonkärlek i byn när Scott och Kelly hade ihop det, fast de var ju inte riktiga syskon iofs men hade växt upp tillsammans.

2012-01-20 @ 09:28:02
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: orcid

missade dagens avsnitt då tvkanalen vart svart..men men tur att denna sida finns :D



kan bara tänka mig hur jävlig Nathan är..han har mycket problem osäker, svartsjuk, avundsjuk och rädd..ingen bra kombo..en fet jävla smäll borde han ah ibland men ajg tycker(nu vet ajg ju inte hur otrevligt han sa det) att det var helt rätt att katie fick veta om ryan för den killen är så patetisk numera..fan va han försöker göra sig till att man ska tycka synd om honom...gillar inte honom eller Faye.

hur jävla trög kan en kvinna vara? hon är ju så jävla osmidig och ego och det Nathan sa igår till henne om hur hon förstört hans familj var HELT rätt sagt i mina tycke.



och så undrar jag hur länge det håller mellan jamie och gennie...söta som bara den men jag är ändå misstänksam mot bob.



och zaks ilska..så jävla tradigt för alla andra får minsann inte göra fel men när han gör fel så är det fan i mig okej :(



och igen olena..känns inte riktigt rätt där...hon känns liiiite falsk vet inte varför ajg tycker det..



och carl..fan han bara äcklar mig...han går runt och anklagar folk och gnäller om ta mig fan allt men är han så jävla präkig? nej verkligen inte! NÄR ska han få sona för sin fars död???? chas borde inte vara tillsammans med honom för nu när dom r det så har han blivit självgod, patetisk gnällig skitstövel.



vem ska ajg mer diss...få se...gott att maisie är på klinik för hon tog fan priset på böl...orka!!



nej nu var ajg klar med dissandet :D

2012-01-20 @ 13:04:06
Postat av: Tina

Nu är då frågan. Vems är tunnorna?

2012-01-20 @ 13:12:39
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Mariann

haha Hejja Orcid! Gött med lite ordentlig diss så här innan helgen :)

2012-01-20 @ 13:32:06
Postat av: Lena

Du han före igen Mariann:-)



Är det ingen mer än jag som har något i bakhuvudet angående att Kings skulle dumpa, gräva ner eller dölja något för ett par år sen. Bad Cain om hjälp eller så var de han som smög omkring för att komma på dom.



Nån som minns, så helt fel ute kan jag väl inte vara?

2012-01-20 @ 17:38:13
Postat av: Mariann

Ja just ja... det va ju nåt de skulle gräva ner men jag minns inte. Inte törs jag surfa och kolla heller. Sist jag gjorde det fick jag veta nåt jag absolut inte ville ha reda på. Det gör det extra trist att titta nu.

2012-01-21 @ 21:13:00
Postat av: SoP

Håller med om Nathan, hans tjatande om "I dont want you get hurt" sorry kid, life hurts, vill han ha henne själv? Och vad är det fel på Wyldes öht? den enda vettiga ungstackarn skyfflar de runt som om han vore en liten söt men korkad maskot. Och Nathan blev väl ammad för lite, eller några år för mycket- o alla bara skriker o skriker på varandra. Söt var Chas med nosen,hon såg inte så sabla sur ut!

2012-01-22 @ 05:12:09
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Jonas

Adm: just det, ja. Scott och Kelly var ju ihop.

2012-01-22 @ 09:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0