Inlägg nr 600

Nicola är sur för att Jimmy hostat hela natten så Angelica vaknat. När Jimmy träffar Carl säger han att det vore bra om Angelica får eget rum igen men det tycker inte Carl. Senare så frågar Jimmy Carl om inte de kan tänka sig ha Thomas och Anya sovandes i deras sovrum och Carl ser helt chockad ut.
Nicola börjar verkligen bli frustrerad över situationen men hon vill inte flytta eftersom de bor i ett perfekt hus, tyvärr inte deras.

Belle fixar frukost (det ser nästan ut som förut hemma hos Dingles) och så vill hon följa med Lisa till förhöret men Lisa säger nej. Olena och Eli kommer men de har redan ätit frukost på cafét. Sam blir sur och ska gå därifrån. Olena frågar om han inte ska hälsa på henne men han muttrar bara att han gjort det men hon hörde visst inte det.
När de senare går till byn frågar hon honom om han inte gillar Eli och Sam svarar att Eli är inte så snäll som han verkar. Precis då kommer Aaron med Clive och ber Sam hålla i hunden medan han handlar. Olena backar för hon är hundrädd och då kommer Eli. Olena och han börjar prata och hon säger att hon saknar deras frukostar ihop. Sam står en bit i från och besviken ut.

Natasha frågar Nathan om han kan följa med henne och hämta Maisie men han vägrar åka någonstans med henne. Natasha säger åt Nicola att hämta Maisie istället.
Nathan är sur för att Natasha ljugit. Hon ber honom om hjälp för han är den enda hon kan vända sig till men han vill att hon erkänner så Mark kan få en hederlig begravning. Han skulle klara av att ta hand om familjen och godset utan henne.
Maisie kommer hem och får en välkomstkram av Nathan och han säger att han har såå mycket att berätta samtidigt som han sneglar på Natasha.

Aaron kommer med blommor till Holly på  Home Farm men Katie säger att hon är ledig för hon är i skolan. Precis då kommer Maisie. Hon vill prata men det vill inte Katie. Maisie ber om ursäkt för det som hänt och Katie säger att hon inte är så långsint men vänner vill hon ändå inte att de blir igen.

Jai träffar Cain och han tycker att Cain kan ersätta Nikhil med pengarna de fått för GPS:erna men det tycker inte Cain eftersom Jai velat lära sin bror en läxa.
Tillslut går Cain med på att ersätta med hälften av pengarna men Jai protesterar. Efter en liten stund går han ändå med på det men då har Cain sänkt ersättningen till en tredjedel.
När Jai sedan ger Nikhil pengarna så vill han inte ta emot något eftersom han vill ta eget ansvar för det han gjort.

Charity säger åt Cain att hon vill ha hennes del för det där med GPS:erna men han nekar henne. Hon säger att Debbie åtminstone borde få något och det håller han med om men om Charity ska ha något så får hon lova igen att de ska gifta sig.

Nathan är väldigt sur på Natasha och han är nonchalant och otrevlig. Han säger att hon inte kan ge honom order längre. Natasha svarar med tala om att hon inte vill höra på hans moralpredikningar och hon tänker inte låta honom bli herre på godset så han kan lika gärna flytta ut ur hennes hus. Han ser helt chockad ut men lugnar ner sig. Nathan säger sedan att han vill ha ut sin del av arvet som han har rätt till och sedan kan han sticka.

Maisie får veta av Nicola att Nathan och Ryan har bråkat så hon söker upp Ryan för att få veta varför. Hon blir besviken och förbannad och går hem för att konfrontera Nathan. Han säger att bråket med Faye är det minsta de behöver oroa sig för men ändrar sig snabbt när hon undrar vad han menar.

Holly kommer till puben något sen när hon ska träffa Aaron. Hon är inte på humör för att dricka där så hon frågar om de inte kan gå hem till honom i stället. Väl hemma hos Aaron så säger Holly att hon måste iväg, hennes kompis behöver hjälp efter att ha blivit dumpad av sin pojkvän.

Lisa kommer hem från förhöret och säger att hon erkänt sig skyldig men bara för att det ska vara det bästa rent formellt.
Shadrach kommer hem med en back öl och alla kan "fira" lite. Olena tar över matlagningen så Sam kan vara med familjen men han säger att hon är lika mycket familj hon med men då svarar Olena att hon bara är en vän. Sam tycker att hon är mer än en vän och då nämner Olena att det var kanske dumt att flytta tillbaka till Dingles.

Andy har köpt ett spel till Sarah och hon vill att Debbie är med och spelar med dem. Debbie stannar kvar ett tag hos Andy och de pratar med varann. Hon undrar hur det kunde ha blivit i stället, nu är det rätt jobbigt med föräldrarna som alltid bara bråkar. Debbie nämner att hon funderat på att ta semester och åka iväg med Sarah ett tag. (en lugn och fin förklaring när hon behöver vara borta för att föda?)

Bob går runt och försöker locka folk till lotteriet. Han frågar Paddy som verkar ha svårt att välja tre siffror som lottnummer. Han pratar sedan med Nikhil och försöker få honom att köpa lotterinummer till sina anställda men Nikhil tycker inte de behöver mer uppmuntran.

Katie, Gennie, Adele och Leyla har tjejträff på puben. Tjejerna frågar Katie vad hon känner för Ryan och hon säger att hon inte kan lite på honom igen och att det inte blir något mellan dem . Ryan kommer in och de pratar lite lätt med varann men det är rätt stelt.

Natasha förklarar för Nathan att hon inte kommer åt Marks pengar och hennes behövs till godset så han får inte ett öre av henne. Nathan ger sig inte utan fortsätter att vara överlägsen. Han säger att hon borde ha tänkt sig för innan hon sköt deras far. Natasha ger honom en örfil och säger sedan att han kan ta alla pengarna men då vill hon aldrig se honom igen och Nathan svarar att det passar honom utmärkt.


Kommentarer
Postat av: Jackson

Nu är det väldigt jobbigt både för Belle och för Will. Båda spelar övertygande, tycker jag.



Är Olena verkligen intresserad av Eli, eller är hon möjligen enbart ute efter att ha nytta av honom när det gäller att hålla sig undan för polisen?

2012-01-30 @ 14:41:49
Postat av: Tina V

Jag skriver som någon här gjorde tidigare, varför skulle inte Jimmy och Nicola ha råd med eget boende?

Hade jag varit Carl så hade jag satt upp ett ultimatum, om Nicola hade gnällt så skulle dom få flytta.

Nathan är verkligen otäck med sin galna blick.

2012-01-30 @ 15:38:52
Postat av: Erik

Tänkte väl att den otäckingen Nathan skulle pressa sin mamma på pengar. Hur ska de förklara för syskonen att han försvinner?

Blir det verkligen något bröllop mellan Charity och Cain? Det ser mörkt ut, så osams som de är jämt.

Och ska Debbie försvinna till Dubai? Med Sarah? De var ju nästan som en vanlig familj i dag, mamma, pappa, barn. Men så lyckligt får det ju inte gå i en serie, det måste ju hända något ...

2012-01-30 @ 18:59:09
Postat av: Erik

Tänkte väl att den otäckingen Nathan skulle pressa sin mamma på pengar. Hur ska de förklara för syskonen att han försvinner?

Blir det verkligen något bröllop mellan Charity och Cain? Det ser mörkt ut, så osams som de är jämt.

Och ska Debbie försvinna till Dubai? Med Sarah? De var ju nästan som en vanlig familj i dag, mamma, pappa, barn. Men så lyckligt får det ju inte gå i en serie, det måste ju hända något ...

2012-01-30 @ 18:59:32
Postat av: Agneta

Lilla Belle!Vad gullig hon är :)Hoppas verkligen att Nathan försvinner nu.

2012-01-30 @ 19:01:28
Postat av: Erik

Till Marie: anledningen till att mitt inlägg kom dubbelt var att det kom upp en blå skärm där jag ombads att verifiera ett lösenord. Sådant brukar aldrig hända oss som skriver här ofta, bara om man skriver något i en flik som man inte varit inne på på mycket länge, ett halvår eller mer. Programmet kom inte ihåg mig. Men sedan gjorde det det.

2012-01-30 @ 19:28:02
Postat av: Anonym

Erik: Dubai? Vem har sagt det?

2012-01-30 @ 21:29:23
Postat av: Tina

Det där med den blåa skärmen har kommit upp var gång som jag har skrivet sedan Marie var sjukledig.

2012-01-30 @ 22:12:09
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Adm

Tyvärr vet jag inte varför verifieringskoden dyker upp ibland, det händer mig också ibland när jag inte loggat in som adm. När jag tänker efter så är det oftast när jag kommenterar äldre inlägg.

2012-01-31 @ 08:47:27
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Debbie pratade ju med Ryan om Dubai, det verkade som att hon hade funderingar åt det hållet.

2012-01-31 @ 09:12:34
Postat av: Carina

Rumsfördelning: Varför skulle thomas & Anya sova i Carls sovrum?? Anledningen att Angelica sover hos Nicola är ju för att Thomas och Anya skulle få varsitt rum, att de inte skulle behöva dela rum!

Om Olena: jag tycker faktiskt det verkar som hon är attraherad av Eli! Hon strålar och hela hennes kroppsspråk när hon pratar med Eli visar det ganska tydligt.

Och otäckingen Nathan. Nu ser även hans mamma vilket monster som finns bakom den polerade fasaden... Tycker synd om Natasha. Vad hon än gör så hamnar hon i elände.

2012-01-31 @ 09:21:47
Postat av: Carina

Håller med om den blå rutan. Verkat fått spel! Fick upp flera gånger, fast jag fyllt i texten rätt så kom det upp flemeddelande. man får ju kramp när man gjort ett lite längre inlägg!

2012-01-31 @ 09:30:41
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

Ditt bevis på en läsvärd blogg!

Du har väl inte missat årets hetaste tävlingar som dom flesta bloggarna slåss om att vinna!



Det du tävlar om är att få ditt bevis som veckans läsvärdaste blogg till att bli månadens Läsvärdaste blogg.



Antagligen kan du nominera någon till tävlingen eller så motiverar du varför just din blogg är en läsvärd blogg.



Läs mer här.

http://xtio.nu/2012/january/lasvart-no6-tavling-vinn-1-lankninginter.html#comment



Vill du se förra månadens tävlande+ deras intervjuer, så klicka här (du kan även rösta här):

http://xtio.nu/2012/january/vem-ska-vinna-manadens-lasvardaste-blogg.html#comment



Mvh Läsvärt med Andreas & Cassandra.

2012-01-31 @ 10:43:18
URL: http://xtio.nu
Postat av: paulina

bra blogg! :)

2012-01-31 @ 11:40:40
URL: http://paulinaal.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ - VINN EN HEMLIG GOODIEBAG FRÅN E.L.F!

Tävla om en hemlig goodiebag från E.L.F hos mig, kan vi nå 100 deltagare innan dagen är slut? Reglerna är enkla!



DIREKTLÄNK: http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-hemlig-goodiebag.html

2012-01-31 @ 12:43:22
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: BeSquare

Vill DU få mer läsare till din blogg på ett snabbt och enkelt sätt?

Vi har lösningen!

www.besquare.se

2012-01-31 @ 13:12:54
URL: http://besquare.se
Postat av: Tina V

OK vad har detta med HTG att göra?

2012-01-31 @ 18:43:02
Postat av: Mariann

De skulle väl alla in och och gratulera sin bloggar-kollega till det 600ade inlägget. Men glömde skriva det... :)

Grattis adm det ett väl utfört arbete! Hoppas att du kommer att fortsätta många hundra till.

2012-02-01 @ 08:53:06
Postat av: Adm

Tack Mariann =)

Ibland ramlar det in några stycken kommentarer där man gör reklam för sin egen blogg och som inte har det minsta med HTG att göra, många gånger sker det klumpvis så jag antar att min blogg syns någonstans där folk blir nyfikna. Det märks även i besöksstatistiken som ökar dessa dagar, inte mycket men ändå så det märks. Jag ignorerar dessa kommentarer...

2012-02-01 @ 11:22:19
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0