Början på den mörka hemligheten avslöjas

Nicola ser Nathan på morgonen när hon ska jobba och hon säger att hon ställer in hans möten för dagen eftersom han inte ser presentabel ut. Nathan vägrar att ställa in något för Ryan ska inte få förstöra för företaget.

Charity skickar iväg Noah till skolan med Debbie. Hon är fortfarande sur på Cain men hon tänker inte säga något om vad som hänt till Debbie för att inte hon ska bli sårad.

Sandy löser korsord medan Ashley och Laurel säger hej då när hon ska iväg till jobbet. Han frågar om ord som ska påminna om kärlek och Ashley frågar då om det är hans sätt att få veta hur det är mellan Ashley och Laurel men då svarar Sandy att han har ögon...och öron... Då ser Ashley lite generad ut.

Paddy kommer hem med en stor mexikanarhatt fast han bara varit i Skeggness. Dingles håller på att packa för att flytta hem igen.

Bob vill ordna ett publotteri med 50£ i vinst eller rättare sagt, insatsen som folk lagt. Terry och Jamie undrar hur han ska sköta lotteriet och han svarar att han nog får anlita Lizzie som nummerdragare.

Natasha kommer hem och möter Ryan utanför butiken. Han varnar henne för om Nathan kommer i närheten av hans mamma igen så... Natasha går gensast till Faye för att höra vad som hänt. Hon ber om ursäkt för Nathans utbrott och lovar att det inte kommer att hända igen. Faye svarar att nästa gång ringer hon polisen.

Nikhil försöker få tag på Debbie men hon svarar inte så han letar efter henne på verkstaden. Hon är inte där heller för tillfället. Charity är där och hon säger åt honom att han måste gå vidare och komma över förlusten av pengarna.

Nicola träffar Laurel på lunchen på puben och de pratar om förhållanden. Det lyser om Laurel och Nicola blir lite avundsjuk för att väninnan får till det i sovrummet medan hon har problem med Jimmy eftersom Angelica flyttat in i deras sovrum. Ashley kommer in men Nicola lägger beslag på Laurel och vill höra mer om deras sexliv.

Eli kommer in på puben och ser Olena sitta där ensam så han går dit och pratar med henne. Strax efter kommer Sam, Lisa och Zak in på puben de med. Sam ser Eli och Olena och det gör honom lite svartsjuk. Han säger till Olena att han är glad över att de ska bo under samma tak snart. Eli ser hennes blick och undrar vad som står på. Hon erkänner att hon tycker om Sam men bara som vän och hon är rädd för att han känner mer än så.

Debbie frågar Charity varför hon är så arg på Cain och då kommer det fram att han var ansvarig för rånet. Det hon inte förstår är hur Cain kunde veta om vad som fanns i lasten.
När Cain kommer hem så får han veta att Debbie vet om allt och han försöker att försvara sig med att han gjort det för att få ihop pengar till bröllopet, han visste ju inte om att det var Charity som skulle köra. Charity surar och säger att det inte blir något bröllop efter det som hänt.
Debbie tror att det är Dennis som försöker lura dem på pengarna.
Senare på puben så sitter Nikhil och stirrar på Debbie och när han sedan pratar med henne säger han att han vill ha tillbaka pengarna och det säger Debbie att hon vill också.
Charity är sur på Cain och slänger förlovningsringen i hans ölglas sen går hon därifrån.

Ashley kommer till fabriken med en bukett blommor när Laurel slutar sin arbetsdag. De går hem och har en trevlig kväll med familjen. Laurel läser en saga för Gabby som vill höra en till när den första är slut men det är dags för flickan att gå och sova så de vuxna får lite vuxentid. Gabby frågar givetvis vad vuxentid är men Sandy är snabb med att avbryta henne. Då säger Gabby att tant Sally läste alltid sagor med olika röster. Laurel stelnar till och Ashley säger att de kanske ska prata med Gabby om det men Laurel vill att de ska försöka att inte påverkas så av namnet.

Dingles flyttar in men det tar tid att få allt i ordning igen så de går till puben i stället.
Sam pratar med Olena om att han kan hjälpa henne och köra över hennes saker till Dingles hus men hon ser tveksam ut. Hon pratar sedan med Lisa om att flytta in och Lisa inser att Olena inte vill dela rum med Sam längre så hon lovar henne ordna med ett annat rum. Lisa ser även till att Shadrack får flytta tillbaka till dem fast Zak är emot det.

Nicola sitter och pratar med Jimmy i telefon när Natasha kommer i på kontoret. Nicola får bråttom att avsluta "affärssamtalet" men givetvis har Natasha hör henne. Natasha frågar efter Nathan och får veta att han är ute på ägorna med en klient för ett evenemang. Hon får bråttom ut för att leta reda på honom och klienten.
Natasha är förbannad och säger åt Nathan att avboka hela evenemanget. Plöstsligt börjar hunden att reagera och nosa intensivt på ett visst ställe på marken och när Natasha ser det får hon panik och skriker åt dem att ta bort hunden därifrån. Klienten med sin hund går därifrån medan Natasha och Nathan återvänder till kontoret. Nathan skickar iväg Nicola på direkten och sedan försöker han få reda på varför hans mamma reagerat så, han vill veta vad som pågår.

Nicola står och tjuvlyssnar med örat mot dörren när Rodney kommer och säger åt henne. Hon säger att de bråkar och tänk om de bråkar om vem de ska ge sparken så hon måste lyssna. Sen kommer Will dit och ser dem men när han hör sin mamma vill han givetvis gå in och träffa henne. Natasha avbryter bråket med Nathan och går för att ta hand om Will men Nathan ger sig inte.
Will får mat och Natahsa kan gå undan för att prata med Nathan. Han vill att de håller ihop och att hon ska lita på honom och tillslut erkänner hon för honom att Mark är död. Nathan tror henne inte men hon berättar att pappan tänkt ta livet av sig och att när hon försökt ta geväret ifrån honom hade ett skott gått av. Sedan säger hon att hon begravt honom där ute i skogen. Nathan blir tyst sedan går han därifrån.
Hon hittar honom i skogen och hon får peka ut platsen där Mark ligger. Nathan börjar gräva med händerna för han vill få allt bevisat men hon lyckas stoppa honom. När han undrar varför hon inte sagt något eller gått till polisen så säger hon att det var hon som höll i geväret och alla skulle tro att hon gjort det medvetet. Nathan lämnar henne igen och hon frågar vad han ska göra och Nathan svarar att det får du veta tids nog...

Trevlig helg allesammans!


Kommentarer
Postat av: Tina

..och hur kan Lisa låta Shadrack få flytta in igen.

2012-01-27 @ 17:37:37
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Så nu vet Nathan sanningen. Ja, inte hela sanningen, för Natasha sa ju att det var en olyckshändelse. Frågan är vad han tänker göra. Inte gå till polisen i alla fall. Men han hittar säkert på något annat fuffens, elak som han är ...

2012-01-27 @ 17:46:10
Postat av: Tina

Om inte annat så har han en hållhake på henne.

2012-01-27 @ 18:30:11
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Anna

Till Lena!!! Du skrev igår att du sett de 2 första säsongerna eller nåt. Hur fick du tag i dom?!?

2012-01-27 @ 19:30:11
Postat av: Lena

Anna



Jag minns inte exakt var jag köpte dem, men jag googlade på emmerdale farm DVD och köpte dem från England. Nu kan man köpa säsong 1, 2 och 3 från

www.find-dvd.co.uk. Men jag tror inte det var därifrån jag handlade så jag kan inget säga om just den sidan.



Vill bara varna för att de är svartvita (naturligtvis) med dåligt ljud och väldigt långtåkiga. Det har ju gått några år sen de spelades in.



Men det är klart som HTG-fan är det ju ändå lite kul att se dem.

2012-01-27 @ 20:02:58
Postat av: Lena

http://www.amazon.co.uk den sidan var det jag handlade från och det funkade utmärkt



Trevlig helg alla



och ha det så bra på mässan Mariann

5 st motorcyklar? jaja har man ett intresse så har man:-)



2012-01-27 @ 20:18:09
Postat av: Kristina

Varför sätts inte Nathan på ett behandlingshem istället för Maise?

2012-01-27 @ 20:29:40
Postat av: ELIZA

Shadrack flytta tillbaka. Varför ska Olena bo hos Lisa ? Hon har ingen koppling dit.Dessutom verkar det inte" bli" nåt mellan henne och Sam.Bådar inte gott nu när Nathan fått höra att pappa är död.Han verkar ha många diagnoser...

2012-01-28 @ 09:24:19
Postat av: Mariann

Jag är ju från Malung, där föds man med motorolja i blodådrorna :)



Usch för den där Nathan. Och usch för att inte Sam kan få lite kärlek. Eller usch usch för att ingen får kärlek. Jo, nu får ju Ashley och Laurel förstås. Mer sånt tack!

Jag ska köpa de där första säsongerna och titta tillsammans med min mamma. Som vi skrattade åt sura morfar Pearson (gud jag minns till och med hans namn!!:) på den tiden det begav sig.

Ja tack jag ska ha det bra på mässan :) Ha det bra du också, Lena vad du nu hittar på.

Och ha en fin helg alla ni andra!

2012-01-28 @ 10:35:40
Postat av: SoP

Har bara sett måndagens avsnitt ännu, men jag tänkte på en grej, är HTG sponsrat av företag? Tycker plötsligt "alla" har nya snygga sjalar o halsdukar? Och på väggarna har de nästan överallt tavlor från All Posters (de har haft det Länge),de har en hel del ikeamöbler o de pratar om det ibland också-

2012-01-28 @ 23:43:50
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Fredag den 10 utgår HTG igen på grund av skidskytte!

Liksom på torsdag den här veckan.

2012-01-29 @ 09:09:44
Postat av: Carina

Man förstår ju att Natasha fick spel när hunden började nosa, men att nathan lyckas vända till att HON ska förklara sig när han dels misshandlat/hotat Faye och dels uttryckligen gått mot hennes order, det var märkligt.

Ingen rolig sits för natasha att vara utlämnad till sin psykopat-sons goda vilja...

2012-01-29 @ 22:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0