Att smälla till en polisman i tjänst

Ryan har sovit på soffan hemma hos sin mamma eftersom Katie hade låst dörren och stängt av mobilen när han skulle hem dit.
Katie söker sedan upp Ryan på verkstaden men han är ute på arbete. Hon lyckas sedan få tag på honom där. Hon berättar att hon vet allt. Ryan låtsas inte förstå vad hon menar men allt kommer fram för Katie säger att det är Nathan som berättat det. Hon ber sedan att Ryan packar ihop och flyttar därifrån.

Charity möter Carl och är sur för att hon inte får någon körning fast Jimmy måste köra dubbelt. Carl säger att hon bara är provanställd och borde tänksa sig för.
När hon sedan beklagar sig för Debbie kommer det en man som söker Cain för att få hjälp med ett arbete som inte kräver frågor. Charity blir gensast intresserad och lovar att de ska prata med Cain och sedan höra av sig.

Ashley pratar med Edna och han säger att han gladeligen skulle hjula ut i havet bara Laurel kommer tillbaka.
Han åker sedan till sin fru och får komma in för att träffa barnen. (ibland tycker jag att barnen inte växer så fort som de borde, Arhur är bara lite större nu än i ett avsnitt jag såg på Tv4 guld som är från 2008, han borde alltså vara två år äldre och det är mycket på så små barn)
Laurel och Ashley ser på när barnen leker och de försöker prata med varann. Hon vill inte prata om framtiden, hon vill att de njuter av nuet. Ashley försöker att få henne att förstå att han vill att hon kommer hem men hon är inte redo.
När dagen är slut får han åka till ett B&B över natten.

Sharmas får veta att en bunt kabel stulits från fabriken och David som precis kommer in säger att de nog borde prata med sina grannar eftersom deras skåpbil stått utanför tidigare. Jai och Nikhil frågar sedan Eli om han vet något om saken men han är ovetandes. De ringer polisen och gör en anmälan.

Carl vill inte ge sig angående bekämpningsmedlet på Bartons gård eftersom det gällt livet på hans barn. Jimmy och Chas tycker att han bara är hämndlysten och tillslut får de honom att ändra sig. När han sedan träffar John och Moira så säger han att de får sköta allt själva fast han gör det endast för Natashas skull.

Lisa säger åt Shadrach som sitter på puben att han ska hämta en soffa men eftersom han druckit så mycket får hon köra själv. Sam och Olena följer med henne som bärhjälp.
På vägen sedan får de en polisbil efter sig som vill att de ska stanna men Olena får panik och tror att det är henne de är ute efter så Lisa får köra iväg från polisen och svänga av från vägen så Sam och Olena kan hoppa ut ur bilen.
Polisen frågar Lisa vart sällskapet tagit vägen men hon låtsas som om hon varit ensam hela tiden. De vill sedan titta i bilen för att se vad som finns där och givetvis hittar de kabelrullarna som Lisa inte har en aning om varifrån de kommer. Precis då springer Olena och Sam iväg från sitt gömställe och polisen ser dem. För att stoppa polisen så smäller Lisa till en av dem och det leder till att hon tas in på förhör.
Sam och Olena rusar hem och berättar för Zak om vad som hänt och han åker till polisstationen för att få veta mer.

Charity vill att Debbie flirtar med Nikhil för att få tag på pengarna till Cains så kallade "affär", De behöver  7000£ för att köpa 500 st gps:er. De sitter och pratar på puben tillsammans med bröderna Sharma. När Debbie får en stund ensam med Nikhil så säger hon att hon har en deal på gång men behöver en finansiär. Precis då kommer Jai och frågar vad de pratar om och när Nikhil säger affärer så frågar Jai om det handlar om kablar. Debbie fattar ingenting om vad han menar.

Zak och Lisa kommer tillbaka till byn och familjen Dingles samlas hemma hos Paddy. Zak är förbannad på Shadrach som ställt till det och stulit kablar utan att säga något. Det skälls och tjafsas och Shadrach försöker skylla på att det är Olenas fel att Lisa slagit till polisen. Charity ringer precis till Chas och får veta vad som hänt så både hon och Debbie kommer till huset. Chas försöker försvara sin far men Zak säger till honom att han borde lämna byn.
Lisa är ledsen och rusar ut. Hon är orolig för vad som kommer att hända, hon är rädd för att bli inlåst eftersom hon slagit till polisen.

John och Adam besöker Nathan på kontoret på Home Farm för att tacka för att han inte låtit allt komma ut och Nathan är inte sen med att tillägga att de måste betala den dyra saneringen. När John vill prata med Natasha så skickar Nathan iväg dem på en gång.
Hemma på gården så kommer David och Leyla på besök och säger till John att Carl vill att de undersöker utsläppet. John blir förvånad eftersom Carl sagt att han inte ska anmäla något och då kommer det fram att David inte pratat med Carl efter det beslutet.

Ryan kommer hem med sina saker och Faye får reda på vad som hänt. Hon är orolig för att Katie kommer att skvallra för hela byn bara för att hämnas. Ryan säger att allt är Fayes fel eftersom det är alla hennes lögner från början som ställt till det.

Faye väntar på Nathan på puben för hon vill prata med honom men när han inte dyker upp så går hon. Hon möter honom utanför när han är på väg in. Då börjar hon skälla på Nathan för att han berättat för Katie och att det kanske mer skadar hans syster. Nathan säger att han är trött på snälle Ryan som försöker nästla sig in i hans familj och att han ska göra allt för att förhindra det. Hon svarar att de inte är rädda för honom men då säger Nathan att vänta bara tills han sätter igång...


Trevlig helg allihop och kom ihåg att HTG början 11:35 från och med nästa vecka!




Kommentarer
Postat av: Tina

Jag som trodde att Lisa hade lite hjärna, men att slå en polis i tjänst gör det hela mycket värre. Jag är så trött på alla Dinglarna som skriker, tjafsa och tror att det är de som är normala människor när hela bunten är ett stort tjuvpack.



Usch, nu har jag laddat ur mig. Ha en trevilg helg på er. Jag ska nu ner till Malmö och närvara när min dotter får sin examen, musik och mattelärare.



Jag har redan ändrat DVD:n så att den spelar in rätt på måndag.

2012-01-20 @ 13:38:15
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Tina V

Håller med dig Tina!

Varför håller Dingels på och skyller ifrån sig hela tiden, ingen tvingade väl Lisa att slå en polis.

Dom luras, stjäl och hittar på djävelskap hela tiden, och nu börjar Debbie också med olagligheter.

Jag kan störa mig på att dom utan förklaring i programmet låter folk vara gravida utan att dölja det, men dom kunde kanske försökt att skriva in det.

Nu blir det lite konstigt att se både Laurel tidigare och Debbie nu springa runt med stor mage och låtsas som dom är ogravida.

2012-01-20 @ 13:56:59
Postat av: Kristin

Håller med ovanstående. Sååå störsamt att se dom med gravidmagar som så fint försöker döljas!

2012-01-20 @ 14:28:25
Postat av: Erik

Roligt att se Laurel igen. Men det tar nog tid innan allt kan bli som förr.

Annars var det lite väl mycket Dinglar och ohederligheter på alla fronter. Vad säger Cain om Debbie och Charity gör affärer på egen hand? Om de nu hinner göra det innan han kommer tillbaka från Holland eller var han nu är med Aaron.

2012-01-20 @ 17:41:37
Postat av: ELIZA

Skönt att slippa se Maisie gråta sej genom avsnitten igen!Väntar fortfarande på att Zak skaffar sej ett jobb och bidrar till försörjningen.Förbannat lat stycke till karl. Sen hoppas jag på att Laurel förlåter Ashley. Vilket nog händer , när man såg hennes min, när hon skickade ut honom genom dörren. Ha en trevlig helg , allihop!

2012-01-20 @ 23:12:49
Postat av: Carina

Laurel har ju öppnat upp för att en försoning kan ske, men Ashley får nog tagga ner lite och sluta pusha på så mycket, annars sabbar han allting IGEN bara för att han inte tar hänsyn till andras känslor.

Fick kramp på Carl- att han bara har mage att vara spydig och säga till John, att försöka inte döda nån i framtiden!! Va?! Med tanke på vad carl själv ställt till med, borde han vara lite ödmjuk. Usch, hoppas Carl råkar riktigt illa ut så det självgoda flinet försvinner ur nyllet på honom.

Typiskt att Shadrach ställer till det igen genom att stjäla kabel. Sååå klantigt, som om ingen skulle märka eller gissa vem det är, med tanke på deras renovering...

2012-01-21 @ 14:49:14
Postat av: Madeleine

Det är så larvigt när Debbie är med och helt plötsligt är stor om magen och rumpan, det får mig att tröttna.

De kunde skrivit in detta eller ta bort henne.

Jag gillar HTG, men även jag börjar få nog.

Och var är Cain nu, är han ledig några dagar...

Nej, får man inte andra engagemang så kan man gå till Gården.

2012-01-21 @ 22:32:09
Postat av: SoP

-vad spelar det för roll om nån är gravid eller inte? jag har inte ens tänkt på att Debbie skulle vara gravid? När Chas var gravid o stod bakom baren för det mesta o var helt insvept i stora svarta tygsjok,det såg mer larvigt ut för det var gjort för att dölja,o dåligt gjort. Var inte Laurel ovanligt snyggt klädd nu förresten ? Gillade hennes halsduk!

2012-01-22 @ 06:16:38
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Jonas

Det kanske är för att jag är kille, men jag har inte ens märkt att Debbie eller Laurel (eller Chas när det nu var) var gravida.

2012-01-22 @ 09:14:33
Postat av: Jonas

Hoppas för övrigt att Lisa får smaka på ett fängelsestraff. Den kvinnan klarar jag mig bra utan.

2012-01-22 @ 09:15:14
Postat av: Erik

Torsdagen den 2 februari blir det inget HTG på grund av världscupen i skidskytte, som entusiasterna visst vill ha tillbaka i SVT,på grund av alla irriterande reklamavbrott.

2012-01-22 @ 10:16:39
Postat av: Carina

Madelene: Cain är ju iväg i Rotterdam med Aaron på ett "affärsuppdrag"

SoP: håller med om att Laurel var väldigt piffig, riktigt lyste om henne.

Ang Debbie. De har ju valt att klä henne i tjocka vinterjackor och bylsiga tröjor så det inte ska vara alltför uppenbart, men hon har blivit lite rundare i ansiktet på sista tiden. Undrar mest över hur hon ska försvinna ut. Gillar debbie så hoppas det inte blir för lång tid.

2012-01-22 @ 12:54:15
Postat av: Jonas

Måtte djävulen ta alla skidsporter! Hur kan de ställa in Hem till gården för ett sådant spektakel? Fotboll hade jag accepterat däremot.

2012-01-22 @ 16:35:35
Postat av: Tina

Undrar vad som kommer att hända så att Debbie lämnar för en stund, när hon är grav. ledig?

2012-01-22 @ 17:03:55
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Debbie får nog ett jobb någon annanstans bara, det är nog den enklaste lösningen. Förklaringen var och varför det sker har jag ingen aning om. Kanske blir hon trött på alla Dinglar och hela eländet bara och får lust att göra något annat.

2012-01-22 @ 17:26:05
Postat av: Mariann

Endast för motorsport skulle jag acceptera ett undantag. Men det kommer ju aldrig att hända så...

2012-01-22 @ 20:07:26
Postat av: Carina

Jag tyker Nathan verkar inte psykiskt helt frisk han heller. Har han ju visat prov på innan med Leyla, katie och främst visar det sig när nån ifrågasätter honom eller går emot. Han har lite psykopatiska drag. Han är livsfarlig.

2012-01-22 @ 20:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0