Vigsel?....eller inte!

Charity är riktigt förbannad och skäller ut Cain ute på gatan. Hon vill helst av allt bara åka hem. Debbie säger åt dem att de alla borde kanske gå in så de inte ställer till med någon scen utomhus. Alla går in och Charity fortsätter att skälla på Cain för hon inte vill bli tvingad till att gifta sig. Vigselförrättaren kommer fram till dem och berömmer Charity för att hon orkar med detta trots allt. Cain blir tvungen att erkänna för Charity att han ljugit om att hon skulle vara dödligt sjuk för att de skulle få en tid snabbt. Efter många om och men så ändrar sig Charity till slut och säger att de måste skynda sig innan tiden är ute för dem.

Laurel pratar med Jai om att hon inte vill ha övertid, inte i dag heller fast de har massor att göra. Sedan kommer hon in till kontoret igen och ber om att få sluta tidigare. Nikhil ger med sig och låter henne sluta när hon vill.

Natasha har varit ute och ridit och kommer in på kontoret. Hon är sur på Nicola som inte svarar när hon har försökt att nå henne på telefon. Nicola säger då att hon pratade med banken som försökt att nå Natasha.
Sedan försöker Nicola att få Natasha att ta beslut om trädplantering som redan är beställt men Natasha vill inte tänka på saken så hon skickar hem Nicola på direkten för att kunna ringa till banken.

Kyrkklockorna ringer för fullt i byn mitt på dagen och Edna skyndar sig till kyrkan för att se vad som händer. Hon upptäcker att det är Thomas och Anya som leker där och hon blir arg på dem.
Laurel kommer dit för att träffa Ashley men han är ute på tjänsteärende. Hon hjälper Edna med blomsteruppsättningarna så länge. Plötsligt hör de hur dörren stängs och någon låser den från utsidan. De båda går fram och börjar ropa på barnen att de ska öppna dörren men inget händer. Laurel börjar nästan få panik när Edna kommer ihåg att det finns en nyckel på insidan. Ashley hade bestämt att en nyckel ska finnas där efter förra olyckan. När de får upp dörren så ser de Thomas och Anya springa därifrån.

Charity byter om på toaletten. Sen tar hon ett djup andetag och går ner till sällskapet. Ceremonin kan börja och vigselförrättare frågar Cain om han tager Charity till äkta hustru och han svarar ja. När hon sedan frågar Charity så får de inget svar. Tillslut säger Charity att hon inte kan gifta sig med honom nu för det vore inte rätt men hon vill ändå att de är ihop. Cain blir rasande och rusar därifrån. Charity följer efter och försöker att prata med honom men han tar bilen och åker därifrån.

Nicola står och lagar mat när Thomas och Anya kommer hem med andan i halsen. De har blivit jagade men vill inte berätta om saken. De frågar vad Nicola lagar för mat men får sedan veta att den maten bara är till Jimmy och henne. Barnen blir besvikna på att det antagligen blir hämtmat igen.
Carl kommer in i köket och ska värma fryst mat men Nicola upptäcker att den är gammal. Då letar han efter matsedlar från hämtmatsställen. Jimmy tycker att de inte ska vara osams utan borde kunna dela maten allihop. Nicola ger med sig och bjuder även Carl och barnen på middagen.

Edna tar med sig Laurel till puben för att bjuda på något starkt för att mildra chocken hon fått. Ashley kommer dit och undrar om de smitit från sina plikter. Edna berättar vad som hänt och sedan får han veta att de redan är klara med blommorna. Ashley blir förvånad och de går tillbaka till kyrkan och upptäcker att alla blommor är borta.

Klanen Dingles återvänder till byn och alla går till puben. De ser att Cains bil står utanför hans hus och Debbie går dit för att prata med honom. Hon säger åt honom att han faktiskt har allt kvar om han vill ha det.
Aaron träffar Victoria utanför puben och han bjuder henne på en öl och de sitter och pratar. De pratar om förhållanden som är jobbiga och äktenskap. Victoria säger att hon inte ska gifta sig förrän hon bli gammal, typ 28. Plötsligt böjer sig Aaron fram för att kyssa henne men hon blir förbannad och går därifrån.
Cain kommer sedan in på puben och han frågar ut Charity om vad hon menade med att hon vill att de är ihop men inte vill gifta sig. Han får henne att säga att hon älskar honom högt och tydligt så alla hör. När hon sagt det säger hon åt honom att han nu fått som han vill och att han får låta henne vara så hon kan dricka upp sin öl. Cain säger att han inte alls fått allt han vill och sedan kysser han henne. Därefter bjuder han alla på puben på öl.

Ashley och Laurel kommer hem till Kings för att prata med barnen om vad de gjort. De erkänner att de busringt i kyrkklockorna och att de låst in Edna och Laurel i kyrkan men de har inte tagit några blommor. Carl blir förbannad och han ger dem utegångsförbud och spelförbud, dessutom får de gå och lägga sig utan middag.
Laurel och Ashley går hem och de tror faktiskt att barnen talat sanning. De ser först inte blommorna som ligger utspridda på gången fram till deras dörr. Sedan märker de att det är svårt att öppna dörren och upptäcker att resten av blommorna ligger precis framför deras ytterdörr på insidan.  Ashley säger att de får se det romantiska i det hela... (Jag vill inte ha psykopatsally där)

Eli kommer in på puben och ser att alla Dingles är finklädda och han får då veta av Marlon att det nästan blivit en vigsel mellan Charity och Cain. Han blir besviken över att inte ha blivit bjuden men tystnar när han får en öl av Cain. Cain säger sedan åt honom att gå och sätta sig hos Sam men det var inte så populärt hos Sam.

Charity ser att Debbie satt sig lite ifrån de andra i gänget och hon går fram till sin dotter. Hon ropar dit Cain också och då berättar Debbie om sina jobbplaner. De vill givetvis inte att Debbie åker iväg och tror att det är deras fel för att de inte gifte sig idag. Debbie svarar att det underlättade för hon inte skulle få så dåligt samvete men hon sticker i morgon ändå.


(Jag kan inte sluta fundera på hur de har det mellan tagningarna t.ex. på puben när Debbie sitter där och ser David ihop med Leyla och om han rusar fram och klappar Debbie på magen så fort han får chansen)


Trevlig helg allihop, njut av vintern!

Kommentarer
Postat av: Mariann

Vigselförrätaren var väldigt bekant. Någon som vet? Colin, where are you? :)

2012-02-03 @ 13:40:20
Postat av: Lena

Andra gången jag trodde de skulle hitta "hon den galna" i sovrummet.



Trede gångn gillt kanske? :-)

2012-02-03 @ 14:50:22
Postat av: Katarina-Cinnamon

Vigselförättaren har varit med i Morden i Midsomer. Jag är rädd för att det är Psyko-Sally som är tillbaka, att det är hon som snott blommorna och vräkt in dem innanför dörren. Skulle inte förvåna mig om hon gjorde en extranyckel innan hon stack.

2012-02-03 @ 15:07:54
Postat av: Bella

Eller hur, det känns lite som att det var Sallys verk. Hoppas dock inte det, vill verkligen inte att hon kommer tillbaka. :(

2012-02-03 @ 15:17:54
Postat av: Mariann

Ja fy! Den där Psyko-Sally har de i alla fall lyckats med för varje gång det är nåt lite skumt tror vi alla att NU dyker monstret upp! Får verkligen hoppas att det inte är så.

2012-02-03 @ 15:21:09
Postat av: Agneta

Vadå är David och Debbie ett par?

2012-02-03 @ 15:41:04
Postat av: Mariann

Japp, de har fått barn tillsammans:

http://www.google.se/imgres?q=picture+charley+webb+baby&hl=sv&sa=X&biw=1280&bih=717&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=IWWb-lrxUwGybM:&imgrefurl=http://celebritybabiescovered.wordpress.com/2010/01/18/charley-webb-talks-about-her-pregnancy-with-boyfriend-matthew-wolfenden/&docid=HpXI9Ef_qwE7nM&imgurl=http://celebritybabiescovered.files.wordpress.com/2010/01/cm2.jpg&w=399&h=740&ei=i_orT4irLdH54QTWou2cDg&zoom=1&iact=rc&dur=291&sig=115067860235852184960&page=1&tbnh=172&tbnw=93&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=57&ty=103

oooj vilken lång länk!

2012-02-03 @ 16:20:53
Postat av: Agneta

Vad kul :)Tack för länken!

2012-02-03 @ 17:19:50
Postat av: Erik

Varför ändrade sig Charity egentligen och gick med på att gifta sig? Var det bara ett utslag av det här hattandet fram och tillbaka som HTG är så känt för - liksom för avbrutna och inställda bröllop?

Att det är Sally som är i farten får man nästan förutsätta, vem skulle annars göra något sådant? Man bävar inför fortsättningen ...

2012-02-03 @ 17:50:40
Postat av: Tina

Hela historien med bröllopet är bara så mycket buskis och jag blir sååååå tröööött på det.



Trodde faktiskt att Psyk-Sally skulle sitta i soffan och välkomna dem hem.

2012-02-03 @ 22:42:14
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: SoP

Har sett hela veckans avsnitt nu- jag ångrar att jag ville ha tillbaka Charity, hennes gnälliga röst är Så irriterande.Hm,jag gillade ju henne förut.

2012-02-04 @ 06:06:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Jonas

Sally är nog tillbaka, ja.



Det verkar som om jag hade rätt angående att häxan Natasha kommer att lura Nathan på pengarna, hon verkar ha något fuffens för sig.



Åh, vad jag är trött på Nicola och hennes gnäll. Hon borde kunna köpa/hyra en egen bostad. Carl borde slänga ut henne, men låta Angelica och Jimmy bo kvar.



Arbetsmyrorna på fabriken fortsätter. Det kanske är bättre att Laurel enbart är prästfru, då hon ändå inte vill arbeta. Bröderna som äger fabriken har verkligen fått "the workers from hell".

2012-02-04 @ 09:18:08
Postat av: Tina

Det är väl inte så konstigt om Laurel vill vara lite med sin familj som en god arbetsgivare månar man om sina arbetare. När hon är på arbetet så jobbar hon, till skillnad från Eli som bara spelar pajas. På tal om Eli så fällde ett av Carl´s barn ett passande ord om honom. Apa.

2012-02-04 @ 10:58:55
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: ELIZA

Nathan SKA luras på pengarna.Vilken vidrig unge!Nog borde väl Jimmy och Nicola ha råd med en egen bostad?Kommer jag ihåg helt fel,men fick inte Nicola 20.000 pund av dottern till de Sousa? När han hade dött?

2012-02-04 @ 11:15:35
Postat av: Jonas

Eli är heller ingen bra arbetare, nej.



Laurel valde dock självmant att sura hemma hos sin mamma och syster, tid hon kunde ha lagt ned på sin familj i stället. Hon verkar inte vara så aktig när hon väl arbetar heller. Som städare var hon bättre.



Klart att Nicola har råd med en egen bostad. Problemet är att hon är girig och vill åt stackars Scarletts pengar.

2012-02-04 @ 15:39:59
Postat av: Jonas

"Aktiv", inte "aktig".



Jag inser att Laurels mamma och syster också tillhör hennes familj, men hon vägrade ju att träffa Ashley under ett ganska långt tag. Han var faktiskt inte otrogen, utan bara lättlurad.



Tycker att Natasha och Nathan är ungefär lika otäcka, äpplet föll inte långt från trädet där.

2012-02-04 @ 15:46:34
Postat av: Carina

Jag förstod inte varför Laurel skulle behöva sluta tidigare? Hon visste ju att de dessutom helst skulle behövt henne på övertidm känns lite ego, när det inte ens var nån speciell anledning för Ashley var ju iväg och barnen var uppenbarligen nån annanstans eftersom hon gick till kyrkan.

Trodde också först det var PsykoSally som låste dörren, men det var nog ändå hon som tog blommorna.

OAVSETT SÅ LÄR JU PERSONEN VARA KVAR I HUSET!

Huva, spännande värre....

2012-02-06 @ 09:50:25
Postat av: Adm

>>>Carina

Jag fick den uppfattningen att Laurel skulle träffa Ashley i kyrkan för att de skulle tillbringa lite tid tillsammans innan barnen kom hem men att han sedan blev tvungen att åka iväg utan att meddela Laurel.

2012-02-06 @ 11:32:25
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0