Hur mycket hemligheter tål ett äktenskap?

Aaron letar efter sin mobiltelefon i soffan men hittar den inte. Paddy kommer in och hjälper honom genom att ringa mobilen. Signalerna går fram men de hör inte var den kan ligga så Aaron inser att den inte är hemma. Paddy ser Aarons skrapsår på handen och blir orolig för att han ska ha varit i slagsmål. Aaron förnekar givetvis det.

Laurel ser att Ashley har problem men tror att det beror på jobbet. När hon gått säger Sandy att ett tecken på dåligt samvete är när man begraver sig i jobb jobb och jobb. Han råder Ashley att ta tag i den eller det som ställer till det för nästa gång Laurel får veta om något "elände" så kommer hon att lämna honom för gott.
Ashley tänker till och går till polisen för att göra en anmälan om överfall. Han berättar om vad som hänt och att Sally i princip erkänt allt för honom. Poliserna blir givetvis något tveksamma när de får höra att Ashley släppt in henne frivilligt i huset och att han sedan dessutom druckit vin istället för att ringa till polisen. Han säger sedan att de tydligen haft intimt umgänge men att han inte samtyckt till det men han minns inget.

Bartons får en räkning från Natasha från saneringen av tomten. De har inte pengar att betala allt på en gång men Holly säger att Natasha inte kommer att gå med på någon avbetalning. Bartons tror att det är nog ett bättre alternativ än att stämma dem.

Edna påpekar för Carl att hon behöver kvitton för bränslekostnaden är högre än förväntat men han har inga kvitton just nu. Precis då kommer Anya hem från skolan för att hon mår dåligt. Det blir Nicola som får ta sig an flickan eftersom hon är den enda som är ledig under dagen. Senare går Nicola runt och letar efter Anya som försvunnit och hon hittar henne på cafét där hon precis ska äta en hamburgare. Nicola blir sur och tar med sig flickan till Kings kontor. Hon är rasande och inte blir det bättre när Chas försöker ta Anyas parti med att säga att barn gör hyss ibland. Det startar ordväxlingen mellan dem och Nicola säger att hon vill inte ha råd från Chas. Chas säger att ett råd ska hon få i alla fall, sedan trycker hon upp en tårtbit i ansiktet på Nicola.

Pearl är ledsen på kliniken för Lily har ringt och berättat att Alan åkt in på sjukhus igen, en infektion i höften så det kommer att ta tid innan han kommer hem.
Paddy får precis ett samtal från någon som hittat den borttappade mobiltelefonen. Den som ringer får veta att han kan lämna den på veterinärkliniken i Emmerdale.
När Aaron är ute på gatan så ser han en skåpbil utanför kliniken, sedan ser han killen från gayklubben som står och pratar med Paddy. Aaron gömmer sig så inte killen ska se honom.

Lizzie börjar på fabriken och det verkar gå bra. Nikhil kommer in och ser henne, han blir sur på Jai som inte sagt något om att hon skulle börja där hos dem.

Ashley frågar polisen om det verkligen kan stämma att man kan bli neddrogad så man inte minns något men ändå kan vara sexuellt aktiv och polisen svara att det är möjligt. De säger sedan att rättsläkaren måste ta lite prover på Ashley och att de ska göra en undersökning på kläderna och i hemmet. Ashley protesterar eftersom Laurel inte vet om något.
Ashely blir förbannad på poliserna för han känner att de inte kommer att tro på honom. Poliserna försöker övertala honom till att göra en anmälan men Ashley vill inte det och går därifrån.

Chas vill att Carl kastar ut Nicola och Jimmy men han säger att han inte tänker göra det så Chas tar tag i saken själv. Hon kastar ut deras kläder genom fönstret och när Nicola och Jimmy kommer ser de kläderna som landar på gräset. De går in och är förbannade på Chas och de försöker få Carl till att hjälpa dem. Carl säger att de kan singla slant om saken. Jimmy blir arg och säger att de ska flytta på en gång eftersom de inte ska bo någonstans där de inte är önskade.
Nicola och Jimmy flyttar in hos Rodney som verkar glad över sällskap. Han erbjuder dem att bo där så länge de vill och han kan flytta på saker så de får den plats de behöver.

Paddy ger Aaron mobilen och säger att killen som lämnat den heter Jackson och han har lämnat sitt telefonnummer. Aaron vill inte ha numret trots att Paddy tycker han ska ringa och tacka så han kastar lappen i soptunnan.

Olena träffar Eli på cafét och frågar om han och Lizzie vill göra henne och Sam sällskap på puben senare. Hon vill inte vara ensam med Sam.
Sam sitter och väntar på henne och skiner upp när hon kommer in men glädjen varar inte länge för Eli och Lizzie kommer strax efter. Hon säger att hon bjudit in dem till sällskap och Sam blir besviken eftersom han trodde att det bara skulle bli hon och han. När Eli babblat förlänge blir Sam irriterad och vill gå hem. Han frågar om Olena ska gå hon också men hon väljer att stanna kvar. Efteråt får hon dåligt samvete för att han kanske hatar henne men Eli råder henne till att stanna kvar och inte följa efter Sam.

Ashley sitter på kontoret i kyrkan och läser broschyrer om könssjukdomar när Edna och Laurel kommer. Han vill ha bort dem därifrån så fort som möjligt så han ber Edna städa en annan dag och Laurel få bara lämna lunchlådan sedan gå därfrån. Hon hoppas i alla fall att de kanske kan hitta på något trevligt i kväll.
Han bokar tid på sjukhuset för provtagning. Det hinner bli sent innan Ashley kommer hem  och han ser att Laurel är uppklädd och får då veta att hon hade bokat ett bord på en restaurang. Han säger att han inte orkar göra något men att han kan plocka i ordning i köket medan hon går upp till sovrummet. Så fort Laurel gått upp så sliter han av sig ett plåster från armen.

Nicola är glad när hon märker att Jimmy gör allt för dem så hon kryper upp i hans famn och pussar på honom. Han säger att han alltid kommer att sätta dem i första hand och sedan säger han att han vill gifta sig med henne.

Paddy möter Aaron på en stängd klinik och undrar vad han gör där. Eftersom Aaron inte vill tala om att han hämtat telefonnumret i soporna så säger han att han letat efter Paddy för att säga att han är på väg in till stan. Då erbjuder Paddy att skjutsa Aaron. Han ger sig inte trots att Aaron försöker. Paddy släpper av honom strax utanför gayklubben. Aaron står där utanför när Jackson kommer och frågar om han fått mobilen av sin far. Jackson säger att han inte sagt något till Aarons pappa om var han hittat mobilen så han behövde inte vara orolig. Sedan vill ha bjuda Aaron på en öl men han tackar nej. Jackson ger sedan Aaron sitt visitkort så han kan ringa någon dag om han vill. Paddy som sitter i bilen en bit bort ser bara att Aaron tar emot något men inte vad.
Paddy åker hem och pratar med Marlon. Han är orolig för att Aaron håller på med droger eftersom han har sånna humörssvängningar och att han sett hur Aaron tagit emot ett litet paket där ute på gatan. Paddy berättar också att han hittat Aaron på kliniken när det var stängt, antagligen skulle han stjäla droger. Han är inte glad över att dela bostad med en knarklangare, vad ska han göra nu?


Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad har hänt med Edna, hon bara skriker och gnäller nuförtiden.

Att Chas kan slänga ut någon bara sådär trots att hon bara är inneboende, tycker jag också är konstigt.

Fast det är på tiden att Jimmie och Nicola hittar sig ett eget boende, så många under samma tak kan aldrig vara bra.

Vem ska ta hand om Carls barn, för det har han ju inte gjort själv.

2012-02-13 @ 16:04:22
Postat av: Erik

Ovanligt förstående poliser i dag, annars brukar de vara dumma som spån, men i stället var det Ashley som var feg som vanligt. Ska han våga berätta för Laurel? Hon måste ju undra vad han gjorde på sjukhuset. Det krävs nog att de tar tag i det tillsammans. Laurel är kanske mer förstående än han tror. Hon har ju kaxat till sig lite på sista tiden, som någon påpekade.

Såg inte Angelica ovanligt stor ut i dag? Hon var ju en pyttebebis alldeles nyss?

2012-02-13 @ 17:41:17
Postat av: Jonas

Chas är väl lite mer än inneboende, hon är ju ändå Carls flickvän och det är han som äger huset. Dock kunde hon ju kanske ha konsulterat Carl innan hon slängde ut dem. Det var heller inte så snällt att slänga ut Angelicas saker. Hon ska ju inte behöva lida för att hennes mor är ett svin.



Skönt att Frosty fick flytta hem till pappa igen, men det lär väl inte dröja länge innan hon har gjort sig omöjlig även där (igen).



För x antal avsnitt sedan nämnde många i serien en flygkrasch. Kraschen i fråga måste ha hänt innan jag började följa serien. Är det någon som kan upplysa mig om vad som hände?



Jag vill inte leta upp informationen på nätet, eftersom jag då skulle riskera att hitta "spoilers".

2012-02-13 @ 19:41:59
Postat av: Sara

Ah, Jonas, vad bra att på påminde om det. Jag har också undrat om flygkraschen, har ingen aning om när, var eller hur det hände. Försökte leta lite info om det på youtube, så otroligt korkat för det resulterade i att jag råkade se saker om framtida HTG, inte kul!!!

2012-02-13 @ 20:52:57
Postat av: Frk Höger

I plankraschen så dog fyra bybor varav en var Pollards fru. Den händelsen var i mitten på 90-talet. Någon kanske kan fylla i med mer information.

2012-02-13 @ 21:14:33
Postat av: Mariann

De pratade om flygkraschen på den där HTG-dvd-boxen. Men jag orkar inte leta rätt på den nu. Och inet kommer jag ihåg årtal. Och jag googlar absolut inte. Tametusan när jag va in på Youtube häromdagen för att kolla nåt helt annat så i högra marginalen fanns en bild från ett klipp på Cain och någon mer, och det lilla som stod under bilden va alltför avslöjande. Skit också!

Men det va väl så att de behövde en slags nystart på HTG för att få mer tittarsiffror och då tog de till flygkraschen för att "bli av med" och förändra situationen för en drös av karaktärerna. Chris Tate hamnade i rullstol till exempel. Och det lyckades för sen steg tittarsiffrorna och de slapp lägga ner serien.

2012-02-13 @ 22:03:15
Postat av: Erik

Det sas att Alan var i Brittany - en felöversättning. det betyder Bretagne, så han är alltså inte så långt borta, bara i Frankrike. Så han kanske snart kommer tillbaka?

2012-02-13 @ 22:22:28
Postat av: ELIZA

Chas slängde ut Jimmy med familj,men Carl protesterade ju inte värst mycket,heller.Fröken Edna behöver en karl,kanske hon blir lite mildare i tonen.

2012-02-13 @ 22:45:24
Postat av: Sara

Tack för infon!



Och Mariann, det där med Cain, det var det jag såg också! Så jäkla irriterande, men ändå mitt eget fel. Lär mig aldrig, har sett massor av saker på Youtube av misstag innan också. Suck... :)

2012-02-13 @ 22:45:32
Postat av: Liina

En gång för jätte länge sedan , skulle jag ta reda på hur gammal skådespelerskan som spelar Debbie var , och då hamlade jag in på sida som hade massa klipp + info om framtiden , så jag har vetat om allt som skulle hända med Debbie under hela årer 2009-2010 ( det är 2010 nu ) en månad innan matthew king dog , fick även reda på där att han skulle dö , jätte KUL =D

2012-02-13 @ 23:52:27
Postat av: Anonym

Tycker lite synd om Olena, olyckligt kära män som inte får sin vilja fram är i n t e roliga... vet av egen erfarenhet.

2012-02-14 @ 03:23:26
Postat av: Mariann

hm.. jag vet inte om jag tycker så synd om Olena. Det gick bra att va gullig mot Sam så länge hon behövde hjälp, men nu när hon har jobb och nånstans att bo så är han plötsligt väldigt jobbig. Ett råd till Olena: va ärlig från början och tala om att du är inte intresserad!

2012-02-14 @ 07:48:15
Postat av: AnnaS

Om man bara är intresserad av vilka som är kvar eller försvinner, men inte vill veta varför är imdb.com en bra sida! Där finns en lista över alla medverkande i serien och vilka avsnitt de är med i. Jag såg tex att Mark Wylde skulle försvinna och väntade ivrigt på det, eftersom jag tyckte att han skådespelade så dåligt.

På tv4:s sida hittade jag också ett ställe där man kan kommentera HTG och där avslöjade nån betydligt mer än jag ville veta om framtiden, så nu försöker jag glömma det. Hoppas ingen gör lika här! (Jag är ny här, så jag har inte hunnit se själv än)

2012-02-14 @ 12:11:18
Postat av: Mariann

Välkommen hit AnnaS! Här är vi väldigt stränga med att inte avslöja framtida handling.

Men för de som vill diskutera det finns det en flik på bloggens första sida.

Va bra att du skrev det om tv4:s sida. Då ska jag passa mig noga för att surfa in där.

2012-02-14 @ 12:36:21
Postat av: AnnaS

Tack så mycket!



Det var skönt att höra, då kan jag lugnt titta in här! Roligt att kunna diskutera sånt man gillar och ogillar med serien, eftersom ingen annan jag känner följer den, utan bara tittar konstigt när jag nämner den...

2012-02-14 @ 12:53:00
Postat av: Lena

Länge sen något i HTG fick mig att gråta men...

Fint avsnitt hoppas inte det slutar där nu



Hmmm nu kan jag inte se Cain utan att undra vad ni vet som inte jag vet:-)

2012-02-14 @ 13:02:59
Postat av: Mariann

Det får du tids nog veta, Lena :)

Men jag fattar inte varför det kom upp på Youtube sådär. Det måste ha nåt att göra med att jag sökte efter de första avsnitten av HTG där förut. Och nu tyckte Youtube att jag behövde veta vad som händer i nutid. Irriterande! Jag vill faktiskt välja själv. Nu kan jag alltså inte gå in på Youtube utan att riskera få veta för mycket.

2012-02-14 @ 14:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0