En bortrövad hund

Jamie kommer med post till Lisa från en advokatbyrå och Zak får ta emot brevet eftersom Lisa är på jobbet.
När hon kommer hem så öppnar hon brevet och får veta att hon ska träffa advokaten en halvtimme innan rättegången och att hon måste ta med en väska med övernattningssaker ifall hon får fängelse.
Zak är orolig men försöker att inte visa det. De ordnar en middag för familjen kvällen innan rättegången. Lisa försöker hålla masken men man ser att hon också är orolig.

Cain och Charity försöker övertala Debbie att stanna kvar. De tycker att hon inte bara kan lämna sin familj sådär och att hon är självisk.
Han fortsätter att försöka övertala henne genom att säga att han och Charity kan sluta bråka och inte använda fula ord mot varann eller så kan han bjuda dem alla på semester.
Debbie ger sig inte utan säger hej då till alla och Andy kör iväg med henne till stationen.

Nicola serverar frukost till Carls barn men helt plötsligt har Anya bivit vegetarian och kan inte ens äta bönorna som legat bredvid baconet. Nicola blir sur men Carl tycker att barnet får bestämma själv vad hon vill äta.

Sandy hittar blommorna i papperskorgen och undrar vad som hänt. Ashley säger att de hade blivit nedtryckta i brevinkastet (darför ingen var kvar i huset) av Carls barn.

Victoria kommer in på cafét när Aaron är där. Han försöker att skämta bort det som hänt med att säga att han bara skojade när han försökte kyssa henne.

Edna kommer hem och ska rasta Tootsie så hon släpper ut hunden medan hon går in för att hämta något. Då ser man att någon kastar brödsmulor för att locka bort hunden.
Edna upptäcker ganska snart att Tootsie är borta.

Laurel träffar Carl på gatan och säger åt honom att hålla koll på barnen lite bättre eftersom hon blivit riktigt arg och rädd för deras hyss. Hon säger att han får betala för blommorna som stulits och lagts i deras brevlåda.
Carl ber Nicola att ta det lite lugnare med Anya som just nu har en jobbig period när hon saknar sin mamma och vet inte riktigt var de ska bo och enda förebilderna för flickan är Chas, Scarlett och Nicola.

Ashley, Sandy och Laurel hjälper Edna att leta efter Tootsie. De delar upp sig men ingen hittar hunden.
Carl kommer över till Edna med barnen som ber henne om ursäkt för att de låst in henne i kyrkan men blommorna säger de att det inte var de. De får hjälpa Edna att leta efter Tootsie.
Edna besöker sedan Laurel för att berätta om att barnen inte är skyldiga till att ha tagit blommorna. Gabby har gjort en efterlysnings-affisch till Edna som hon kan sätta upp i byn.

Plötsligt är det en okänd bil som åker utanför byn, den saktar ner och slänger ut en väska i vägrenen. Från väskan hörs ett gnyende.

Ashely och Laurel kommer hem och upptäcker att det luktar gas i huset. Han skyndar sig och stänger av gasspisen som står på.
Laurel säger att hon är lite orolig för Sandy som börjar bli lite glömsk och hon berättar om att Sandy somnat med ytterdörren på vid gavel.

Sandy är på puben och han frågar Diane om hon fått in hans nycklar men det har hon inte. Hon frågar om han inte är på väg för att hälsa på Jasmine men det är inte förrän om några dagar som han ska dit. Cain hör det och säger flinande till Sandy att hälsa henne. Sandy ser mest besvärad ut.
Sedan går Sandy till Doug i butiken för att få låna hans nycklar.

Natasha kommer in i butiken och säger att hon fått ett klagomål på Doug. Hon säger att en kund ringt och anklagat honom för att säga grova saker till henne. Doug förstår inte vad hon menar.
Leyla kommer till butiken och det är stängt. Hon bankar på dörren och blir sedan insläppt. Hon får veta vad som hänt och hon tror att det är en kund som bara är missnöjd och vill få kompensation.

Thomas och Anya knackar på hos Edna för de har hittat Tootsie vid vägkanten. De går iväg till Paddys klinik. I väntrummet så frågar Edna barnen om hur de hittat hunden. De berättar att Tootsie legat i en väska vid vägrenen men Edna tror dem inte. Hon söker sedan upp Carl för att berätta om det och Carl får återigen be om ursäkt för barnens beteende.

Cain är sur för Debbie har åkt. Han anklagar Andy för att ha vetat om allt utan att säga något till honom för han är ju trots allt Debbies far. Andy svarar att han faktiskt är Sarahs far och ville inte heller att de skulle åka.
Så när Cain kommer in på puben senare så säger Diane att hon serverar honom en öl när han bett Andy om ursäkt. Cain försöker då få Zak till att köpa en öl men Zak håller med om att en ursäkt vore på plats.
När Cain kommer hem är han fortfarande sur och Charity försöker få honom på bättre humör. Genom att påpeka att de faktiskt borde utnyttja fördelen med ett tomt hus så blir Cain på bättre humör.

Ashley och Laurel har fått barnvakt och sitter på puben och skrattar. Han berättar att han varit på en kremering idag där musikvalet hade blivit "Return to sender". På väg ut så fortsätter de skratta och de är mycket lekfulla. Man får se att det är någon som bevakar dem från en bil i närheten. Den som håller ett öga på Ashley och Laruel ser även när de går hem och upp i sovrummet där de kramas och börjar klä av sig innan gardinerna dras för.
Någon håller sina handskbeklädda händer hårt över ratten, det visar sig vara Sally!





Kommentarer
Postat av: finländskan

Jag tror inte att någon är förvånad över att det var Sally som kramade om dendär ratten. Usch, skall Carls barn nu få skulden för alla fulheter hon hittar på?

2012-02-06 @ 13:48:28
Postat av: Jackson

Fy, vad läskigt att otäcka Sally har dykt upp igen!!! Det känns som om vad som helst kan hända nu...

2012-02-06 @ 14:11:00
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja det kunde man ju räkna ut med lilltån att det var Spyko-Sally som var tillbaka. Undra vad för otäckt hon kommer att ställa till med härnext....

2012-02-06 @ 14:59:54
Postat av: Mariann

och plötsligt har ALLA glömt att psyko-Sally försökte döda Laurel och tror att allt konstigt som händer är endast Carl's ungar och inget annat. Suck...

2012-02-06 @ 15:51:24
Postat av: Mariann

och så är jag så urbota trött på den bölande Lisa. Jaha, är man så korkad att man klappar till en polis så får man väl ta konsekvenserna?!

2012-02-06 @ 15:53:07
Postat av: Pandora

Usch! Räpan är tillbaka! En stor j-la spark i snippan skulle psykfallet ha!!! Stackars Carls ungar som fick bära hundhuvudet (höhöhö!). Edna är litet för fartblind ibland.



Så nu har Debbie åkt då. Kommer att sakna henne! Hon har verkligen växt i mina ögon och graviditetskilona har gjort henne riktigt söt! Hoppas att hon kommer tillbaka så småningom. Det har varit litet väl hög omsättning på skådisar de senaste åren, och hon har varit med nog länge för att kunna räknas till "De gamla" nu tycker jag.



Ha en trevlig vecka allesammans. Nu så skall jag laga palt. Gott det! Hej =)

2012-02-06 @ 16:40:59
Postat av: Carina

Edna var ju lite väl otacksam över att ha fått tillbaka hunden. Visserligen hittar de på en del dumheter, men de ska väl inte ha skulden för allting. Ge ungarna lite cred när de försöker göra rätt!

Vad är det med Sandy? Han har verkat lite extra trött och virrig på sistone, men är det verkligen så att det är han som satt på gasen?

Jag misstänker att det är PyskoSallys som smugit in och gjort det och att hon snott hans nycklar när han sov...

2012-02-06 @ 17:17:25
Postat av: Tina

Det är säkert Sally som har nycklarna och det bådar ju inte gott.



Visst är det synd om Carl´s barn men det är ju bara vi som vet att det är Sally som tog hunden. De har ju hittat på en hel del rackartyg så att de får skulden för en sak som de inte har gjort är kanske inte så konstigt. Jag hoppas dock att det kommer fram att de är oskyldiga och att de får en ordentlig ursäkt.

2012-02-06 @ 17:29:13
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Konstigt att inte en enda misstänker Sally utan skyller allt på barnen. Hur har hon kommit över Sandys nycklar? I alla fall trevligt att se Ashley och Laurel lyckliga. Bra regisserad slutscen, när man äntligen fick se Sally sitta där med sitt otäcka leende. När ska någon fatta att det är hon som ligger bakom allt? Hoppas att det blir snart och hon hamnar bakom lås och bom - eller ännu hellre på psyket, för det är väl där hon hör hemma.

2012-02-06 @ 17:32:36
Postat av: Madeleine

Blir så illa berörd över hur illa alla behandlar Carls barn. Carl borde iaf visa dem lite kärlek, han ser dem ju knappast aldrig när deras mamma har dem på heltid. Lilla Anya är precis som jag när jag var liten, blek och smal och längtar efter mamma, därför blir jag lite extra berörd.

Förresten hur många snälla trevliga personer finns det i byn, tycker nästan alla är själviska och skvallriga numera. Diane och Laurel är väl de enda jag kan komma på som är okej. Sedan är jag redan såå trött på Charity och Cain och deras bråkande, tjatigt som f-n!!!

2012-02-06 @ 18:16:02
Postat av: Jonas

Konstigt att Sally straffar Edna och Doug. Det borde väl bara Laurel som hon är mest arg på, eftersom hon inte var särskilt trevlig mot henne.



Stackars Tootsie! Hon som är så söt.

2012-02-06 @ 19:27:42
Postat av: Carina

Jonas: Men Edna vände sig ju mot Sally i slutet. Sally betraktar det säkert som ett svek och därför ska hon såklart hämnas på Edna också.

2012-02-06 @ 20:23:27
Postat av: ELIZA

Håller med ALLA föregående! Det som fastnade mest var palten.Ha ha.Given middag i morgon.Hur gott som helst.Förresten,skönt att Andy är sitt gamla jag igen!

2012-02-06 @ 20:28:35
Postat av: Annicka

Psyko Sally måste ut nu. Jag klarar inte av henne, fan vet som kommer dö nu, Ashley?

2012-02-07 @ 13:20:07
Postat av: Jonas

Carina: jo, jag vet. Dock behandlade Edna henne bättre än de flesta andra i byn.

2012-02-07 @ 18:26:14
Postat av: SoP

Vad är det för riktigt ful dialekt Carls grabb pratar ?

2012-02-12 @ 07:36:46
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0