Bilbedrägerierna får sin början

Chas möter Charity på gatan och blir förvånad över att hon är så glad. Charity berättar lite om gårdagen och hon är så nöjd men vill inte berätta allt. Chas går till verkstan och hittar en glad Cain där och hon blir ännu mer nyfiken på vad som hänt men får inte veta något. Hon frågar sedan om han vet vad Aaron har för problem men han vet inte det men tror att det går nog över snart.

Rhona försöker få med Paddy på ett kundbesök och han går med på det även om han inte är redo för att börja jobba än. När de ska gå kommer Chas och vill prata med honom så Rhona åker iväg. Paddy kan inte berätta för Chas varför Aaron är som han är men han säger att det är besvärligt och han vill inte göra det värre för grabben. Chas förstår inte men inser att hon inte får veta mer nu.

Ashley säger till Laurel att han inte vill att de i byn ska få veta vad som hänt men då erkänner Laurel att hon redan bertättat för Nicola. Precis då kommer Diane på besök med påskpresenter och hon säger att Doug berättat för henne om vad som hänt.

Zak pratar med Sam om att han ska ta det lugnt så det inte blir som med Jo, att han ska vara försiktig med att hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Sam fattar inte men när Zak säger att han vet om det där med passet så säger Sam att han ska gifta sig med Olena när alla papper är klara, sedan rusar han därifrån.

Olena står i duschen när Eli kommer hem men kommer inte in eftersom han glömt nyckeln. Hon öppnar i bara handduken och Eli tycker hon är välklädd som hon är. Precis då kommer Marlon och undrar om han missuppfattar även denna situation. Eli försöker förklara för honom att det inte är något mellan honom och Olena.
Senare på puben så säger Eli till Marlon att det inte är något och Marlon säger då att det får inte bli något heller för det skulle krossa Sams hjärta.

Edna får veta av en släkting att Eves man har stora skulder och att det är därför hon är på rymmen. Hon säger att hon knappt har råd att försörja Tootsie och sig själv, än mindre en till.
Eve går upp och packar väskan och går sedan ner till Edna som ser förvånad ut. Edna säger att hon menade inte riktigt som det lät. Eve låtsas vara ledsen och säger att ingen tror henne  sen visar hon väskan som visar sig vara tom.

Cain och Charity sitter på puben och planerar kommande bilbedrägerier. De ser i tidningen att en affärskonferens kommer att vara i närheten. Precis då kommer Zak och vill prata med Cain så Charity går till Nikhil vid bardisken och hon börjar flirta lite med honom.
Zak säger åt Cain att strunta i fördröjningen med Olenas papper för han vill lära Sam en läxa. När Cain sedan säger åt Charity att de ska gå ger hon Nikhil en kram som tack för drinken. Hon säger till Cain att hon bara övade och ger honom Nikhils bilnycklar. Cain tar nycklarna och ger de till Diane som kan ge dem tillbaka till Nikhil. Väl hemma visar Charity sin nya förklädnad med en svart korthårig peruk och glasögon och Cain blir misstänksam för när har hon använt detta tidigare.

Zak möter Olena och säger till henne att han inte vill att hon sårar Sam. Hon håller med honom om det men får sedan veta att Sam fixar papper och pass åt henne så de kan gifta sig. Olena berättar för Zak att hon tackat nej till Sams frieri. Zak säger att det bästa är om hon tar passet och sedan sticker därifrån, utan avsked på något sätt. Dagen efter så får Olena skäll av Eric när hon ska dammsuga när han sköter bokföringen, sedan av Viv i butiken som inte gillar att hon kommit utifrån och tagit jobb från bybor som behöver arbete.
Terry säger till Eric att han är nöjd med Olena och kan tänka sig att anställa henne på riktigt men det vill inte Eric eftersom det skulle bli för dyrt.

Charity ser Zak utanför på gatan och frågar om han kan passa Noah. Just då kommer Noah ut på gatan med peruken i ett koppel precis som en hund. =) Noah får komma över till Dingles när Charity och Cain ska iväg.

Jackson kommer till verkstaden för att bjuda Aaron på en öl men Aaron vill inte ses på puben så de bestämmer att ses på en pub inne i stan. När Aaron sedan är på väg dit kliver han på bussen men ser att Victoria kliver av så han gör det samma. De båda går till cafét för att prata lite med varann. Victoria är glad för att Andy ska flytta för det innebär att hon får lite mer lugn och ro ifall Aaron vill komma över eftersom båda två är singlar. Aaron ber om ursäkt om han fått henne tro något men han är inte intresserad av henne på det sättet.

Charity och Cain åker iväg till affärskonferensen utklädda i glasögon och peruk/gubbkeps (jättesöta båda två)
De väljer ut lämpligt offer på parkeringen beroende på vilken bil den personen har. Charity flirtar sedan med affärsmannen och låtsas som om hon säljer maskindelar till Kina. Mannen är mycket intresserad av henne men sedan visar det sig att han vill att hon pratar med hans fästmö som vill sluta jobba efter giftemålet. Fästmön dyker upp precis då och Charity låtsas som om han raggat upp henne så fästmön blir förbannad. Cain och Charity skyndar sig därifrån ut på parkeringen (det snöar ganska mycket, det har ju gått en tid sedan vår förra snö-diskussion) och de börjar tjafsa med varann. Cain tycker att hon tog för lång tid på sig och så blev det sabbat ändå men Charity har tagit bilnycklarna så de kan dra iväg. Sedan när Cain gjort sig av med bilen kommer han hem till henne med massor av pengar som han kastar upp i luften.

Katie och Andy sitter på puben och ger högljudda kommentarer om Eve som sitter en bit ifrån. Eve tycker det är jobbigt så hon går fram till dem för att prata men Katie anklagar henne för att vara orsken till att Mark sitter i fängelse och vill inte alls prata med henne. Eve och Edna går därifrån.
Ryan kommer in och då går Katie. Andy och Ryan sitter och pratar med varann och Andy frågar om han vill dela bostad  för det skulle bli billigare då. Ryan är inte säker på att Natasha kommer låta honom bo i deras hus.

Olena kommer hem och är på uruselt humör eftersom alla verkar vara emot henne. Eli försöker trösta henne och vill att hon berättar vad som hänt.
De sitter på soffan och pratar med varann. Hon tror att det är bäst att sticka precis som Zak sagt åt henne att göra men Eli vill inte det eftersom de kommer så bra överens. Han säger att han är inte så bra på att uppvakta och så men ändå vill han säga vad han känner. Olena erkänner att hon känner likadant och så kysser de varann.
Eli lovar att inget ska hända henne, han ska göra allt för att ta hand om henne...






Kommentarer
Postat av: Anonym

Den lilla flickan, Ashleys dotter hade fått en present av farmor. Diane är mormor eller hur? Jag hoppas att det var problem med översättning eftersom jag har missuppfattat det till fullo annars :)

2012-02-21 @ 17:28:44
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja Diane är mormor till Ashleys dotter. Så översättaren översatte fel igen.

2012-02-21 @ 17:45:23
Postat av: Erik

Lite småtråkigt i dag, man väntar bara på att det ska gå åt skogen för Cain och Charity, att de ska åka fast.

Tror att Eve bara är med för att skapa problem och missämja. Söt att se på annars.

2012-02-21 @ 18:27:48
Postat av: Jonas

Jag tycker att det är aningen lustigt att Andy har så svårt att förlåta Eve, då han själv nästan har skjutit ihjäl sin far (i ett försök att skjuta ihjäl sin bror), misshandlat Jo och Sam samt eldat upp sin mor (av misstag).



Katie är knappast någon liten ängel heller. Edna borde läxa upp dem med några väl valda bibelord.



Schysst av Laurel att berätta om Ashley och Sally för skvallertackan Nicola. Nu när både hon och Diane (även hon en skvallertant av rang) vet dröjer det väl inte länge tills hela byn vet. Viv och Betty kommer att bli så glada så.

2012-02-21 @ 20:58:21
Postat av: Anonym

De har väldigt dåligt minne och och inte mycket till empati nån av de. Viv som själv är kåkfarare, Pearl och Val penningförskingrare, Diane otrogen, Nicola förberedelse till mord osv. :)

Men jag gillar ändå inte Eve. Än så länge.

2012-02-21 @ 21:42:38
Postat av: Jackson

Det blir inte heller kul när Sam kommer på vad som händer mellan Olena och Eli. Visserligen har han väl redan haft sina misstankar, men....

2012-02-21 @ 22:28:07
Postat av: Bo

Det är nästan så man längtar tillbaka till HTG:s tidiga säsonger när max dramatik var en ko som blev sjuk. Nu finns det inte en genuint snäll människa närvarande. Bara djur...

2012-02-21 @ 23:32:41
Postat av: finländskan

Jag har inte följt med så länge i serien att jag skulle ha sett denhär Eve tidigare, så jag försökte ta reda på vad hon hade gjort då alla är så arga på henne. Jag ser ju vad blogginnehavaren skrev i förra inlägget och så hittade jag informationen att det var Eves fel att Mark hamnade i fängelse efter dendär olyckan och därför är alla arga på henne. Nu undrar jag varför det var Eves fel? Gjorde hon nåt annat i samband med det som hände då tidigare? Enligt uppgift var det ju Mark som körde dendär bilen.

Hoppas att nån hinner svara på min fråga.

2012-02-22 @ 07:23:14
Postat av: Tina V

Jag tycker det är löjligt att inte Olena ska få välja vem hon vill vara med, bara för att Sam är kär i henne så måste hon väl inte avstå kärleken.

Har Sam gjort så mycket för Olena?

Olena var väl med och betalade för sig när hon bodde hos Dingels, hon städade och lagade mat och hjälpte till med allt, till skillnad från vissa i hushållet.

Jag tycker att den nya tjejen verkar tråkig, vad ska hon tillföra serien?

2012-02-22 @ 09:23:10
Postat av: ELIZA

Finländskan: Tror någon skrivit om det tidigare.Eve var med dom andra ungdomarna när "dom" körde ihjäl en lärare.Det var Mark som körde.Och vad jag förstår var det Eve`s ide att mörka olyckan.I övrigt fattar jag inte varför Andy och Katie är så sura på henne .Det var väl allas ansvar i så fall att stanna kvar vid olycksplatsen och vänta på polis för att berätta vad som hänt?En olycka är en olycka.Mark kanske var full ? Kommer inte ihåg.Tror inte den där Eve är så ärlig överhuvudtaget,började med att snylta på farmor Edna.Men det lär väl visa sej vad hon är för figur.

2012-02-22 @ 09:55:34
Postat av: Magggan

Nä Hem till Gården är inte som den var tidigare. Börjar hända så mycket otrevligheter numera." Elaka " mot varandra...riktigt ruskiga emellanåt.... Men serien är väl numera som övriga världen tyvärr.... Men den måste bara följas.... varje dag...

2012-02-22 @ 12:48:34
Postat av: SoP

Jag kommer inte heller ihåg Eve? Edna är väl inte farmor till någon,hon har inga barn-

2012-02-26 @ 01:33:46
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ELIZA

SoP :Jag vet att Edna inte är "riktig" farmor. Men visste inta vad jag skulle kalla henne! Haha! Kom det fram till Eve (på bröllopet) att Edna inte är Peters mor? Hon blir....moster till Peter,vad blir hon till Eve?

2012-02-26 @ 13:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0