Avslöjdad

Sam är hemma när Lisa kommer hem på lunchen. Han är ledsen och Lisa försöker prata med honom.  Hon blir förvånad när hon hör att Samson inte ska till förskolan eller Sam till jobbet men sedan ser hon en väska som är packad och då inser hon att Sam är på väg bort. Lisa försöker prata med honom och vill att han väntar till Zak kommer hem. När Zak sedan kommer hem försöker han också att övertala Sam till att stanna och lyckas nästan men precis då kommer Eli in och är väldigt förbannad och ledsen. Eli avslöjar för Sam att Olena ändå hade stuckit eftersom "någon" sagt till att hon skulle försvinna ur Sams liv, samtidigt som han tittar på Zak. Sam bler fruktansvärt besviken men Belle och Lisa lyckas övertala honom till att stanna. Han säger att han gör det för sin sons bästa men han lyssnar inte när Zak säger att han gjorde precis samma sak.

Paddy bjuder över Marlon på en filmkväll för Aaron ska gå ut. Marlon står vid bardisken och viskar till Paddy när han undrar hur det är med Aaron. Paddy tycker det är kul eftersom Aaron inte har superhörsel och inte finns i närheten.
Marlon har sedan med sig mat och Paddy ordnat med öl så de kan titta på filmen. De sitter mycket nära varann i soffan (varför?) och blir rädda att bli avslöjade med en känslig film när Aaron kommer hem.
Aaron hade varit på gayklubben och träffat Jackson. De hade haft trevligt och spelat lite biljard. När Jackson ville dra vidare tacka Aaron nej eftersom han ska upp och jobba dagen efter. Aaron frågade om de kan ses igen och det gick Jackson med på. "I morgon?" frågar Aaron och Jackson svarar att han kommer att vara där i morgon.

Jimmy kommer över till Carl med några öl (precis när Shadrach och Chas spelar tv-spel, Rockband?). Han har inte sagt till Nicola vart han ska utan sagt att han måste jobba. När han återvänder hem så ligger Nicola på soffan och väntar på honom. Hon frågar ut honom om vart han varit och vilken väg han tog och varför han luktar öl.
Jimmy är trött och orkar inte svara på hennes allt för närgågna frågor.

Sam försöker prata med Eric men nu vill inte Eric veta av honom. Han känner sig sviken allt för många gånger.
Terry och Brenda öppnar restaurangen igen eftersom de behöver pengarna. Eric måste bara tala om för myndigheterna att Terry inte hade något med anställningen av Olena att göra.

Cain säger till Charity att nu är det dags igen, en bilkupp. Hon säger då till honom att denna gång får han vänta utanför medan hon flirtar. Sagt och gjort, Charity hittar en affärsman som hon övertalar till att stanna på hotellets bar för att bjuda henne på en drink. När mannen ringer till någon och talar om att han är försenad så passar hon på att ta hans bilnycklar och sticka. Eftersom de inte kan göra sig av med bilen vid just det tillfället så låser de in den i verkstaden. Väl hemma vill Charity gå till puben för att lugna ner sig medan Cain försöker få tag på deras kontakt som ska köpa bilen.

Nikhil sitter och tittar på en film hemma och Jai försöker få sällskap. Då ringer det på dörren och det visar sig vara en vän till dem som nu haft lite affärer i närheten så han tittade förbi. Vännen heter Declan och visar sig vara den mannen som Charity lurade på hotellet tidigare under dagen. De tre vännerna bestämmer sig för att gå till puben för att ta ett glas.

Chas ser Charity vid bardisken och de börjar prata med varann. Hon är fortfarande väldigt intresserad av hur Charity kan ha så mycket pengar men får inget svar. När Charity går på toaletten så kommer Sharmas och Declan in på puben. Declan känner igen Charity när hon kommer från toan och hon får bråttom därifrån. Han tror inte att det är rätt eftersom denna tjej var blond men ändå var hon väldigt lik.

Chas går hem till Charity eftersom hon försvunnit från puben. När Charity frågar ut Chas om vad Declan kan ha sagt och att hon vill att Chas går dit igen för att lyssna lite så inser Chas vad som är på gång. Hon tycker de är galna och hon vill inte hjälpa dem med det men hon kommer inte att säga något.
Cain försöker att få tag på kontakten men tillslut får Charity panik och vill ha bilnyckeln. Hon lämnar bilen utanför Sharmas hem men precis då kommer Declan och ser henne. Hon får panik men kommer sedan på att låtsas att det hela var en knasig vadslagning hon och hennes vän har. Han vill ringa polisen men hon lyckas övertala honom till att inte göra det på en gång. Declan säger sedan att hon ska ge honom den date han inte fick, de ska ses i morgon på puben.
Hur ska hon nu trassla sig ur detta?


Kommentarer
Postat av: Carina

Amen hallå, Charity beter sig bara mer och mer puckat för varje gång! först går hon och kastar pengar omkring sig, inte alls misstänkt nej, hon är inte mycket för att hålla låg profil precis. Sen tjatar hon på cain att de ska ut och sno igen, sen när hon väl blivit igenkänd och det visar sig vara en bekant till Nikhil och Jai, vad gör hon då? Tar bilen och kör omkring i byn bara för att sen stanna och parkera den just utanför det hus där killen de snott den av har sina vänner. Är det nånstans där det är som störst risk att springa ihop med killen igen så är det ju just där! Aaaargghh, får kramp! Please Charity, where is your brain?

Jaha, hur ska hon klara sig ur det här då? Lycka till!

2012-02-27 @ 14:36:37
Postat av: Erik

Någon mer än jag som kände igen den nya killen Declan? Han var med i flera säsonger av den alldeles utmärkta engelska serien "Från Lark Rise till Candleford", på SVT,dock inte den sista, där han spelade en fin herre. Här verkar han dock inte vara fullt så fin. Hur ska det gå med hans dejt med Charity, om det nu blir någon? Vad säger Cain? Går det att hålla det hemligt för honom? Eller lurar polisen i buskarna?

2012-02-27 @ 17:44:07
Postat av: Carina

Ja just det angående Declan. Visst fanns det väl en Declan med i bilden i Kings företag, nån i bakgrunden, har för mig att Carl fick åka iväg och bli "passad" av nån Declan o lugna ner sig när han höll på att flippa ut... eller hette inte han Declan, eller det kanske finns två med samma namn? Eller han kanske inte ens hette Declan...

2012-02-27 @ 20:31:32
Postat av: Agneta

Var inte det Dean?

2012-02-27 @ 20:54:15
Postat av: Colin

Dean Morris - last seen at Carl and Lexi's wedding.



While I'm here, on the subject of people never seen again, you've also seen the last appearances of Kayleigh and Bishop George.

Postat av: AnnaS

Jag kommer inte att sakna Kayleigh, men biskopen var ju lite rolig.

Tror ni inte att Charity hade nån plan med att köra ut bilen? Att han skulle hitta den där och tro att nån bara lånat den lite, eller nåt.

2012-02-28 @ 04:25:34
Postat av: ELIZA

Missunnar inte alls Charity att förklara för Cain att hon ska på Dejt med Declan.Mycket intressant!!Kanske han sitter på mycket pengar,kan hon ju byta ut Cain.Hon har ju bara pengar på hjärnan. Haha,skrattade åt Carinas inlägg. Kunde inte skrivit det bättre själv!

2012-02-28 @ 06:45:41
Postat av: Jonas

Bishop George must be the most evil-looking man in TV history. He won't be missed though even though it was fun when he critised the childish Laurel at times.



Charity har väl alltid varit dum, så jag blev knappast förvånad över hennes senaste tilltag. Hon har dock en förmåga att turligt komma undan.

2012-02-28 @ 08:13:32
Postat av: Carina

Jaha, snart börjar det.... lunch framför TV:n, sen i pausen sätta på kaffet, perfekt!

och tack, ni som har koll, visst var det Dean den andre hette, ibland rör man ihop det lite, haha.

Jo det verkade som hon blev lite taggad av en date med Declan ändå, hon såg nog dollartecknen, nej förlåt pundtecknen fladdra förbi...

2012-02-28 @ 11:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0