Att välja föräldrar att bo hos


Detta är ett tidsinställt inlägg, se info i början av inlägget "Avslöjad 2" om du vill veta varför.





Will vill åka på en klassresa igen men Natasha säger nej denna gång. Maisie som ser sin brors besvikelse säger att hon kan sälja några av sina smycken om det hjälper familjens ekonomi. Natasha svarar att det behöver hon inte. När Maisie sedan kommer till puben så frågar hon Diane om hon kan få några extra skift för hon behöver pengar eftersom famijen har det lite svårt just nu. Tyvärr råkar Faye höra det och hon frågar Maisie om de har problem. Maisie tycker inte hon ska lägga sig i men Faye går givetvis direkt till Natasha och erbjuder sig att låna ut pengar av den summan hon fått av dem. Natasha blir riktigt irriterad över att Faye erbjuder henne pengar från de pengarna Faye fått för att hålla sig undan och hon tänker inte be Faye om hjälp även om hon så vore bostadslös och utan mat.

Leverantörer och andra fordringsägare börjar höra av sig till Home Farms kontor eftersom de vill ha betalt och de hotar med inställda leveranser eller advokater. Natasha söker då upp Jai och Nikhil i deras hem för att ge dem ett affärsförslag. Hon vill att de investerar i Home Farm och blir passiva delägare. De ska tänka på saken, Jai är tveksam men Nikhil tror på projektet. De träffar sedan Natasha hemma hos henne för att få lite mer information om hur hon tänkt det. Hon lovar att ordna fram kontrakt som de ska få ta del av innan de bestämmer sig.

Carl försöker göra barnen glada och ger dem det de vill ha. Chas säger att han försöker muta dem men det nekar han till. Hon tycker att han ska berätta för barnen och sedan ge dem möjlighet att välja. Carl försöker skjuta upp det samtalet men måste sedan göra det. Han pratar sig varm om hur bra de har det och sedan säger han att de får välja vem de vill bo hos. Barnen säger att de kan väl bo kvar där i byn. Chas ser och hör det så hon säger till Carl att han inte riktigt lät dem välja frivilligt, för de vågade inte göra honom ledsen. När hon sedan får tillfälle tar hon barnen till cafét för att prata med dem och hon säger att ingen kommer att bli sur om de väljer att följa med sin mamma men de måste välja själva hur de vill ha det. Carl blir jättesur när han hör att hon påverkat barnen och att de ändrat sig.

Både Victoria och Val är på Diane om att Doug är intresserad av henne. Diane säger att hon kommer att sköta saken på sitt sätt...

Andy råkar backa på Aaron lite lätt och han blir sur. Adam ser det och undrar varför Aaron ilskna till för den lilla accidenten. När Paddy sedan är på gården så nämner Andy händelsen och när Andy gått så säger Adam att han vet om Aarons hemlighet eftersom han sett dem inne i stan. Paddy ber honom att ta det lugnt med vetskapen för just nu behöver Aaron lugn och ro.

Bartons firar Adams födelsedag på puben.
Ryan och Aaron står vid bardisken och tar en öl när Jackson kommer in. Aaron blir förskräckt när han ser honom där. Jackson säger att eftersom han inte svarat i telefon måste han se efter om något hänt. De sätter sig sedan vid ett bord men Aaron har svårt att koppla av och han säger det till Jackson. Jackson är precis på väg att gå när Ryan kommer och frågar om han får göra dem sällskap. De tre grabbarna sitter där och dricker öl. När Ryan går är Jackson på väg att gå och han tar tag i Aaron. Aaron blir förbannad och smäller till Jackson som flyger in i väggen.
Paddy tar tag i Aaron och går hem och skäller ut grabben. Då ringer det på dörren, det är polisen som kommer för att arrestera Aaron för missandel.







Kommentarer
Postat av: Erik

Vem anmälde Aaron för misshandel? Inte Jackson väl?

2012-02-29 @ 17:30:45
Postat av: Colin

Well, what would you do if you were Jackson? He hasn't got the same level of attachment to Aaron that Paddy has, so is probably less likely to let him get away with it. There were plenty of other witnesses though, of course...

Postat av: ELIZA

Aaron , Aaron , lugna ner dej ! Nu blev jag besviken. Bröderna Sharma , vad är det dom ska investera i ? Partnership i ett gods , där det inte får vistas människor , vad ska dom dra in pengar på ? Dålig smak av Faye att gå till Natasha . Sååå nära vänner är dom ju inte .

2012-02-29 @ 20:40:58
Postat av: li

jag gillar ju ändå Aaron på nåt sätt, när han är sådär glad med Jackson när de är ensamma. Jag önskar bara att han inte var så rädd för att våga komma ut, men jag kan samtidigt förstå att det måste vara jobbigt i en så snackig by och han verkar ju vilja ses som tuff och farlig och han är väl rädd att gaystämpeln ska sudda ut hans image. Men ändå, han kan inte vara lycklig av att vela så mycket! Hans närmaste bryr sig ju inte om hur han väljer att vara ändå.

2012-02-29 @ 21:16:29
Postat av: Malin

Det där var riktigt onödigt av Aaron, blev verkligen besviken på honom. Och dessutom så rörde ju Jackson honom knappt. De är ju så fina ihop när de är ensamma. Kan han inte bara inse att det inte kommer hända något om någon får reda på det?

2012-02-29 @ 23:50:45
Postat av: AnnaS

Är det bara jag som inte orkar med Carl? Han har alltid nåt idiotiskt projekt på gång, som att sno Chas från Paddy eller pengar från Cain. Eller som nu, att få ungarna att stanna. Han går omkring och stirrar galet och uppför sig som en idiot. Kan inte Andy råka backa över honom?

2012-03-01 @ 03:03:17
Postat av: AnnaS

Jag tycker förresten synd om Maisie också. Hon försöker verkligen hjälpa till på olika sätt, men Natasha flinar bara överlägset och säger att lilla gumman, att sälja dina smycken hjälper oss inte. Det skulle väl säkert räcka till Wills skolresa om inte annat.

2012-03-01 @ 03:07:21
Postat av: Carina

Aaron, neeeeej!!! Är du rent från vettet? Den människa som han behöver mest ju nu, som verkligen förstår honom, och som dessutom visat sig ha ett enormt mått av tålamod, och som dessutom låter Aaron utveckla förhållandet i lite lagom takt - denna människa nitar han offentligt i sin pub. Snyggt jobbat grabben, not! Vi förstår detta är jobbigt, men Aaron, GROW UP!

2012-03-01 @ 09:16:38
Postat av: Carina

Två som däremot HAR vuxit är:

1. Chas (ja hur mycket det än tar emot att säga!)

Strongt av henne att ställa sig på barnens sida och ge dem en chans. Carl har visserligen skärpt till sig men nåt vidare föräldraansvar har han inte visat än, är bara

smekmånad nu med glass, pizza, godis som smörjmedel.

2. Maisie. Hon har verkligen förstått att det är kris och vill på alla vis hjälpa till. trist att Natasha ändå behandlar henne som ett charmigt barn som vill tömma sin lilla spargris för att hjälpa mamma. Om Natasha tog henne på allvar kunde det kanske bli annorlunda.

2012-03-01 @ 09:24:18
Postat av: Kristina

Åh, varför slog Aron till Jackson? Så onödigt när han nu hade chans att få rätsida på det hela.

Och håller med om att Carl beter sig otroligt korkat när det gäller barnen (och andra grejor)

Det var ju för väl att Charity och Cain tog sitt förnuft till fånga och la ner bilstöldsprojektet.

Vore ju läge för Diane nu att tala om för Doug vad hon vill med honom egentligen

Jag undrar hur länge till det dröjer innan sanningen om Mark avslöjas?

2012-03-01 @ 17:22:39
Postat av: SoP

varför ska tonåringar vara såna jädra drama-queens ?

2012-03-04 @ 06:41:34
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0