Lika barn leka bäst

Det är morgon och David ser lite förvånad ut när han ser att Andy kommer ner till köket tillsammans med Alicia. Alicia däremot verkar rätt glad och lycklig. Andy är lite generad men pussar henne adjö för han har bråttom till jobbet. Leyla som precis kommit ner flinar bara.
 
Jimmy är fortfarande förvirrad och Carl försöker att prata med honom om att Kelly bara ljuger för att få som hon vill. Jimmy blir trött på alla som försöker tala om för honom om hur han ska göra och vad han ska tycka.
 
Bob börjar tvivla på Kellys avsikter och inser att hon inte alls kommit till byn för att sörja Viv utan för att träffa Jimmy.
 
Kelly talar om för Carl att hon och Jimmy hade planerat framtiden ihop innan han fick minnesluckan. Han tror inte henne och säger att hon kommer att få tillbaka all skit när Jimmy får minnet tillbaka.
 
Eric är irriterad över att Val åkt till stan och Amy inte hjälper honom på värdshuset. Amy hjälper till i butiken. Sedan hjälper hon David med ett städjobb eftersom han har ont om personal denna dag.
 
Eve kommer in på puben och hon smörar för Chas men Chas väser bara snabbt att på puben är Eve bara en kund men utanför får hon allt ta och akta sig för de är inte vänner.
 
Adam hälsar på på gården och John är irriterad eftersom de har mycket att göra. Moira försöker prata med sin son och det gör att Adam tackar nej till jobbet på Home Farm för att hjälpa till på gården. När han sedan kommer för att arbeta så är John rätt retfull och det gör inte Adam på bättre humör.
Moira skäller sedan ut John och säger att han faktiskt borde vara tacksam för att Adam valde att jobba kvar på gården.
 
Nicola har ingen lust att prata med Jimmy eftersom han verkar tro mer på Kelly än någon annan så hon kastar ut honom När hon och Rodney lämnar Jimmys saker i Carls hus så säger Carl att de står bakom Nicola och tycker inte hon ska ge upp så lätt. Hon skyndar sig till Kelly för att tala om att hon inte tänker ge upp för att släppa Jimmy så enkelt.
 
Eve står på Kellys sida och får veta att det inte var några möten eller början på ett förhållande innan Jimmy fått sin minnesförlust. Hon säger till Kelly att då får vi fixa lite bevis. Efter ett tag ger hon Kelly en bild på Kelly och Jimmy där de ser lyckliga ut, Eve har photoshoppat lite. Givetvis utnyttjar Kelly det och låter Jimmy "råka" få se bilden och berätta att de tänkte börja om tillsammans.
 
Kelly får med sig Jimmy till förskolan för möte med läraren för att prata om Elliot. Jimmy går sedan ut i förväg och möter Nicola som blir väldigt förvånad. Hon frågar om han vill följa med till stan för att köpa ny jacka till Angelica och sedan bjuder hon hem honom och säger att han mer än gärna får flytta in igen men precis då kommer Kelly ut och Nicola blir tyst. Jimmy velar och följer sedan efter Kelly. Efteråt söker han upp Nicola för att ge lite pengar för han vill bidra till Angels jacka.
 
Zak får veta att Belle vill dela ut tidningar på morgonen och han säger direkt nej. Lisa försöker övertala honom men han vill skydda sin lilla dotter men han vill inte prata med Lisa och undviker fortfarande henne om han kan.
 
Eve och Kelly dricker vin och firar att de lyckas så bra med planerna på att få Jimmy tillbaka till Kelly.
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad är det för fel på Zak, sur och butter.
Stackars Lisa som får dubbelt upp av tråkigheter.
Eve spelar ett högt spel, vad händer om sanningen kommer fram, då får hon följa med i fallet.
Om jag vore Nicola så skulle jag inte vilja ha med Jimmy att göra, han gör bara det Kelly vill och verkar inte precis försöka umgås med varken sin son eller dotter.
Det känns som han är smickrad av Kellys uppvaktning, och vill ha henne för hon är snyggare än Nicola.

2012-12-10 @ 21:17:09
Postat av: Tina

Ganska hyffsat program idag. Det är trist när det bara handlar om en sak hela tiden, roligare när man får se lite av allt.

Hm, så det kommer att uppdagas att det fattas varor i affären nu.

Zak, pust, vad man blir trött på honom. Är det hans heder eller stolthet som har blivit befläckad , det verkar nästan så.

..och skulle Kelly vara snyggare än Nicola?

2012-12-10 @ 21:30:46
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Frida

Blir så trött på Kelly... Längtar tills sanningen kommer fram, vilket jag antar att den gör... Sen så tror jag faktiskt inte att Elliot är Jimmys son?.

2012-12-10 @ 21:45:58
URL: http://fridolfsstory.blogg.se
Postat av: Kristina

Varför kräver de inte ett nytt faderskapstest där alla parter är med och kollar så att det blir ordentligt gjort? Jag tror inte heller att det är hans son.

2012-12-10 @ 22:07:03
Postat av: AnnaS

Nog är Nicola snyggare än Kelly tycker jag.
Vad har hänt med Declan? Var inte han en trevlig kille från början?

2012-12-10 @ 23:54:41
Postat av: Thomas

Som kille får jag säga att det är inte hur snygg tjejen är som får en att falla. Nicole har något som inte går att förklara men jag attraheras av henne. Viv hade också något som fick mig på fall.
Fast det är klart, sitter man här på Gran Canaria och bara ser feta, lättklädda gamla tyska damer är alla snygga i HTG. Skönt att komma hem till Jönköping om nån månad och se vackra påpälsade damer.

2012-12-11 @ 08:06:38
Postat av: Jonas

Varken Kelly eller Nicola är snygg, men om jag måste välja blir det den förstnämnda. Hon har även en aningen bättre personlighet än Nicola.

2012-12-11 @ 08:42:38
Postat av: Erik

Vem som har bäst personlighet kan nog diskuteras, men Kelly ser ju förskräcklig ut, Nicola är inte heller mycket att vila ögonen på. Vill man göra det får man titta på Amy eller Mia - eller Katie när hon kommit tillbaka.

2012-12-11 @ 09:27:45
Postat av: Jonas

Håller med om Amy och Mia, men har lite svårare för Katie (även om hon är ganska söt).

Kelly ser förskräcklig ut, men Nicolas utseende är ännu värre.

Kelly har åtminstone inte förstört mörda någon i sin omgivning. Hon är heller inte lika barnslig och bortskämd som Nicola är. Ingen av personligheterna är dock något att sträva efter.

Gran Canaria hade för övrigt inte varit fel just nu.

2012-12-11 @ 10:14:11
Postat av: Jonas

förstört = försökt.

2012-12-11 @ 12:01:27
Postat av: Thomas

Till Jonas: Rätt tröttsamt att alltid ha sol och över +25. Blir nog sista vintern här. Normalt är jag här oktober till mars men i år hem i januari.
Genom proxyn kan jag ibland se avsnitt av HTG men oftast strular det. Då är den här bloggen en livlina.Tack alla ni som skriver.

2012-12-11 @ 12:34:12
Postat av: Jonas

Thomas: vi har riktigt svinaväder här - snö och kyla. Jag är m a o duktigt avundsjuk.

2012-12-11 @ 16:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0