Hips don't lie

Nicola mår dåligt över situationen och inte blir det bättre när hon råkar på Kelly i byn. Kelly däremot hånflinar och är väldigt självsäker på att hon kommer att lyckas få Jimmy till sin.
 
Jimmy sitter på jobbet när Nicola kommer dit för att be om ursäkt. Han är fortfarande irriterad på henne och pikar henne hela tiden om att inte kunna lita på henne. Eve hör allt och sitter och ler för sig själv. Jimmy blir inte gladare när han får veta att Carl varit med i dealen med att ge Kelly pengar för att lämna byn.
 
Aaron och Jackson ska ut på stan för att gå på standup. Precis utanför klubben får Jackson andnöd så Aaron måste tillkalla ambulans.
 
Eve passar på att besöka Kelly för att berätta för henne om vad som hänt på kontoret och att Jimmy är rätt besviken på Nicola. Hon får sedan smita ut bakvägen när Jimmy ringer på dörren.
Jimmy som skyndat sig till Kelly för att prata med henne eftersom han är trött på alla som ljuger för honom.
 
Nikhil är irriterad på Jai som inte verkar jobba och som tar affärsmöten ute på restauranger medan Nikhil får sköta arbetet på kontoret. Han och Gennie går sedan till puben där de ser Jai och Charity. Jai vill fira för att Charity och han lyckats dubbla ett redan befintligt kundkonto.
 
Alex ska bo i Andys gamla husvagn och han gör sig hemmastadd. Han planerar att gå ut och ta en öl eller två och han sprayar ner sig i deodorant (eller annan spray). Hannah som tittat in ser hans sprayande på nedre delen av kroppen och hon skrattar åt honom. Alex bjuder in henne men hon går iväg istället.
 
Nicola och Rodney är på puben när Jimmy och Kelly  kommer in. Jimmy är fortfarande sur på sin fru och han säger åt henne att be Kelly om ursäkt. Kelly säger att det inte behövs men Nicola gör det ändå.
 
Declan och en fastighetsjurist kommer åkandes på ägorna. De träffar Alex som undrar vilka de är. Han får veta det och ringer givetvis John.
John kommer dit och säger till Declan att de kan inte göra något eftersom kontraktet finns.
 
Debbie ser när Cain tar upp en sedelbunt ur fickan och ger Ryan några sedlar för att handla lunch. Hon frågar honom om varifrån pengarna kommer men Cain säger inget. Senare säger hon åt honom att hålla henne och Sarah utanför hans skumraskaffärer.
 
John pratar med Moira om att köpa gården de hyr. Hon tvekar och tycker han är galen men han tror på idén att expandera.
 
Nikhil säger åt Jai att jobba mer på kontoret och sedan passar han på att gå hem tidigare. Charity som väntar hem Jai sätter på en Shakira-låt och dansar runt utmanande klädd i bara underklänning. Nikhil ser det och blir chockad. Charity döljer kroppen med några soffkuddar och ber Nikhil glömma vad han sett.
Jai får sedan ett sms från sin bror som skvallrar om vad som hänt. Jai skrattar och retar Charity för det.
 
Hazel och Aaron är oroliga för Jackson och speciellt för hur hans humör kommer att vara när han får veta att han fått en infektion i kroppen så han fick andnöd och att det kommer att komma tillbaka emellanåt.
Jackson säger att han orkar inte längre, han vill inte leva det liv han har med att ständigt vara till besvär...
 

Kommentarer
Postat av: SoP

Hm, jag ligger 42 avsnitt efter,har missat drygt tio helt (inte ens kvar på premium), o jag märker inte att jag missat flera stycken !

2012-12-19 @ 03:33:34
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Tina V

Hur kan Jimmy tänka när han väljer en "älskarinna" före sin egen familj?
Hade jag varit Nicola hade jag inte sprungit efter honom, det blir något förnedrande för henne, han lever ju helt öppet med att han kan välja vilken han vill beroende på vad dom säger för dagen.
Sparka han där bak och tvinga honom att välja en gång för alla.

2012-12-19 @ 11:24:38
Postat av: viktoria

Tycker det börjar bli tjatigt det med jimmy nicola och kelly

2012-12-19 @ 14:47:21
Postat av: finländskan

Jag tycker samma som Viktoria om Jimmy-Nicola-Kelly-situationen, däremot tror jag att det kan bli intressanta förvecklingar där hos Bartons om Alex fortsätter att uppmuntra Hannah som är så uppenbart förtjust i honom.

2012-12-19 @ 18:14:45
Postat av: Agneta

De enda jag bryr mig om i HTG just nu är Aaron och Jackson. Alla andra är jag dödstrött på.

2012-12-19 @ 20:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0