Bilstöld, lögner och en cykelpunktering

Ryan hämtar upp Cain inför deras utekväll men på vägen vill Cain stanna till ett tag utanför Sharmas hus. Ryan sitter i bilen och väntar på Cain.
Charlity, Jai och Nikhil är på puben med en kvinna som ska vara Nikhils dejt. Charity kommer på att hon glömt mobilen hemma så hon skyndar sig hem för att hämta den. Givetvis ser hon Ryan på vägen utanför huset och hon frågar honom om allt är ok. Han svarar att det är ok men att han skulle bara ringa ett samtal och det var därför han stannat bilen. Ryan försöker varna Cain men han svarar inte. Charity märker att någon är i huset men lite försent så upptäcker hon att denne någon har tagit bilnycklarna och kör iväg i hennes bil. (eller var det Nikhils bil?)
 
Andy försöker prata med Alicia för att det ska fungera mellan dem. Tillslut berättar hon att det är Leyla som är Justins mamma. Andy vill att hon ber sin syster om ursäkt för det hon gjort även om han förstår varför hon stal pengarna.
Leyla städar så David blir irriterad. Hon vill att Alicia flyttar hem så hon går över till Andy för att be sin syster om ursäkt. Leyla kommer dit precis när Alicia är på väg till henne för att be om ursäkt. Systrarna blir sams och det slutar med att Alicia ska flytta in hos Leyla och David igen.
 
Belle kämpar på med tidningsutdelarjobbet men får problem när hon får punktering och blir lite sen hem. Zak har varit orolig och är sur för att hon inte ringt och sagt vad som hänt. Lisa säger åt honom att hjälpa Belle med punkteringen men han tror att hon vill klara sig själv. Zak undviker Lisa och hon märker det. Hon vet att han är besviken för att hon vill vittna i rätten mot Derek men hon känner att det måste komma fram så Derek blir fälld.
Senare så går Zak in till Belle och hjälper henne med cykeln.
 
Nicola är ledsen för att Declan ordnat med visning i huset de hyr. Rodney blir irriterad och söker upp Declan för att säga att han är besviken på att Declan inte tar hänsyn till vad Nicola får gå igenom förutom husvisningen.
Ella hör det och går senare över till Nicola med två flaskor vin eftersom hon tycker synd om henne.
 
Kelly vill att det blir offentligt att hon och Jimmy är ihop och hon vill att de berättar för Elliot om att Jimmy är hans pappa. Jimmy tvekar men går sedan med på det. Precis när de ska berätta kommer Marlon hem med Lizzie men de två får gå till puben en stund så de andra kan prata med Elliot ifred.
 
Declan ordnar för säkerhets skull en visning av gården ifall John inte lyckas få fram pengar inom en månad.
Adam fyller år och Mia vill fira honom men han väljer att vara med sin familj istället.
 
Lizzie berättar om vad som händer hemma och märker inte att Nicola kommer in och hör det. Nicola blir ledsen när hon får veta och hon pratar med Carl om att det är jobbigt. Carl blir förbannad så han och Scarlett går över till Jimmy och Kelly och skäller ut dem. Det gör att Jimmy frågar Kelly om de kan flytta ihop så de blir en riktig familj. Carl vill inte ha Kelly i sitt hus men då säger Jimmy att de kan flytta från byn om Carl löser ut honom ur företaget.  Carl vill inte det så han kan inte annat än gå med på att Kelly flyttar in hos dem.
 
Charity ringer till Jai och de kommer hem. Nikhil är rasande och det gör att Charity ringer polisen och säger att det varit inbrott och bilstöld och att hon vet att det var Cain som gjorde det.
Polisen hämtar Cain i hans hem men Cameron ger Cain alibi om att de tittat på tv tillsammans under kvällen.
Cain får följa med polisen på förhör. Debbie blir förbannad på Cameron som ljugit för att rädda hennes far.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag förstår inte riktigt varför John behöver köpa gården, stod det inte i hyreskontraktet att han hade 3 år kvar att hyra gården.
Som Declan uppför sig så kan man tro att det inte gäller.
Dessutom har man väl uppsägningstid när man hyr ut hus, och då menar jag Nicolas och Rodneys hus.
Sedan tycker jag att Jimmy borde vara mer bekymrad för att hans dotter håller på att bli vräkt, har han inte någon skyldighet mot henne längre?

2012-12-20 @ 20:06:52
Postat av: Katarina-Cinnamon

Det är ett arrende som Bartons har och även om det nu är 3 år kvar så kan det ändå sägas upp, sen vet vi ju inte vad det står i det finstilta och vilka lagar som gäller arrende i England.

Nu börja jag bli less på Jimmy, kan han inte få tillbaka minnet någon gång...

2012-12-20 @ 21:31:02
Postat av: Mija

Jag kan inte hjälpa det...men jag AVSKYR Kelly! Måste hon vara tillbaka? Hela hennesuppenbarelse kväver mig och jag vill sluta titta på programmet... :-(

2012-12-21 @ 12:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0